Şimdi Ara

vergi ödeme sistemini cezalandırma ve yandaşını doyurmaya çevirmeleri yüzünden vergi vermicem artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haketmedikleri vergileri yurtdışı ürünlere yansıttıkları için alışveriş yapamıyoruz/yapmıyoruz

zaten vergileri sosyal yardımda öncelikli kendi taraftarlarına dagıttıklarını düşünüyorum kendi düşüncemdir

sırf bu yüzden vergi ödememek için elimden geleni yapıyorum 1tl lik ürünü bile 2.el alıyorum artık vergi ödememek için

adamlar vergi ödeme sistemini bir kesmi cezalandırmaya ve kendi yandaşlarına sosyal yardım amaçlı kullanıyor bence

vergi verecek bir aktivite yaparken yapılan bu haksızlıklar aklınıza gelsin

ve herhangibir yandaş olma ihtimali olan birinden/şirketten vs kesinlikle alışveriş yapmıyorum

• Muhalif aklı
    seve seve alırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blokladıgım düşüncelerine deger vermedigim belkide maaşlı oldugunu düşündügüm adam konuma neden yazabiliyor hala

• 40 milyar doları 2 günde yakıp gönderdiler ama kasada biraz daha yakmaları için para var,yılın 2.ci yarısına kadar onuda eritip yeni vergilerle kasayı doldurmaya başlarlar,ama kısa vadede yeni bir suni kriz daha çıkarmazlar sene sonuna doğru yapacaklardır.

• Aynen bu kafa ile devam sakın HİÇ BİR ŞEY ALMA...

Hatta yaşama yeme ve tuvalete bile çıkma çok doğru yoldasın :)

Ülkede ki sözde muhalefet mantığı bu işte :)

• selimcu S kullanıcısına yanıt

millet hakettigi gibi yönetilir iyi oluyor bence kasada para bırakmasınlar mümkünse

• 40 milyar dolar CHP yüzünden eridi bunu herkes adı gibi biliyor.

CHP olmasaydı bu ülke şu anda çağdaş uygarlık seviyesine erişmişti.

Bugün İsveç, İsviçre, Hollanda nasıl refah ve huzur içindeyse Türkiye Cumhuriyeti de bu ülkelerle birlikte anılcaktı ama melasef Türkiye'nin CHP gibi büyük bir sorunu var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malum partili trol nicklerin hepsini blokladım bu arada ne yazdıkları umrumda diil insan yerine koymuyorum yönetim blokladıklarımızın konularımıza yazmasını engellemeli artık

insan yerine koymadıklarımızla muhattap olmak zorunda degiliz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 6 Nisan 2025; 19:26:36 >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

İnanarak yazıyorsan durumun vahim. Kim neleri eritti gerçek kanıtlarıyla ortaya çıkacak merak etme.

• Sorun değil. CHPli olmayanlar da CHPli belediyelere vergi ödemesin. CHP iktidar olduğunda da CHPli olmayanlar vergi vermem diyebilir. Kaos bazen düzen getirir. Böylece herkes empati yeteneğine kavuşur. Demokrasi aslında budur. Herkes bir gün bir şekilde herkes olabildiği içindir. Herkes sırasını bekler; Sırası gelen, ben olur, ben sen olur. Ben sen olduğunda ne hissediyorsan, günü geldiğinde sen ben olduğunda onu hissedeceksin. Ona göre yaşa, ona göre davran.

Kısasta hayat vardır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 8 Nisan 2025; 2:41:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.