Şimdi Ara

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
15.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun ama bana mantıksız geldi golften i30a geçmek.segment yükseltseydiniz neyse de cc,sis farı gibi donanımlar uygun fiyata alınabilıyor.zamanla renkli ekran ve fonksiyonel direksiyon bile alabilirdiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganers

quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

i30 u aldığınızda arabaya bindiğinizi anlayacaksınız yıllarca neden at arabasına binmişim diye kendinize kızacaksınız.zira boşline golf ile at arabasının donanımları aynıdır.

siz i30 un özelliklerini keşfedene kadar zaten 1 yıl geçer

Golf 5 sürdüm, touareg sürdüm ikisininde ortak bir özelliği vardı sürüş zevki sıfırdı şahin sürmekten daha zevkli değildi. Touareg sürerken 70 km lik yolda sıkıldım, golf 5 ise facia sürüş zevki olarak tuzsuz yemek gibi sadece işlevi var. Alfa 156 bile eminim bütün vw lerden daha çok sürüş zevki verir. Neymiş plastik kalitesiymiş isterse altın kaplama olsun.

abi surus zevkini bize biraz acarmisin rica etsem? nasil bi zevk bu da ne touareg ne golf sana bu zevki vermedi? Cok merak ettim dogrusu! Ha i30 bu zevki kesin verir eminim

Duyanda Vw den inip Bmw ye bindi zanneder sürüş zevkinden falan bahsedilmiş yok artık labron james .Anladık karalamaya çalışıyorlarda girdikleri nokta nokta bile değil farkında değiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakutsk

Araba verip donanım almissiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: etufekci

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Sallıyorsun
    Hem sen bizi düşünme. Yazık insanın kendi derdi kendine yeter.

Valla sallıyormuyum sallamıyor muyum 5 sene içinde kullandıkça göreceksin.
    yeni i30 ile biraz büyük kaza yapanlar anlayacaklardır hyundai'nin kalitesini.
    dayanıklı,sağlam sıfatlarını kim yakıştırdı ki hyundai'ye -hiçkimse.

Hocam 2007 den beri hyundai kullanıyorum. Hemde biri 99 accent biride 2010 getz deli gibi kullanırım bazen. Ona rağmen güzel yol tutuyorlar. Kaza da yaptım çok da sağlam durdular. Hepsinin dışında arızada yapmıyorlar. Size mi inanayım kendime mi ?
    Asıl dayanıksız sıfatını kim yakıştırdı ben onu merak ediyorum. Millet teneke bunlar alma diyordu. Şimdi gülüyorum :)

getz deli gibi yol mu tutuyor? Hocam siz kendinize fazla inanmışsınız...

Valla oldukça yol tutuyor. Ben daha yoldan çıkmadım. Siz getzle yoldan çıktınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzart

Hayırlı olsun. İ30`u bilmiyorum ama bir arkadaşımın i20`si var. Aynı mıdır değil midir bilmiyorum ama yinede, araç geldiğinde, kaputu açıp ön kısma parmağınzla ufaktan dokunun.. İçine doğru eğriliyor.
    Plastik araba.
    Tamponu çıkık halde gördüm o arabayı, tamponun altında çok dandik ince plastikten çamurluk var başka birşey yok, tamponuda hemen kırılabilir türden plastik bişey, 30 - 40`la çarpsan içine göçer yani.. 120 den sonra hız yapmaya korkarım o arabayla keşke hyundai yerine başka bir alman arabası alsaydınız

120 de araba yolda dolanıyor i0 kardeşimde vardı.ucuza bol donanım veriyor milleti kandırıyor araba mı bana göre değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A380

bana da soran herkese vw almayın ne alırsanız alın diyorum boş arabalara bi dünya para vermeyin yazıktır günahtır diyorum bugüne kadar en az 15-20 kişinin aklını çeldim vw dışında araba aldırdım. vw kadar verdiğin parayı etmeyen başka bir araba yok. hem içi boş hem pahalı. hem kel hem fodul.

bi saattir diyorum ki
    vw golf trendline (buradaki trendline baz donanım oluyor yani en boşu) daki güvenlik donanımlarının karşılığını
    i30 elite (buradaki elite en dolu donanım oluyor yani en fullu) karşılıyor.
    Yani boş golf alıyorsun ama canın korunuyor,
    boş i30 alırsan canını tehlikeye atıyorsun.

Arkadaşım merhaba,

Hyundai i30'un Style ve Elite donanımları arasındaki güvenlik donanımı açısından tek fark Style versiyonda diz hava yastığı olmaması.

Diğer hepsi aynı.

http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=aracozellikler&tid=1&model_id=35&menu_id=411&ordercolumn=1.1

Oysa ülkemizde satılan düz vitesli VW Golf'ün 160 bg'lik dışındaki hiç bir donanım seviyesinde (Trend-Comf-High) ESP standart değil.

http://binekarac.vw.com.tr/golf-donanim.aspx

ESP olmayan araçların EuroNcap testinden 5 yıldız alamadığını da bu vesileyle hatırlatırım.

Eğer diz hava yastığı olan ESP'siz bir araç kendisiyle aynı sınıfta yer alan diz hava yastığı olmayan ESP'li diğer bir araçtan daha güvenlidir diyorsan sana da cevap olarak başka bir şey yazmam.

Adam otoriteyim diyor hala konuşuyorsunuz
    Benim arabada da diz hava yastığı yok,ayvayı yedik desene.
    Kural 1: Diz hava yastığı güvenlikte Esp den daha önemlidir
    Kural 2:Golf'de Esp ye gerek yoktur,zaten ihtiyaç duymaz

Bu arada iki araç arasında kalsam herhalde Golf alırım.Biraz geri kafalı,yeniliğe kapalı olabilirim.
    Fakat gidip de i30 alana keriz,enayi gözüyle de bakmam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

quote:

quote:

Sallıyorsun
    Hem sen bizi düşünme. Yazık insanın kendi derdi kendine yeter.

Valla sallıyormuyum sallamıyor muyum 5 sene içinde kullandıkça göreceksin.
    yeni i30 ile biraz büyük kaza yapanlar anlayacaklardır hyundai'nin kalitesini.
    dayanıklı,sağlam sıfatlarını kim yakıştırdı ki hyundai'ye -hiçkimse.

Hocam 2007 den beri hyundai kullanıyorum. Hemde biri 99 accent biride 2010 getz deli gibi kullanırım bazen. Ona rağmen güzel yol tutuyorlar. Kaza da yaptım çok da sağlam durdular. Hepsinin dışında arızada yapmıyorlar. Size mi inanayım kendime mi ?
    Asıl dayanıksız sıfatını kim yakıştırdı ben onu merak ediyorum. Millet teneke bunlar alma diyordu. Şimdi gülüyorum :)

getz deli gibi yol mu tutuyor? Hocam siz kendinize fazla inanmışsınız...

Valla oldukça yol tutuyor. Ben daha yoldan çıkmadım. Siz getzle yoldan çıktınız mı?

getzden daha kaliteli diye çıkan i20 ile 100 ün üzerine çıkmaya korkardım ben getz kalkışa geçer kardeş o hızlarda.

• İ30 ve golf aynı başlık altında olunca ne prim yapmış konu.

Öncelikle hayırlı olsun.İ30 ve Golf arasında kalıp i30 alınabilir ama golf varken i30 a dönmek bence gereksiz ama herkesin kendi fikri saygı duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

Orijinalden alıntı: Yakutsk

Araba verip donanım almissiniz

+6

Bu mesajı iyi okuyunuz.

Olay Jetta falan olsa, bir kelam etmem, lakin Golf başkadır.

Sürüş zevki, kalite arabanın genlerinde olan bir şeydir, donanım ancak çocukların işidir.

bu kadar
    donanım da donanım donanım da donanım
    jant kapağıda jant kapağı

bu nedir kardeşim araştırma gereği bile duymuyorum

adam abs den hava yastığından mı kısmış ?
    çarpışma testinde yıldızımı düşmüş
    burada isterse yüzlerce binlerce kişi sizleri vw i körü körüne savunarak uyuz edebilir
    adam vw için köprüden de atlayabilir
    bunların hangisi Golf gerçeğini değiştirebilir ?

2006 altea var 150000 de
    çok hyundai metheden arkadaşlar mesaj atsınlar buyursun gelsinler
    müsait zamanda 6 yaşında 150000 de hyundaileri ile
    tem de kapatalım 180 le şekerpınardan bi altea ile bi hyundai ile dönüp gelelim
    sonra gelir çayımızı içeriz

ama buraya adamlar haklıymış boşa vw i veya hyundai i övmüyorlarmış denilecek

• Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • 7 Sayfa boyunca Golf 6 ile İ30 kullanmış kaç kişi mesaj attı acaba?
  • ıkı aracı kullanmıs olanlar yazı yazarsa daha verımlı olur.
    alan arkadas hayırlı olsun.
    ama ben sahsen son kasa golf u satıp i30 almam.ne kadar donanımlı olursa olsun.o sınıfta ne kadar donanım olursa olsun dıştan bakınca arac aynı.değişen birşey yok.Uzakdoğu araclarında ucuk tasarımlar ve abuk sabuk tus tasarımları kımının hosuna gıdebılır.Şahsen sade ve luks taraftarıyım.
    bır de golf de ne kadar az donanım var kı eleştiriliyor.şahsen boş bir golf alacak olsam sonradan merceklı xenon(aracı ınanılmaz değiştiriyor),arka R stoplar ve jant.ıcınde de bır ekranlı teyp koydun mu daha donanımdan kımse bahsetmez...
  • quote:

sürülmemiş, denenmemiş, eskitilmemiş bir aracı sanki senelerdir kullanıp memnun kalmış gibi sabahta beri ezbere savunmaktan bıkmadığınız sürece ben bıkmadan burada olacağım.

Şaka gibisin gerçekten sende söylüyorsun işte sürülmemiş, denenmemiş, eskitilmemiş bir araç hakkında olumsuz yorumlar yapıyorsun biz Golften iyidir diye senin gibi iddia etmiyoruz senin hiç bir bilimsel dayanağı olmayan tuaf yorumlarını hayretle izliyoruz.
    Senin gibiler sayesinde VW nefret ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

ıkı aracı kullanmıs olanlar yazı yazarsa daha verımlı olur.
    ama ben sahsen son kasa golf u satıp i30 almam.ne kadar donanımlı olursa olsun.o sınıfta ne kadar donanım olursa olsun dıştan bakınca arac aynı.değişen birşey yok.Uzakdoğu araclarında ucuk tasarımlar ve abuk sabuk tus tasarımları kımının hosuna gıdebılır.Şahsen sade ve luks taraftarıyım.
    bır de golf de ne kadar az donanım var kı eleştiriliyor.şahsen boş bir golf alacak olsam sonradan merceklı xenon(aracı ınanılmaz değiştiriyor),arka R stoplar ve jant.ıcınde de bır ekranlı teyp koydun mu daha donanımdan kımse bahsetmez...

+190700000000000000000000000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

"Soruma cevap vermeyecekseniz hiç yazmasaydınız. Ben gerçekten neymiş benim yazdığımdaki vw fanatikliği merak ettim.. Neyse iyi geceler. "

"Vw fanatikliği" şeklinde bir imada bulunmadım. Hatta "FANATİKLİK" her neyde olursa olsun sevmediğim özellik.

Seviyeli paylaşımınız için teşekkür.

Size de iyi geceler.

Forumda yazilarinizi dikkatle takip ediyorum aydogan bey

Cok duzgun yazilariniz var simdiye kadar hic fanatiklik icren mesajinizi gormedim
  • hayirli olsun mantikli bir hareket olmus kazasiz belasiz kullanin ins
  • quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

ıkı aracı kullanmıs olanlar yazı yazarsa daha verımlı olur.

Arkadaşım merhaba,

Ben her iki aracı da test ettim.

Öncelikle şunu söyleyeyim aralarında ciddi bir fark yok.

Mevcut bir araç satılıp aynı sınıftan başka bir araç alınması konusu belki sorgulanabilir ancak konunun 2. sayfasında konu sahibi arkadaşın bu konuyla ilgili şu mesajı var:

quote:

Orijinalden alıntı: arathorn

Aracimi takasa vermedim elden kendim sattim arkadaslar degistirme sebebim agir bakim masraflari garantinin bitmis olmasi ve daha dolu bir arac almak istememdir. ...

bazi arkadslar cok ararsin demisler arkadaslar ararsamda i 30 u satar baska arac alirim sorun degil benim icin sonucta memnun kalmazsan dunya basina yikilmiyor herkese saygilar sevgiler

Yani bu kararı veren arkadaşımızın kendine göre çok da mantıklı gerekçeleri var.

i30'u en az 10 kez de incelediğini belirtmiş zaten.

Tüm bunlara rağmen bu tercihini hatalı bulup bunu sattığı aracın iyi kalitesine ve imajına, aldığı aracın da kötü kalitesine ve yine imajına bağlayanları anlamakta zorluk çekiyorum.

Olan olmuş zaten.

Bizlere hayırlı olsun demek düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Orijinalden alıntı: kenangumus

Bazı fotoğrafları karşılaştırdım. Golf 5 ile Yeni i30'un.

Galiba i30 golf 5'ten kopya çekmiş... İnanmayan incelesin.

Bu Çin, Kore vs in genetik kusuru galiba kopya çekmek... Herşeyin kopyasını yapıyorlar...

Hayırlı olsun ama yanlış yapmışsınız. Konuyu görür görmez kenan arkadaşımız geldi aklıma

ben benzetemedim,fotoları benzetmek için uğraşılmış ama

bu ne saçma benzetme yahu. iki araba birbirine mutlaka benzer. emniyet kemerinin yeri benziyormuş, sanki golf dışında emniyet kemerleri tavana mı takılıyor, tabiki orada olacak. klima düğmeleri vs aksine Golfe hiç benzemiyor. Golf fanatiği olacam diye insan kendini rezil etmez ki.

orjinal karşılaştırmayı sanırım silmişler, sizden alıntı yaptım.

çok güzel bir benzetme iki arabadada koltuk var ikisindede klima var. vay terbiyesizler. insanlık bitmiş be kardeşim olacak şeymi. kaçkere dedim gidip golfe benzetmeyin. koltuk yerine şenzlong klima yerine perfane koyun diye. ama adamlar inatcı dinlemiyorlarki. bardaklık yerine bar masası iyi giderdi ama i30 a demi....

• otomotiv işinde değişmeyen tek şey; değişimin kendisidir.

Golf vaktiyle hatchback c sınıfının taslak modeliydi ama köprünün altından çok sular aktı...

Hyundai de yabana atılır marka değil, amerikan pazarında iyi konumdalar.

Özetle hayırlı olsun ama i30 daha çok yeni sayılır. Golf ten daha iyi olup olmadığını zaman gösterecek.

Ben olsam fiyatından dolayı i30 seçerdim gibime geliyor.
  • Arkadaşlar yine geldim,
    i30'u en erken ne zaman teslim alan oldu aranızda,
    ne kadar zamandır kullanıyorsunuz bu aracı da çok sağlam çok dayanıklı çok güvenli diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.