Şimdi Ara

Veri Kurtarma Şirketleri tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

notebook harrdiskime bir sorundan ötürü ulaşamıyorum. harici satalara bağladım akla gelen herşeyi yaptım ancak elektrik almıyor. durduk yere oldu herhangi bir darbe yok. veri kurtarma şirketlerine baktığımda minimum 200$ dan bahsediyorlar bu çok fazla bir rakam ben gizli şirket bilgisi filan aramıyorum ve öğrenciyim sadece 10 senelik bir fotoğraf albümümü kurtarıcam.
    Çevrede bu işi profesyonel şirkat anlayışıyla değil de kendi çapında yapan,dükkanı olan yada evde çalışan ve uygun fiyata hizmet veren bir işletme yada kişi varmı önerebileceğiniz ? şehir önemli değil haberleşerek kargoyla halledebiliriz.

teşekkürler

• hardiskin bordu yamıs olabilir hocam aynı model marka hardisk bulup board degisimi yaptırabilirseniz sorun düzelir gibime geliyor.sizinki cunki bozulmus plakalar vs degil board yanmıs gibi
  • yenibosna da golddata isimli bir yer var. eğer durumu izah ederseniz uçuk fiyat çıkacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

yenibosna da golddata isimli bir yer var. eğer durumu izah ederseniz uçuk fiyat çıkacağını sanmıyorum.

bu konuda çok çelişkiliyim. size durumu fotolarla izah edeyim ..

benim harddiskim bu : http://i60.tinypic.com/28t98xi.jpg

internetten aynı modele benzer bulup satın aldım taktım kartları değiştirdim elektrik alıyor ama sürekli yeniden başlıyor denediğim modelde bu :http://imgim.com/img_7155.jpg ( soldaki ) özetle bu işe yaramadı.

bunların kartlarının renkleri değişik üretim tarihleri farklı bide acaba bu yüzdenmi diye sorularım var.

aynı model notebook un aynı model aynı üretim tarihli harddiskini satan birisini buldum. birebir eşleşiyor benim hdd ile . diğer denediğim gibi değil . acaba bunu alsam kartları değiştirsem işe yarama olasılığı varmı ?

o arkadaşın hdd bu :http://i67.tinypic.com/11ie0qu.jpg

eşleştirin benimkiyle herşeyleri aynı neredeyse.

biraz karışık yazdım ancak anlayıp cevap verirseniz çok sevinirim :D

• hocam kartı değiştirmek tek başına yetmiyor. kartın üzerinde diske özel verilerin bulunduğu bir çip var. 8 bacaklı birşey diye hatırlıyorum. o çipi de yeni karta takmalısınız.

değişim yapacağınız disk elinizdeki disk ile aynı seri numarasına sahip olmalı. farklı seri numaralı disklerin kartını bozulan diskinize takmanız fayda etmeyebilir.
  • üstad anlamadığım nokta kartı söktüğümüz zaman zaten içeride çıkartılacak başka birşey kalmıyor siz hangisinden bahsediyorsunuz acaba ?

örnek olarak atıyorum bu değilmidir değişecek olan sacece ?

https://ikincielegel.com/media/product/b3/toshiba-mk3252gsx-320gb-2-5-sata-hard-disk-pcb-devre-karti-data-kurtarma-icin-03.jpg
  • forumda yöneticilik yapan Cango34'ün asıl mesleği bu iş. Eyüp abi kendisi çok dürüst yardımsever ve beyefendi birisi. Zamanında karşılıksız bir ürün yollamıştı bana sağ olsun. O andan beri saygım arttı, ürün değeri belki bir şey değildi ama her şeyin para olduğu zamanımızda böyle insan az. Sitesinin linkini de kaydetmiştim bakıyorum, baktım
    http://dosyakurtarma.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Veri Kurtarma Programları
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    buraylada bir irtibata geçeyim teşekkürler
  • bahsettiğiniz çip i araştırdım evet onunda değişmesi gerekiyormuş ancak lehim filan istiyor herhalde ben elektronik işinden pek anlamam montaj lehimden benim yapabileceğim birşey değil herhalde bide tamamen bozmasak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mra1903 -- 1 Kasım 2015; 2:27:19 >
  • bi elektronikçiye götürün. onlar yapar cüzi bi ücret karşılığında. 2dk lık iş zaten

not1: ben bu işi çok bilmiyorum. internetten zamanında araştırmıştım. bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışıyorum. benim lafıma bakarak işlem yapmayın. vebal altında kalmak istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 1 Kasım 2015; 3:14:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

bi elektronikçiye götürün. onlar yapar cüzi bi ücret karşılığında. 2dk lık iş zaten

not1: ben bu işi çok bilmiyorum. internetten zamanında araştırmıştım. bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışıyorum. benim lafıma bakarak işlem yapmayın. vebal altında kalmak istemem

not2: attığınız fotoda ıc602 yazan yerdeki 8 bacaklı çip bahsettiğim.

siz söyleyince bende baktım biraz internetten sadece kart dğeiştirmek yeterli değilmiş.. sizin söylediğinizi yapıcaklar belliki disk kurtarma şirketleride.. deneyelim bakalım sonuçları yazarım çok teşekkürler
  • Sa iyi akşamlar hocam hard disk onarım araştırıyorum yıllar önce bi problem yaşamışsınız rahatsız ediyorum ama nasıl çözdünüz sorununuzu acaba var mı bi öneriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gvzgvz kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

İlk başta kendimi kısaca belirteyim,Yurt dışında Interpol'u adli tıp seviyesinde eğiten veri kurtarma firsamı olan Ace Lab'dan eğitim ve cihaz aldım.
    Forumları araştırırken sorunuza denk geldim. Harddisk i verileri kurtarmak için mi tamir ettirmeyi düşünyorsunuz yoksa harddiskin kendisini kurtarmak için mi? Veri kurtarmak ile harddisk tamir ettirmek aslına bakarsanız farklı konular. Veri kurtarma işleminde harddiske fiziksel olarak müdahale edilirse olabildiğince hızlı bir şekilde o veriler sıkıntılı harddiskten çıkartılmalı ve o harddisk bir daha kullanılmamalıdır. Harddiski tamir ettirmeyi düşünüyorsanız da içinde bulunan verilerin kaybını göze almanız gerekmektedir. İşlemleri çok farklı olup ücret ve maaliyetleri de farklıdır.
    Saygılarımla.
  • Kilgor K kullanıcısına yanıt
    Selamlar hard disk aslında hiç önemli diil tek amacım içindeki verileri olabildiğince fazla ve uygun bi şekilde kurtarabilmek. Cevabınız ve ilginiz için de ayrıca teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bundan önce birkaç yerde kurtaramadığım verileri veri kurtarma sayesinde %80 nini kurtardım. İşlerini gerçekten profesyonel şekilde yapıyorlar.

https://www.verikurtarmamerkezi.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.