Şimdi Ara

Veri Kurtarma Programlarının Resimli Anlatımları ... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
35
Favori
214.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu biraz eski fakat bir sorunum var online oyun oynuyorum. Bilgilerimi kaydetmeyi unutmuştum(Gizli soru doğum tarihi vb.) Oynadığım oyunun sitesinde gizli soru vb yazdığın yerde bir kere yazdınmı format atana kadar silinmiyor. Bende hiç düşünmeden format attım. Şimdi format atmadan önceki internet explorer veya mozillada girilen siteleri ve o sitelere yazılan yazıları bulabilirmiyim ?
  • Teşekkürler çalışma için
    @Friedrich Nietzsche
    Aynı siteye başka bir kullanıcı adı ile girin cookie (çerez) leri temizledikten sonra.
    Sonra yine explorer menüsünden çerezlere gidin ve girdiğiniz sitenin cookies ini bulun. format atılan diskte o isimdeki dosyayı arayın bulursanız copy paste üzerine yaz yapın. Umarım çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 11 Mart 2012; 15:15:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

Teşekkürler çalışma için
    @Friedrich Nietzsche
    Aynı siteye başka bir kullanıcı adı ile girin cookie (çerez) leri temizledikten sonra.
    Sonra yine explorer menüsünden çerezlere gidin ve girdiğiniz sitenin cookies ini bulun. format atılan diskte o isimdeki dosyayı arayın bulursanız copy paste üzerine yaz yapın. Umarım çalışır.

Başka bir kullanıcı adı derken winxp sp3 kullanıyorum yeni kullanıcı adı açıp ordanmı gireyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Nietzsche

quote:

Teşekkürler çalışma için
    @Friedrich Nietzsche

Başka bir kullanıcı adı derken winxp sp3 kullanıyorum yeni kullanıcı adı açıp ordanmı gireyim ?

Hayır kullandığınız browserın geçmişini temizleyin. yeni bir kullanıcı adıyla oyun sitesine giriş yapıp. cookies klasöründeki o siteye ait dosyanın ismini öğrenin. sonra data kurtarma programıyla o cookiesi (eski) bulmaya çalışın.
    Ama bu işlem diskin büyüklüğüne göre 2-3 saat sürebilir ve zor bir iştir.
    Ya da kurtarma programıyla cookies klasörünü bulursanız tüm klasörü yenisiyle değiştirin.
    İe9 daki uzantıyı hatırlamıyorum ama
    xp de C:\documents and settings\kull adı\appl. data\mozilla klasörünü bulup yenisiyle değiştirirseniz sorun çözülür tüm eski ayarlarınıza da kavuşursunuz
    C:\...........\Mozilla\Firefox\Profiles\ klasörünü almanız da yeterli diye okudum bir yerde (ben tüm klasörü yedekliyorum)
    . Formattan önce de bu klasörü yedeklemeniz işinizi kolaylaştırır.

ie8 de şu şekilde olmalı C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Local Settings\Temporary Internet Files

edit: kopyala yapıştır işini mevcut klasörü silerek , mozilla kapalıyken yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 12 Mart 2012; 12:10:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Nietzsche

quote:

Teşekkürler çalışma için
    @Friedrich Nietzsche

Hayır kullandığınız browserın geçmişini temizleyin. yeni bir kullanıcı adıyla oyun sitesine giriş yapıp. cookies klasöründeki o siteye ait dosyanın ismini öğrenin. sonra data kurtarma programıyla o cookiesi (eski) bulmaya çalışın.
    Ama bu işlem diskin büyüklüğüne göre 2-3 saat sürebilir ve zor bir iştir.
    Ya da kurtarma programıyla cookies klasörünü bulursanız tüm klasörü yenisiyle değiştirin.
    İe9 daki uzantıyı hatırlamıyorum ama
    xp de C:\documents and settings\kull adı\appl. data\mozilla klasörünü bulup yenisiyle değiştirirseniz sorun çözülür tüm eski ayarlarınıza da kavuşursunuz
    C:\...........\Mozilla\Firefox\Profiles\ klasörünü almanız da yeterli diye okudum bir yerde (ben tüm klasörü yedekliyorum)
    . Formattan önce de bu klasörü yedeklemeniz işinizi kolaylaştırır.

ie8 de şu şekilde olmalı C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Local Settings\Temporary Internet Files

edit: kopyala yapıştır işini mevcut klasörü silerek , mozilla kapalıyken yapın.

Teşekkürler. Yapmaya çalıştım. Mesela C:\Documents and Settings\admin\appl.data\Mozilla'nın içine girdim fakat cookies yok. Bir türlü bulamadım. Ama uğraşmaya devam edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni kullanıcı adı. -- 12 Mart 2012; 13:01:53 >

• ARKADASLAR MERHABALAR,

daha ONCEDEN YANLISLIKLA SILDIGIM VIDEOLAR VARDI.

RECUVA ile COGUNU KURTARDIM ANCAK ASIL BANA LAZIM OLANLAR SORUNLU .

MESALA BIR AVI DOSYAM varDI BOYUT 2 GB VE 48 DAKIKA SURESI VARDI.

DOSYAYI BU SEKILDE KURTARDIM .OZELLIKLERDE 2 GB VE 48 DAKIKA YAZIYOR ANCAK VIDEO 4.DAKIKADA KESILIYOR...

BUNU DUZELTMENIN BIR YolU VAR MI ACABA...

ESKIDEN M.PLAYER ILE ACARDI SIMDI ACMIYOR VE VLC ILE ACILIYOR AMA 4.DAKIKADA KESILIYOR..

VAR MI BIR ÜSTAT TESEKKURLER YARDIM ICIN.......
  • blue life artık girmiyormu konuya ? *.dvr uzantılı bir dosya kurtarmam lazım hangi programı önerirsiniz ?
  • arkadaşlar bu format sonrası ve ya yanlışlıkla silinen tüm verilerin tamamının bir kaç saat içinde kurtarılması konusunda sizlere yardım edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre tuncalı

arkadaşlar bu format sonrası ve ya yanlışlıkla silinen tüm verilerin tamamının bir kaç saat içinde kurtarılması konusunda sizlere yardım edebilirim.

Nasıl olcak hocam o ? Bir haftadır. Formattan önceki girilen internet explorer ve mozilla sitelerini kurtaramadım. Pm ile söyleyebilirsin.
  • arkadasım benden film istedi bende salak gibi tuttum harıcı harddıskımı verdım. cocuk gıtmıs yanlıslıkla bıcımlendırmıs. yapıcak bişey yok canı saqolsun... üzerine hiç birşey yazmadım nerdeyse 3 haftadır nette arastırıyorum kac tane program denedım bılmıyorum suanda bıle 2 tane programla kurtarmaya calısıyorum ama onlardanda ümitli deqilim
    bana adam akıllı bir program önerebilirmisiniz??? kurtarmak istediqim veriler yaklşık 1tb büyüklügünde... yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar 3 defa konu açmayı denedim ama başarılı olamadığım için buraya yazıyorum. Open Office dosyaları silindi ve kurtarmam gerekiyor. bir çok program denedim ama başarılı olamadım. bir fikir verebilirseniz sevinirim.
  • Allah razı olsun tesekkurler
  • Eline sağlık güzel ve anlaşır resimli anlatım için Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_life

Merhaba arkadaşlar,

Aşşağıdaki konudaki yanlış ve yetersiz bilgi yüzünden D bölümünü sildim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_49618054/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64093015

Sil dediğimde direk sildi 1 saniye bile sürmedi. O yüzden bilgilere birşey olmadığına inanıyorum. Sadece bölüm gözükmüyor artık.

En iyi kurtarma programı hangisi acaba şuanda elimde R-Studio ve Active Partition Recovery var.

Ancak Active Partition Recovery'de sorun yaşıyorum sanırım eski bir program en son 2008'de bir versiyonu çıkmış. Ama partition olarak bulup kurtarması hoşuma gitti. Takıldığım yer 2. resimdeki yer. Acaba ona Evet dersem birşey olur mu? Çünkü 1. resimdeki uyarı tools'dan fix mbr yap diyor. Ama emin olamadım ve elimdekileri de kaybetmek istemiyorum. Çünkü programda bilgilerin durumu mükemmel(excellent) olarak gözüküyor.

---------------
    BUDA DİSK YÖNETİCİSİ

Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 3 Ağustos 2012; 23:05:27 >

• Dostum merhabalar benimde 500 gb lık harici diskim dün kafayı yedi içinde 260 gb lık bir verim vardı. Öncelikle hiçbirşe yazma üstüne. Ben dünden bri taratıyorum şu an 12 saat oldu yarısında ve hepsini buldu program tam sürüm Recovery My Files v 4.94 kullanıyorum geçen yıl sildiğim veriyi bile buldu Programın tam sürümüne google 2012 en iyi veri kurtarma yazılımları megapack yazarak bulabilirsin 30 yazılım var içinde recovery my files da var hala buluyor

Ben ilk olarak bir denedim kurtaracak mı trail mi diyecek diye 200 resim kurtardım. Bazıları 1 gb limit diyor acaba o mu dedim 1.96 b lık bir filmi kutardım sorun yok. Kısac ben recovery my files ı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

Dostum merhabalar benimde 500 gb lık harici diskim dün kafayı yedi içinde 260 gb lık bir verim vardı. Öncelikle hiçbirşe yazma üstüne. Ben dünden bri taratıyorum şu an 12 saat oldu yarısında ve hepsini buldu program tam sürüm Recovery My Files v 4.94 kullanıyorum geçen yıl sildiğim veriyi bile buldu Programın tam sürümüne google 2012 en iyi veri kurtarma yazılımları megapack yazarak bulabilirsin 30 yazılım var içinde recovery my files da var hala buluyor

Ben ilk olarak bir denedim kurtaracak mı trail mi diyecek diye 200 resim kurtardım. Bazıları 1 gb limit diyor acaba o mu dedim 1.96 b lık bir filmi kutardım sorun yok. Kısac ben recovery my files ı öneririm.

en iyisi r-studio hocam, recovery my files bulsa bile çoğunu bozuk olarak kurtarıyormuş hep o tarz yorumlar okudum. r-studio konusunda hiç olumsuz birşey okuamadım. 496gb verimin tamamnını kurtardım hepsine bakmadım ama fotolara baktım hiç birinde sorun yok. yaklaşık 169gb foto vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

quote:

Dostum merhabalar benimde 500 gb lık harici diskim dün kafayı yedi içinde 260 gb lık bir verim vardı. Öncelikle hiçbirşe yazma üstüne. Ben dünden bri taratıyorum şu an 12 saat oldu yarısında ve hepsini buldu program tam sürüm Recovery My Files v 4.94 kullanıyorum geçen yıl sildiğim veriyi bile buldu Programın tam sürümüne google 2012 en iyi veri kurtarma yazılımları megapack yazarak bulabilirsin 30 yazılım var içinde recovery my files da var hala buluyor

en iyisi r-studio hocam, recovery my files bulsa bile çoğunu bozuk olarak kurtarıyormuş hep o tarz yorumlar okudum. r-studio konusunda hiç olumsuz birşey okuamadım. 496gb verimin tamamnını kurtardım hepsine bakmadım ama fotolara baktım hiç birinde sorun yok. yaklaşık 169gb foto vardı

Merhaba dostum yok bence ben deneyen biri olarak söyleyim toplamda 41 saatte bitirdi kurtarma da 2 saat sürdü. Tüm resimlerim filmlerim kurtulmuş sadece 3 adet filmim bölük bölüktü o da taa geçen sene yükleyip sildiğim bir film. Tüm verilerimi rECOVERY mY fİLES İLE kurtardım. Tek kötülüğü Lost File diye yaazması ki hepsinde var tek tek bu hangi dosya diye isimlendirmek zulum toplamda 138.500 dosya var :D Ben tavsiye ediyorum

• quote:

quote:

quote:

Merhaba dostum yok bence ben deneyen biri olarak söyleyim toplamda 41 saatte bitirdi kurtarma da 2 saat sürdü. Tüm resimlerim filmlerim kurtulmuş sadece 3 adet filmim bölük bölüktü o da taa geçen sene yükleyip sildiğim bir film. Tüm verilerimi rECOVERY mY fİLES İLE kurtardım. Tek kötülüğü Lost File diye yaazması ki hepsinde var tek tek bu hangi dosya diye isimlendirmek zulum toplamda 138.500 dosya var :D Ben tavsiye ediyorum

r-studioda öyle bir zulüm yok. başka bir hdd'den kopyalıyomuş gibi farz et :) klasör isimleri aynen duruyor, eski haline dönüyor direk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

r-studioda öyle bir zulüm yok. başka bir hdd'den kopyalıyomuş gibi farz et :) klasör isimleri aynen duruyor, eski haline dönüyor direk.

Tüh keşke kurtarmadan önce öğrenmiş olsaydım bu bilgiyi güzel paylaşıım teşekkürler

• benmde bir sorum olcak. harici hard diskimin içindeki bütün klasörlere kısayol oluşturulmuş fakat orjinalleri kayıp. Sanırım virüs var içerisinde. bi gün önce kuzenimin bilgisayara takmıştım ve benden önce sonra kimse kullanmadı. fakat bilgisayarı beklemeye almıştım. sonra tekrardan açtım kapattım falan. biraz biçimsiz kullandım desem yeridir. çıkış wermeden çekip çıkarmalar vs. daha sonra kendi bilgisayarıma bağladığımda virus algıladı avg programı. benmde veri kurtarma programlarımı uygulamam lazım yoksa başka bir yolu varmı verilerimi kurtarmamın?? Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.