Şimdi Ara

Verilerimi Nasıl Kurtarabilirim? Acil Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 saat önce bilgisayar normal olarak çalışıyordu ancak ne olduysa d ye girmek istediğimde bu disk biçimlendirirlmemiş şimdi biçimlendirmek istiyormusunuz diye uyarı verdi ve içinde şirketin bir sürü evrak ve dosyası mevcut harddiski bir veri kurtarma programıyla taratıyorum (Active Undelete) çok fazla miktarda BAD SECTOR buluyor ve içindeki hiçbir veriyi göstermiyor. Format vb. hiçbişey yapmadım bu durumda ne yapabilirim bilen arkadaşlar yardımı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler...

NOT: Harddisk 40GB

2 ye bölünmüş C: 10GB D:30 GB

ben d ye ulaşmaya çalışıyorum

mesela c süücüsü çalışıyor ancak ordada birkaç dosyayı kopyalayıp yedek almak istediğimde biçimlendirilmemiş şimdi biçimlendirmek istiyormusunuz diye uyarı veriyor.

• hiren's boot cd diye bi iso var internette bulabilirsin. Bunu indirip pc'yi cd'den boot et. MBR araçları bölümüne girip diskin mbr ve bootpartition'larını onar. Muhtemelen çalışacaktır. Eğer yine çalışmazsa yine aynı cd içerisinde recover araçları var, pc'ye takılı çalışan başka bi diske kopyalabilirsin.
  • d yi formatla,format işleminden sonra d sürücüsünde hiç bir işlem yapma.c ye getdataback isimli (yukarıdaki yorumda arkadasın bahsettiği hirens tede var)programı kurup d yi bir tarattır.korkma eger d sürücüsünde cok oynama kurcalama yapmadıysan herşeyi kurtaracaktır.ben bu yöntem ve programla kendim ve tanıdıgım bircok kisinin verisini full hatasız bir biçimde kurtardım.tarama işlem bittikten sonra kurtaracagın dosyaları d sürücüsü haric baska bir sürücüye,usb belleğe,hattta cd ye atabilirsin ama d sürücüsüne sakın çıkartma.
  • diskinden veri kurtarmak istersen EasyRecorvery Profssional programı indir kur ve %80 çok iyi sonuç alırsın ayriyetten Hiren-BootCD.9.4 var onuda bul cd çek ve bütün sorunları giderebilecek programlar mevcut cd tak boot şekilde çalıştır kulalnırsın ve sorunalrı giderirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trojan acil yardım lütfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.