Şimdi Ara

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
15.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Whoppix

çok güzel bir benzetme iki arabadada koltuk var ikisindede klima var. vay terbiyesizler. insanlık bitmiş be kardeşim olacak şeymi. kaçkere dedim gidip golfe benzetmeyin. koltuk yerine şenzlong klima yerine perfane koyun diye. ama adamlar inatcı dinlemiyorlarki. bardaklık yerine bar masası iyi giderdi ama i30 a demi....

• Gökten zembille inmiş heralde bu golf herkez tapıyor ne mubarek arabaymış.

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun güzel tercih yapmışsın kazasız belasız cezasız sürüşlerin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

Arkadaşlar yine geldim,
    i30'u en erken ne zaman teslim alan oldu aranızda,
    ne kadar zamandır kullanıyorsunuz bu aracı da çok sağlam çok dayanıklı çok güvenli diyorsunuz?

Teslim alan su an pek fazla kisi yoktur ama mayis ortasinda baya bi trafikte gorucez gecen siparis verdim bende ciktigindan bugune yaklasik 800 arac satilmis henuz teslim ediomedi cogu...
  • quote:

Arkadaşlar yine geldim,
    ne kadar zamandır kullanıyorsunuz bu aracı da çok sağlam çok dayanıklı çok güvenli diyorsunuz?

Birkaç kelime oyunu yapalım :)

Arkadaşlar yine geldim,
    ne kadar zamandır kullanıyorsunuz bu aracı da çürük, dayanıksız, güvensiz diyorsunuz?
  • quote:

Arkadaşlar yine geldim,

O zaman kimse yeni çıkan bir arabayı almasın....Bu ne tutuculuktur ya.....Golf üreticileri bile Golften sıkılmıış yeni kasa için çalışmalara başlamış....Ha bakarsın yenisi daha iyi olur...Vw işçilikten malzemeden çalmaz...Donanım seviyesini artırır..Çok yakışıklı bir dizayn da yeni golfü tasarlar o zaman ona geçeriz...Ama bu fiyata eski golfü almam ben..Alana da mani olmam...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Şu ikilinin arasına birde V40 girse iyi bir fiyatla. O zaman seyreyle gümbürtüyü.

v40ı o paradan satarlarsa kimse burada gelip golfü i30u tartışamaz.
  • 2007 yılında i30'un önceki kasasını sıfır olarak aldım.
    Forumda ilk alanlardan sayılırım. Alırken çok eleştiren olmuştu:
    -o para hyundai'ye verilir mi?
    -piyasaya yeni çıktı
    -...

Sonuçta 5 yıla yakın süredir kullanıyorum. Araçtan yana hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür.
    Ancak ülkemizdeki önyargıların sonucunda 2. el değeri pek iyi değil. Sık araba değiştirmeyi düşünmüyorsanız pek te önemli bir mevzu değil.
    Yeni i30 eskisinden daha iyi ise -ki mantık öyle olmasını gerektiriyor - sizi üzeceğini sanmıyorum.
  • benım de mesajım bulunsun. ayıp olmasın.
  • masraflarından dolayı değişmesi mantıklı.bende olsam yapardım belkı.hatta aynı durum gecen yıl basıma geldı bıle.
    ama ben genel olarak diyorum donanım zengınlıgınden dolayıda gıdıp aynı sınıf araba almam acıkcası.bu benım görusum...
  • VW güvenlik seviyesi ile diğer markalar arasında uçurum yok bunu hala anlamış değiliz,şuanda bi çok marka ncap testlerinde VW den iyi sonuçlar alabiliyor.
    Ama biz körü körüne bağlanmışız bikere kabul etmiyororuz rakip istemiyoruz nede olsa 70bin tl vermişiz dolu Golfe rakip tabiki istenmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Şu ikilinin arasına birde V40 girse iyi bir fiyatla. O zaman seyreyle gümbürtüyü.

v40ı o paradan satarlarsa kimse burada gelip golfü i30u tartışamaz.

Soyle birsey var volvo s 40 o fiyattan satilsa kim c segmentine o kadar para verir hadi onu gectim firmalarda bi fiyat politikasi var. Eger ayni fiyat olursa fiyatlari mecbur yavas yavas geri cekerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: etufekci

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

quote:

quote:

Sallıyorsun
    Hem sen bizi düşünme. Yazık insanın kendi derdi kendine yeter.

Valla sallıyormuyum sallamıyor muyum 5 sene içinde kullandıkça göreceksin.
    yeni i30 ile biraz büyük kaza yapanlar anlayacaklardır hyundai'nin kalitesini.
    dayanıklı,sağlam sıfatlarını kim yakıştırdı ki hyundai'ye -hiçkimse.

Hocam 2007 den beri hyundai kullanıyorum. Hemde biri 99 accent biride 2010 getz deli gibi kullanırım bazen. Ona rağmen güzel yol tutuyorlar. Kaza da yaptım çok da sağlam durdular. Hepsinin dışında arızada yapmıyorlar. Size mi inanayım kendime mi ?
    Asıl dayanıksız sıfatını kim yakıştırdı ben onu merak ediyorum. Millet teneke bunlar alma diyordu. Şimdi gülüyorum :)

getz deli gibi yol mu tutuyor? Hocam siz kendinize fazla inanmışsınız...

Valla oldukça yol tutuyor. Ben daha yoldan çıkmadım. Siz getzle yoldan çıktınız mı?

getzden daha kaliteli diye çıkan i20 ile 100 ün üzerine çıkmaya korkardım ben getz kalkışa geçer kardeş o hızlarda.

Cidden bu formda kalite yerlerde i20 ile 100 ün üstüne çıkmaya korkarmış. Yok uçarmış. Ya siz valla ya milletle dalga geçmek için yazıyorsunuz bunları. Ya da
    ya hev he

Yani gidin sokakta top oynayın siz ya. Otomobili başkaları kullansın. Allah aşkına trafiğe çıkmayın. Sizin altınıza ne verseler yoldan çıkarsınız zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: omeryuce61

Soyle birsey var volvo s 40 o fiyattan satilsa kim c segmentine o kadar para verir hadi onu gectim firmalarda bi fiyat politikasi var. Eger ayni fiyat olursa fiyatlari mecbur yavas yavas geri cekerler

Ben C segmenti olayına başından tersoyum zaten.
    40 45 bin aralığı benim için limittir C segmentinde.
    2. el tertemiz d segmenti araçlar varken ziyan bu paralar.
    V40 eğer 45-60 bin aralığında gelirse ciddi manada çok satar onu da ekleyeyim.
    S60taki agresif fiyat politikası hesaba katılırsa volvo bundan çekinmeyecektir.
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

İki aracı da kullanmadım, sadece kendi aracımı alırken Golf'ü biraz incelemişimdir o kadar, o yüzden iki araç hakkında sadece iç ve dış tasarım olarak kendi yorumumu söyleyebilirim. Oldum olası düz ve sade tasarımlı araçları beğenmişimdir, eskiden de böyleydi(eşim Ford Ka ya hayran hayran bakarken ben Volvo 850 ye hayran hayran bakardım), 40 ına merdiven dayadığım bugünlerde de böyle. Bu nedenle içi dışı fantastik tasarımlı araçlara(benim için ulaşılabilir seviyede olan) ısınamıyorum ne yazık ki. Bu nedenle Golf ve i30 arasında Golf bana daha yakın geliyor.

Tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

Arkadaşlar yine geldim,

Eee be kardeşim yazmıyorum diyordum ama dayanamadım.

Sen ne zaman uzun süreli kullandında o zaman bu araba kötü , güvenliksiz , ÖLÜRSÜNÜZ deyip duruyorsun ? Sen ortalığa kendini atıp bu arabayı almayın kaza yaparsanız ölürsünüz deyip duruyorsun. Mİllette sana cevap veriyor işte. NE kadar saçma konuştuğunun farkında değilsin.

Golf kötü araba değil ama ilahda değil . Golf güvenli deyip duruyorsun iyide en basit donanımından en üst donamına kadar eğer DSG li sipariş etmezsen aracı

ESP

YOK.

Bunu kafan alıyor mu senin ? Daha neyin peşindesin ? Üstelik GOLF ile kaza yapıp ölmeyecen diye bir şey mi var ? Allah'mısın sen ? İkiye ayrılan GOLF fotoğrafları var googlede aç bak. Paramparça olan auidiler var. Bu hiç bir şeyin göstergesi değildir. Donanım konusunda , tasarım konusunda , ikinci el konusunda vs konularda eleştirini yaparsın adam gibi. Ama insanlarada niye bunu aldın öleceksiniz falan diye

SAÇMALAYAMAZSIN !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLPhinuSs -- 4 Mayıs 2012; 10:40:17 >

• vay be yorum yazan 448. kişiyim,eğri oturalım doğru konuşalım,golfü sevmem ama en medyatik olduğu kesin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLPhinuSs

quote:

Orijinalden alıntı: uurll

golf bosline olmasaydi golf derdim ama , bos bir golften iyidir dolu i30

Golfun en dolusuda i30 un gerisinde kaliyorki :-)

tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

quote:

quote:

tamam

Higline kalmiyormu .

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: omeryuce61

Ben C segmenti olayına başından tersoyum zaten.
    40 45 bin aralığı benim için limittir C segmentinde.
    2. el tertemiz d segmenti araçlar varken ziyan bu paralar.
    V40 eğer 45-60 bin aralığında gelirse ciddi manada çok satar onu da ekleyeyim.
    S60taki agresif fiyat politikası hesaba katılırsa volvo bundan çekinmeyecektir.

Ulkedeki vergi sistemi ve tayyibin fiat kullanin soylemini geri cekmedigi surece biz o dedigin fiyatlara sadece fiesta polo tarzi araclar aliriz. Tum firmalar artik firsatcilik uygulayacaktir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

quote:

quote:

tamam

Higline kalmiyormu .

Highline golf dizelle i30 dizel fiyatini bi kiyaslayip verilir mi verilmez mi dusunmeliyiz...

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.