Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Versace Jeans Portföy Çanta Satın Al 2 Aralık 2020 00:32 1 1 Versace Jeans Portföy Çanta Eylül 2020 tarihinde aldığım Versace Jeans marka portföy çantayı satıyorum. Ürünü sadece birkaç defa kullandım ve üründe herhangi bir kusur yoktur. Çantanın kondisyonu hiç kullanılmamış gibidir. Çantayı Boyner'den satın aldım. Askı aparatı ve aksesuarı da vardır. Çantanın faturası mevcuttur. Ürünün fiyatı 900 TL'dir. Kargoyu tercihe bağlı olarak MNG Kargo, Aras Kargo, Yurtiçi Kargo veya Sürat Kargo ile yollayabilirim. Kargo ücreti alıcıya aittir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ViewSonic XG2705-2K | Lütfen Açıklamayı Okuyunuz SATILIK - Apple Magic Keyboard SATILIK - RAZER ORNATA CHROMA KLAVYE SATILIK - RAZER OROCHI V2 KABLOSUZ MOUSE