Şimdi Ara

Verilen Peşinat geri alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 17 yaşındayım üniversiteye hazırlanmak için iyi olucagini düşündüğümden bir cemaatin yurduna katıldım açık liseye geçtim 12. Sınıfım yani.
    Yazın ortalarında başladım fiyat olarak 70.000tl dediler ve peşinat 28 bin TL istediler kalaninida aylık 8000 taksitle odencek şekilde istediler bizde kabul ettik peşinatı verdik ve şuan 2 ay geçti ama hiç alışamadım ortaokul öğrencisi gibi davraniolar bagriyorlar yatakhaneleri kitliyorlar dolabımi falan arıyorlar izinsiz bir şekilde kendileri arayamazsiniz dediğimde ise ararız hakkımız var dediler gösterin dediğimde ise uğraşamam dediler kısacası pişman oldum sınava hazirlancak bir ortam olduğunu dusunmuyorum verdiğimiz peşinati geri alabilirmiyiz yani kaldığım süre boyuncaki ücreti verip gerisini alabilirmiyiz yardımcı olabilirmisiniz

• Sözleşmeniz var mı aranızda yaptığınız ?
  • suratsızadam kullanıcısına yanıt
    Evet var ama ne yazdigini bilmiyorum tam olarak üstünkörü okudum
  • Carr13 C kullanıcısına yanıt

Sanırım sözleşmeyi babanız imzaladı , eğer bir kopyasını isteyin hakkınız var , arama yapabilirler ama keyfi değil yasal olarak , yatakhane kapılarını kitleyemezler , sözleşme maddeleri önemli ayrılsanız da gerisini ödeyeceğinizi gösteren bir madde varsa alabilirler , siz ilk önce sözleşmeye ulaşın ve şu cemaat vs uzak durun akıl karı yerler değiller

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.