Arkadaşlar 2 gün sonra (pazar) amerikadan bir tanıdık iphone 3GS alacak kaç gündür konuşuyoruz neyse işte bugün aklıma geldi alacağı iphone da 3.1.3 version yüklü olacak herhalde ve bu version unlock olmadığından telefonu kullanamiyacağım...
3.1.3 yüklü geleceği kesin değil, ama 3.1.3 için JB çıkacağı kesin...
yüklü geleceği derken ? bana gelecek olan iphone un 3.1.3 olmayacağı kesın değil mi diyorsun ?
birde 3.1.3 jailbreak cıkacak anladım ama kım bılır belkı 1 ay sonra cıkacak o zamana kdar telefonsuz kalacağım
Alıntıları Göster
1 ay sürmez kırılması merak etmeyin, gelecek olan cihaz ne zaman üretildiği belli olmadığı için 3.0 sürümüde gelebilir, yeni üretim ise düşük bi ihtimal 3.1.3'de gelebilir...Sonuçta ben almanızı öneririm, belki bu fırsatı bulamazsınız...
quote:
Orijinalden alıntı: yaman06
Sherif Hashim die birisi halletmiş galiba bu sorunu yakında yayınlıyacaz diolar. Bu da Linki :
Çelişkide kaldım baya acaba ne zaman yayınlarlar ki Birde 3 haftadır falan bekliyorum telefonun gelmesini bu sorun cok kötü oldu tel geldikten sonrada beklemek istemıyorum jailbreakin cıkmasını
quote:
Orijinalden alıntı: emreayd
iphone 3gs için 3.1.3 jailbreak i ne zaman gelecek herhangi bir fikri olan varmı arkadaşlar çok önemlii...
Olmadı türkiyeden Blackberry alıcam
türkiyeden blackberry alıp hem hizmetine hem kendine ödeyeceğine türkiyeden iPhone almayı neden düşünmüyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: dsgnera
quote:
iphone 3gs için 3.1.3 jailbreak i ne zaman gelecek herhangi bir fikri olan varmı arkadaşlar çok önemlii...
türkiyeden blackberry alıp hem hizmetine hem kendine ödeyeceğine türkiyeden iPhone almayı neden düşünmüyorsun?
Alıntıları Göster
Çünkü Blackberry alırsam fiyatı 800 falan olacak curve alacağım fakat iphone alırsam 1500 lira falan olacak...
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Çok kısa bir süre içerisinde gelir merak etmeyin, alın bir iPhone.
quote:
Orijinalden alıntı: Mert
Çok kısa bir süre içerisinde gelir merak etmeyin, alın bir iPhone.
inşallah ya ya çıkmazsa diyorum içimden o yüzden tereddütteyim bekledim baya bir süre çünkü :(
quote:
quote:
Alıntıları Göster
benim kafamdaki sorun ise daha başka. ben telefonu b.a.e den getirticem ve bazı arap siteleri telefonun sim kilidi olmadığını her hatta çalıştığını yazıyor. şimdi ben bu telefonu tr de kullanmak istediğim için kilitmi yemiş olcam.
quote:
benim kafamdaki sorun ise daha başka. ben telefonu b.a.e den getirticem ve bazı arap siteleri telefonun sim kilidi olmadığını her hatta çalıştığını yazıyor. şimdi ben bu telefonu tr de kullanmak istediğim için kilitmi yemiş olcam.
Alıntıları Göster
arkadaşlar yurtdışından iphone getirticekseniz şu linkteki tabloya bakın derim:
hangi ülkede hangi şirket kilitli yada kilitsiz satıo gösterio
Alıntıları Göster
son birkaç saatim var karar vermek için alayım mı almayayım mı arkadaşlar...
Alınca kullanamıyacağım jailbreak in cıkmasını bekleyeceğim
Ne zaman cıkar bu jailbreak yaa
quote:
yaman bende iphone bu b.a.e aldım orda never lock da var locked olanlarda factory unlocked deme jbli cihaz vermeye kalkıyorlar never lock iste anca öle anlıyorlar never lock olarak etisalat satıyordu fiyatıda iyidi ama ellerinde yoktu ben alırken piyasadan bulmak çok daha kolay ve mümkün mertebe büyük alışveriş merkezlerinden alma aldırma tr den pek farkı kalmıyor fiyat olarak
quote:
Orijinalden alıntı: Mazeus
quote:
yaman bende iphone bu b.a.e aldım orda never lock da var locked olanlarda factory unlocked deme jbli cihaz vermeye kalkıyorlar never lock iste anca öle anlıyorlar never lock olarak etisalat satıyordu fiyatıda iyidi ama ellerinde yoktu ben alırken piyasadan bulmak çok daha kolay ve mümkün mertebe büyük alışveriş merkezlerinden alma aldırma tr den pek farkı kalmıyor fiyat olarak
Alıntıları Göster
çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için kuzenim gitcek ona söliyim...
quote:
çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için kuzenim gitcek ona söliyim...
Alıntıları Göster
Güncel...
quote:
Orijinalden alıntı: emrea94
Güncel...
Alıntıları Göster
Tanıdık almış iphone 3Gs i inşallah versionu 3.1.3 değildir..
Neyse bekleyip göreceğiz yarın yada pazartesi elimde olacak inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: emrea94
Tanıdık almış iphone 3Gs i inşallah versionu 3.1.3 değildir..
Neyse bekleyip göreceğiz yarın yada pazartesi elimde olacak inşallah
Alıntıları Göster
1.3 olucağını hiç sanmıyorum daha çıkalı ne kadar olduki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme