Şimdi Ara

Veri Kurtarma Programlarının Resimli Anlatımları ... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
35
Favori
214.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Emek verip anlattığınız programlardan active partition recovery ve find and mount ile yaptığım işlemler başarısız oldu. Acronis Disk Director programı setup aşamasında runtime hatası verdiği için deneyemedim.

Bozuk partitionu olan 250 gb lık diski ikinci harddisk olarak bilgisayara taktım. Çünkü D sürücüsü kayıp olan bu diskin işletim sisteminin yüklü olduğu C sürücüsünde de bir problem var. Güvenli modda dahi açamadım. 2. harddisk olarak taktığımda C'nin içindeki dosyalara erişebiliyorum.

Find and Mount ile denememde sadece çalışan partitionu buldu. Mount etmem gereken kayıp partition'u malesef bulamadı.

Active partition recovery programında ise harf verme işleminde hata çıktı.
    Super scan yapmadan önce kendi harddiskimin üzerine geldiğimde extended partition'ın total'ini 205 GB
    Local Disk(1:)'in total'ini 12,8 gb. ve used miktarını 9,18 gb olarak görüyorum.
    super scandan sonra recovery işlemi yapıp harf atama işleminde bu partitionun başka bir partition ile örtüştüğü hatasını verdi.

Yardımlarınızı rica ederim.

Veri Kurtarma Programlarının Resimli Anlatımları ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex.Sarge -- 1 Kasım 2011; 17:43:26 >

• Öncelikle emeğin için teşekkür ederim dostum.

Dostum Seagate File Recovery For Windows proğramının full sürümünü bulamadım yardımcı olabilirmisin?
  • aynen o programı bende bulamadım bilen bulan varsa bi zahmet..
  • bu ne anlama geliyor arkadaşlar bilen varmı

• Arkadaşım Son derece başarılı anlatılmış ve bir o kadar da önemli bir konu seçmişsin. Bir bilgisayarcı böyle bir sorun için 60 tl istiyor. Bu geçen hafta içerisinde benim de başıma aynı olay geldi. Olsun artık biliyorum inş başıma böyle bir şey geldiğinde çalışır
  • üstad benim 320 gb hareci disk raw oldu Active@ Partition Recovery programının full versiyonu elimde mevcut ve quick scan ile bişe bulamıyor super scan ile neredeyse tamamnı buluyor ancak bulunanlar önizleme dumunda galiba ve bu aşamada bulduğum verileri nasıl kopyalacağım yardım olursanız çok sevinirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_life

@BuRCo

Windows her zaman arızalanır çöker veyahut açılmayabilir. Böyle bir durumda şüpheli genelde disk deyildir.
    Yani bir virüs, yada bir program sisteme veyahut sistemin kullandığı bir dosya ya zarar vermiş olabilir. Sürücü problemi olabilir vs. vs...

Tabi labtoplar taşınabilir olduğundan ve sistem çalışırken, bazen hareket etme esnasında disk zarar görebiliyor...
    Kısaca şuan File Recovery programlarıyla şansını deneyeceksin. R-Stuido benim bu konularda ilk tercihimdir...

Merhaba üstüd. Bir şey danışacağım.Win 7 yüklü laptobuna format atarken c yerine tüm diski biçimlendirmiş, yani laptop şu an tertemiz tek disk c olarak gözüküyor. fabrika ayarlarına geri döndü. Sorum şu eski d bölümümü recover mi yoksa partition yazılımları ile mi kurtarmak gerekli? Hangisi benim işime yarar. Resimlerim ile truecrypt ile oluşturmuş olduğum 10 gblık şifreli bölümü kurtarmak istiyorum. Şansımı deneyeceğim olmazsa veri kurtarma merkezine göndereceğim. şifreli dosyanın içindeki verileri kurtarmam gerekli çünkü. şimdiden çok teşekkürler.

• hocam bende bu program ile c diskimden 20 gb bi disk oluşturdum fakat 20 gb lık h diski oluştuktan sonra western 1 tb diskimin p diskine ulaşamıyorum. diğer iki bölüm sağlam. nette saatlerce araştırdım fakat bi sonuca ulaşamadım p diskim şifreli idi kurtarma programlarını denedim içinden şifrelenmiş dosyalar çıkıyo fakat ne olduğu belli değil. nasıl kurtarabilirim verilerimi? win7 de şifrelenmişti disk acaba başka bi win7 pc de açılır mı? vistada da açılmıyo zati vistada diski tanımıyo denedim :(
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • sabah 9.30 da başladım taratmaya saat 5 oldu anca yarısını taradı keşke quick scan i deneseydim önce ama hardisk kötü durumda gibi gözüküyor.
    durup dururken harddisk im gitti iyimi . düşme falan da olmadı sadece başka bilgisayara takıyordum . arkadaşa format atmıştım ona program kuracaktım harddisk gitti iyimi sinir oldum ya . bakalım saat kaçta btecek arama işi

• arkadaşlar Active Partition Recovery for Windows 500 gb lık harddiskimi tam 13 saatte taradı. quick scan seçeneği ile ise hiçbirşey bulmuyor anlayacağız çok yavaş.
    fakat GetData Recover My Files programı tam 3 saat içinde tüm dosyaları buldu. tüm dosyalarımı çıkarmak yaklaşık 3 saat daha sürdü işlem yaparken fazla kasıyor o bakımdan başka program açmayın takılırsa başa dönersiniz.

ikinci program tavsiyemdir.
  • mesajım bulunsun
  • Teşekkürler, baya işime yarayacak gibi :)
  • blue_life pm attım lütfen yardımcı ol

• tşkler.
  • bi ton veri kurtardım. hiç biri çalışmıyor. kurtarıyolar ama bozuk kurtarıyolar. icare, r-studio, recover my files, recuva, wondershare hepsini kullandım. buluyolar ama kurtaramıyorlar
  • Öncelikle burada bütün yazıları okudum başarılı olanlar var başarısız olanlar var. Keşke benim sorunum da bazıları gibi başarılı sonuçlansa ben hemen konuya gireyim. benim WD 1 tb lık hdd bulunuyordu ve bunun usb soketi kırıldı bende hdd içinden çıkartıp bi güzel yaktım. ama nasıl olsa bir hdd kutusu alıp çalıştırırdım. ama öle olmadı aldım kutuyu herşey normal bağlantlarını yaptım fakat usb taktığımda hdd çalışıyor ama gözükmüyordu kullanıma hazır yazısı çıkıyor ama sürücü gözükmüyor. bi bilgisayarcıya götürdüm oda bi güzel benden habersiz format atmış çalıştırmış. ve içindeki hayatımın verisi gitti bütün üniversite resimlerim gitti videolarım gitti. bir sürü recovery programı kullandım hiçbiri bulamadı bulamıyor. burada okuduklarımdan yola çıkarak şu anda R-STUDİO diye bir program herkez tavsiye ettiğinden şu anda onu deniyorum bakalım sonuç ne olucak tavsiyede bulunabilicek bi arkadaş varsa yardım olursa çok mutlu olurum. hiç olmadı ücretli olarak hdd den veri kurtaran şirketlere başvuru yapıcam artık. çok önemli verilerim vardı içinde.

• blue_life usta bana yardım edebilicemisin. bu konuda çok minettar kalırım. bi sesimi duy yardım et bana sana zahmet olmazssa.
  • arkadaşlar ben öncelikle bugün başıma geleni paylaşmak istiyorum.. 500gb harici harddiskim 3 parçaya bölünmüş ntfs ile win 7 de kullanıyorudm. ps3 için bunlardan birini diğer kısma aktardım. boş olan kısmı fat32 yapmak için internetten araştırırken bir program buldum fat32 çevirici. boş bölümü işaretlememe rağmen tüm hardisk BİR ANDA tek part oldu. ve pc tanımadı.. anlayamadığım bir anda en az 250 gb veri nasıl silindi.. acaba kurtarma şansım varmı nasıl bir yol izlemeliyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: husbos

arkadaşlar ben öncelikle bugün başıma geleni paylaşmak istiyorum.. 500gb harici harddiskim 3 parçaya bölünmüş ntfs ile win 7 de kullanıyorudm. ps3 için bunlardan birini diğer kısma aktardım. boş olan kısmı fat32 yapmak için internetten araştırırken bir program buldum fat32 çevirici. boş bölümü işaretlememe rağmen tüm hardisk BİR ANDA tek part oldu. ve pc tanımadı.. anlayamadığım bir anda en az 250 gb veri nasıl silindi.. acaba kurtarma şansım varmı nasıl bir yol izlemeliyim..

Partition restore özelliği olan bir program kullanabilirsin. Benzeri bir durumda hiren's boot cd içindeki partition programlarının birinde partition restore diye bir kısımdan diski kurtarmıştım ama nasıl yaptığımı ve hangi program olduğunu hatırlamıyorum.
    Konu hakkında bilgisi olanlar el atarsa iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.