Şimdi Ara

veritabanında açılan web sitesinin kaç kez görntülendiği bulmak nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • veritabanında açılan web sitesinin kaç kez görntülendiği bulmak nasıl yapılır ? bunun için bir veri tipi var mıdır ?

• örneğin donanımhaber üst kısımda yazan tıklama sayısını nasıl tutturabilirz veritabnında, bana sade ms sql kısmı tarafı lazım frontend tarafı şuanlık beni ilgilendirmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz caliskan -- 20 Şubat 2017; 19:35:4 >
  • Mobildeyim kod yazamam fakat algoritmasını anlatiyim;

Eğer konuya her tıklamada okunma sayısı articaksa yani her f5 çekildiğinde yada konuya bir kişi birden fazla girdiğinde articaksa

Veritabanında her içeriğin yanına ziyaretçi diye bir sütun koyarsın sonra PHP ile yaptığını varsayarak konuya giriş yapıldığında yani o sayfa açıldığında konunun ID bulup o ID karşılık gelen ziyaretçi sayısını +1 artiricak

Karışık olduğunu biliyorum fakat algoritma böyle yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödev değilse zaten yazma. Hazır araçlar var. Google analitics gibi. onları kullan geç. son derece detaylı rapor verir zaten.
  • Blog sitesi gibi bir şey olarak düşünürsen makale tablosuna okunmasayisi diye bir satir ekleyip, makalenin detay sayfasına girildiğinde de okunmasayisi ni +1 yapacak şekilde kodlayabilirsin. Kaba,temel ve basit haliyle bu şekilde.

Edit: sulu arkadaşımız da aynısını yazmış zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 21 Şubat 2017; 13:49:30 >
  • Web sitesi kurup online ziyaretci , bugünkü,aylık,yıllık takip etmek istiyorsan veya profil kaç defa goruntulendi gibi sayaç lazımsa C# ile sana yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.