Şimdi Ara

Veri Kurtarma Programlarının Resimli Anlatımları ... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
35
Favori
214.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blue_life

@designr

Partition recovery programlarını tavsiye ederim.
    Senin yerinde olsam ilk önce Active Partition Recovery for Windows programını denerdim!

onunla super scan başlattım ama çoook yavaştı. bende recover my files ile drive recovery yaptım ve birebir aldım dosyalarımı. teşekkürler yinede
  • hocam hafıza kartımdaki dosyaları kurtarmak için ücretsiz ve başarılı bi program var mı? Bikaç video resim filan silinmiş de kendi kendine mi silindi anlamadım herneyse benim için önemliler kurtarmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • bu arada hafıza kartımı telefonda kullanıyorum fotoğraf makinesinde değil
  • @designr

Senin yaşadığın sorunda, partition recovery programlarını kullanmak daha avantajlıdır.
    Quick scan ile taratsaydın, büyük ihtimal silinen bölümü bulabilirdin. Ve bölüm ve içindeki dosyaları kurtrman yaklaşık 1-2 dakikanı alacaktı :)
    Neyse, sonuçta uzun yolu seçmene rağmen dosyalarını kurtramana sevindim.

Kolay gelsin...

@yougivemefever
    Sonuçta hafıza kartını bilgisayara bağlayabildiğine göre bir çok file recovery programını sorunsuz kullanabilirsin.
    Ucretsiz olarak aklıma şuan Recuva,PC Inspector File Recovery vs. gibi programlar geliyor.

Lakin daha önce yazdığım gibi ben R-Studio tarzı programların daha başarılı olduğunu düşünüyorum.
    Kolay gelsin...
  • sağol hocam deneyeceğİm
  • mrblar
    benim masaustunde bi klasor vardi adi "rsm6000" ve icinde resimler vardi
    bikac program kullandim ama resimleri ayri ayri ismli veya farkli numaralandirilmis klasorler icinde tek tek ayri ayri yerlerde buldu
    hepsini tek tek cikarip baska bi diske atmak cok zor oluyor,acaba

klasor ismi olarak bulup komple icindeki resimleri cikaran bi program varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcibaba -- 29 Mayıs 2011; 20:03:16 >
  • okuduklarima gore r -studio uygun gorunuyor,,
    r-studio programini kuruyorum umarim dedigim gibi kurtariyordur
  • Tahmin ettiğim kadarıyla, şuan ilgili bölümde sistem çalışıyor ve verilerin heran zarar görebilir.
    Kısaca windowsta arkaplanda çalışan programlar/servisler ilgili bölüme (genelde C: sürücüsü) veri yazıp silebiliyor.
    Böyle olunca haliyle yazılan verilerden bir kısmının senin doyaların üzerine yazılma ihtimali bulunmakta.

Eğer herangi bir veri senin silinen dosyanın bir kısmına yazılırsa, hangi programı kullanırsan kullan ilgili dosya için bir sonuç elde edemezsin.

Ben olsam sistemi bile açmadan livecdler üzerinden kurtarırdım.
    Ben R-Studio programını çok seviyorum ve bu konuda ilk tavsiye edeceğim programların başında geliyor.

Kısaca ilgili bölümü ne kadar az kullanırsan verilerini düzgün kurtarma şansın artar.

Şimdi diyelim sen R-Stuido programını internetten masaüstüne indirdin. Hatta şuan forumdaki bu sayfayı okuyorsun.
    Ilgili inen verilerden bir kısmı senin silinen verilerin üzerine yazılabilir :(
    Böyle olunca bir bardak su iyi gelir :(

Umarım kurtarırsın, kolay gelsin.

• cevabin icin tesekkur ederim,kullandigim disk 80 gb ve diskin uzerine windows bile kurdum onun disinda driver ..vs bisey yuklemedim 7 gb alan kullaniyor gorunuyor tamamen bilgisizligimden dolayi oldu bunlar ama suanda kurtarmam gerekn diski kullanmiyorum,kurtarmam gerekn diski cikardim dun bi kablo aldim usb vasitasiyla baska bilg bagladim suandada baska bilgisayarimdan yaziyorum..
  • buarada bula bula benim resimlerimi bulduki bu yuklenen dosyalar benim resimlerin uzerine yaziliyor baska birsuru sistem dosyalarim gereksiz dosyalarim vardi belkide onlarin uzerine yazilmistir
    bu r-studio programi 80 gb bir diski ortalama nekadar surede tarar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcibaba -- 29 Mayıs 2011; 22:38:14 >
  • @garcibaba

Önce hızlı tarama yapsaydın. Tam taramada diski usbden kullanmanında etkisiyle diskin hızına bağlı olarak saatler sürebilir.
    Çok kötü bir çümle oldu :(
    Neyse umarım iyi bir sonuç almıştırsın, veyahut alırsın...
    Kolay gelsin...
  • sabah işe kalkıcam diye yapmadım belki çok uzun sürer gece kalkmak zorunda kalırım diye riske girmedim
    hafta sonu yaparım artık dedim.. veya akşama doğru eve gider gitmez yaparım
  • mrb blue_life
    bisey daha sormak istiyorum r-studio programiyla sadece jpg dosyalarini aramasi icin taratabiliyormuyuz? bir diger sorumda:) masa ustunde bulunan bir klasor veya resim hangi dosya icinde yer aliyor acaba?dosya veya resim adina gore search arama gibi bir secenek varmi bu programda..?
  • @garcibaba

R-Studio ile varsayılan ayarlar ile tarama yapılınca, tarama sonucunda Extra Found Files bölümüde çıkar. Burda dosya tiplerine göre bulunan dosyalar gruplandırılmıştır.
    Masaüst genellikle kullanıcı dosyalarında olur.
    Misal XP için; C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adın\Desktop klasörüdür.
    Tabi bu klasörün konumu değiştirilebiliyor. Misal ben masaüstümdeki dosyalaırn zarar görmemesi için, masaüstü ve bazı klasörleri D: den kullanmak üzere ayarlarım.
    Sisteme format atsam dahi bu dosyalarım zarar görmez...

Umarım dosyalarını bulabilirsin, kolay gelsin...
  • tesekkurler sagol arkadasim..
  • Allah razı olsun sayende taşıyıcı hard diskimdeki verileri geri kazandım paylaşım için çok tşk ederim..
  • Arkadaşlar bilgisayar benim harici diski görmüyor. Disk Yönetiminde göremiyorum fakat aygıt yöneticisinde var. Disk kurtarma programları unallocated olarak diski görüyor fakat scan inanılmaz uzun sürüyor. Hesapladım başlattıktan sonra 1, 1 buçuk ayda tamamlanması gerekiyor... Birşeyleri yanlş mı yapıyorum acaba. Active Partition Recovery for Windows ve R-Studio kullandım sonuç aynı.
  • iyi günler bende birtane recoveyli bilgisayar vardı silindiği içi bir çok sorun yaşıyorum farklı işletim sistemleri kurunca driver sorunları oluyor aynı özelikte farklı lisanlı bir bilgisayarın recoveysi bendeki bu bilgisayara uyarmı düzgün çalışırmı. ona göre istiyecem o recovery. iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimyuksel

Arkadaşlar bilgisayar benim harici diski görmüyor. Disk Yönetiminde göremiyorum fakat aygıt yöneticisinde var. Disk kurtarma programları unallocated olarak diski görüyor fakat scan inanılmaz uzun sürüyor. Hesapladım başlattıktan sonra 1, 1 buçuk ayda tamamlanması gerekiyor... Birşeyleri yanlş mı yapıyorum acaba. Active Partition Recovery for Windows ve R-Studio kullandım sonuç aynı.

Yok mu bir fikri olan?
  • r-studio baya işime yaradı birçok şeyi kurtardım ama resimlerin bir bölümü açılmıyor acaba başka programlarla denesem açılırmı yoksa o resimler hangi programı kullanırsam kullanayım açılmıyacakmı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.