Şimdi Ara

ViewSonic XG2705-2K | Lütfen Açıklamayı Okuyunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
4
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ViewSonic XG2705-2K | Lütfen Açıklamayı Okuyunuz

Ağustos 2022'de Vatan Bilgisayar'dan aldığım ViewSonic XG2705-2K monitörümü satıyorum.

Monitör 2K çözünürlükte, 144 Hz tazeleme hızına sahip IPS panel bir monitördür. Ayrıca monitörde 2x2W hoparlörler mevcuttur.

Monitörün detaylı özelliklerine şu linkten ulaşılabilir:

https://www.viewsonic.com/tr/products/lcd/XG2705-2K

Monitörü almak isteyen kişilerin bu paragrafı dikkatli okuması gereklidir:

Monitörü son 2 aya kadar sıkıntısız bir şekilde kullandım. Ancak son zamanlarda birkaç sefer monitörün sağ kenarına çok yakın bir yerde bilmediğim bir sebepten dikey yeşil bir çizgi belirdi. Çizgi monitörün kablolarını söküp takınca ya da bir süre sonra kaybolmaktaydı. Ancak son birkaç haftadır çizgi hiç gözükmediği ve monitör normal çalıştığı için monitörün çizgi belirmiş halinin fotoğrafını çekemiyorum. Ancak gelecekte bu çizginin tekrar belirme ihtimaline karşı fiyatı benzer özelliklere sahip monitörlerden daha uygun belirledim. Cihazın sıkıntı çıkartmayacağını veya farklı bir deyişle sıkıntısızlığını garanti etmiyorum. Sıkıntıyı açıkça belirttiğim üzere almak isteyen kişilerin bu sıkıntıyı bilerek almaları gerekir. Yeşil çizginin belirmesi durumunda sorumluluk kabul etmiyorum ve iade söz konusu olmaz. Fiyat son fiyattır, pazarlık ve takas yoktur. Monitörün kutusu mevcuttur. Monitörün normal haliyle çalışırken ve eğer mümkün olursa yeşil çizginin belirdiği fotoğraflarını ayrıca yükleyeceğim.

ViewSonic XG2705-2K  |  Lütfen Açıklamayı Okuyunuz

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Takip.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hala satilik mi kargo var mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.