Şimdi Ara

version yüzünden iphone almamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün sonra (pazar) amerikadan bir tanıdık iphone 3GS alacak kaç gündür konuşuyoruz
    neyse işte bugün aklıma geldi alacağı iphone da 3.1.3 version yüklü olacak herhalde ve bu version
    unlock olmadığından telefonu kullanamiyacağım...

Jailbreak ne zaman cıkar onuda bilmiyoruz...

Acaba ALMAMASINI söylesem mi yoksa aldırsam mı karar vermem gerek bu jailbreak ne zaman cıkar hiç fikri olan yokmu yardımmm !!!

• evet birileri yardım ederse sevinirim bende. ben pasaporta kayıt edip kullanacaz sanıodum olayın şekli tamamen deişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

evet birileri yardım ederse sevinirim bende. ben pasaporta kayıt edip kullanacaz sanıodum olayın şekli tamamen deişti
    iphone 3gs için 3.1.3 jailbreak i ne zaman gelecek herhangi bir fikri olan varmı arkadaşlar çok önemlii...

Olmadı türkiyeden Blackberry alıcam
  • quote:

evet birileri yardım ederse sevinirim bende. ben pasaporta kayıt edip kullanacaz sanıodum olayın şekli tamamen deişti
    3.1.3 yüklü geleceği kesin değil, ama 3.1.3 için JB çıkacağı kesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

yüklü geleceği derken ? bana gelecek olan iphone un 3.1.3 olmayacağı kesın değil mi diyorsun ?

birde 3.1.3 jailbreak cıkacak anladım ama kım bılır belkı 1 ay sonra cıkacak o zamana kdar telefonsuz kalacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrea94

quote:

yüklü geleceği derken ? bana gelecek olan iphone un 3.1.3 olmayacağı kesın değil mi diyorsun ?

birde 3.1.3 jailbreak cıkacak anladım ama kım bılır belkı 1 ay sonra cıkacak o zamana kdar telefonsuz kalacağım

Alıntıları Göster
    Sherif Hashim die birisi halletmiş galiba bu sorunu yakında yayınlıyacaz diolar. Bu da Linki :

http://www.quickpwn.com/2010/02/iphone-3-1-3-05-12-01-baseband-unlock-imminent-sherif-hashim-discovers-exploit.html

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    1 ay sürmez kırılması merak etmeyin, gelecek olan cihaz ne zaman üretildiği belli olmadığı için 3.0 sürümüde gelebilir, yeni üretim ise düşük bi ihtimal 3.1.3'de gelebilir...Sonuçta ben almanızı öneririm, belki bu fırsatı bulamazsınız...

• quote:

Sherif Hashim die birisi halletmiş galiba bu sorunu yakında yayınlıyacaz diolar. Bu da Linki :

http://www.quickpwn.com/2010/02/iphone-3-1-3-05-12-01-baseband-unlock-imminent-sherif-hashim-discovers-exploit.html

Çelişkide kaldım baya acaba ne zaman yayınlarlar ki
    Birde 3 haftadır falan bekliyorum telefonun gelmesini bu sorun cok kötü oldu tel geldikten sonrada beklemek istemıyorum jailbreakin cıkmasını

• quote:

Orijinalden alıntı: emreayd

iphone 3gs için 3.1.3 jailbreak i ne zaman gelecek herhangi bir fikri olan varmı arkadaşlar çok önemlii...

türkiyeden blackberry alıp hem hizmetine hem kendine ödeyeceğine türkiyeden iPhone almayı neden düşünmüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsgnera

quote:

türkiyeden blackberry alıp hem hizmetine hem kendine ödeyeceğine türkiyeden iPhone almayı neden düşünmüyorsun?

Alıntıları Göster
    Çünkü Blackberry alırsam fiyatı 800 falan olacak curve alacağım fakat iphone alırsam 1500 lira falan olacak...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Çok kısa bir süre içerisinde gelir merak etmeyin, alın bir iPhone.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Çok kısa bir süre içerisinde gelir merak etmeyin, alın bir iPhone.

inşallah ya ya çıkmazsa diyorum içimden o yüzden tereddütteyim bekledim baya bir süre çünkü :(
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    benim kafamdaki sorun ise daha başka. ben telefonu b.a.e den getirticem ve bazı arap siteleri telefonun sim kilidi olmadığını her hatta çalıştığını yazıyor. şimdi ben bu telefonu tr de kullanmak istediğim için kilitmi yemiş olcam.

• quote:

benim kafamdaki sorun ise daha başka. ben telefonu b.a.e den getirticem ve bazı arap siteleri telefonun sim kilidi olmadığını her hatta çalıştığını yazıyor. şimdi ben bu telefonu tr de kullanmak istediğim için kilitmi yemiş olcam.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yurtdışından iphone getirticekseniz şu linkteki tabloya bakın derim:

http://support.apple.com/kb/HT1937

hangi ülkede hangi şirket kilitli yada kilitsiz satıo gösterio

• quote:

arkadaşlar yurtdışından iphone getirticekseniz şu linkteki tabloya bakın derim:

http://support.apple.com/kb/HT1937

hangi ülkede hangi şirket kilitli yada kilitsiz satıo gösterio

Alıntıları Göster
    son birkaç saatim var karar vermek için alayım mı almayayım mı arkadaşlar...

Alınca kullanamıyacağım jailbreak in cıkmasını bekleyeceğim

Ne zaman cıkar bu jailbreak yaa

• quote:

yaman bende iphone bu b.a.e aldım orda never lock da var locked olanlarda factory unlocked deme jbli cihaz vermeye kalkıyorlar never lock iste anca öle anlıyorlar never lock olarak etisalat satıyordu fiyatıda iyidi ama ellerinde yoktu ben alırken piyasadan bulmak çok daha kolay ve mümkün mertebe büyük alışveriş merkezlerinden alma aldırma tr den pek farkı kalmıyor fiyat olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

quote:

yaman bende iphone bu b.a.e aldım orda never lock da var locked olanlarda factory unlocked deme jbli cihaz vermeye kalkıyorlar never lock iste anca öle anlıyorlar never lock olarak etisalat satıyordu fiyatıda iyidi ama ellerinde yoktu ben alırken piyasadan bulmak çok daha kolay ve mümkün mertebe büyük alışveriş merkezlerinden alma aldırma tr den pek farkı kalmıyor fiyat olarak

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için kuzenim gitcek ona söliyim...

• quote:

çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için kuzenim gitcek ona söliyim...

Alıntıları Göster
    Güncel...
  • quote:

Güncel...

Alıntıları Göster
    Tanıdık almış iphone 3Gs i inşallah versionu 3.1.3 değildir..

Neyse bekleyip göreceğiz yarın yada pazartesi elimde olacak inşallah
  • quote:

Tanıdık almış iphone 3Gs i inşallah versionu 3.1.3 değildir..

Neyse bekleyip göreceğiz yarın yada pazartesi elimde olacak inşallah

Alıntıları Göster
    1.3 olucağını hiç sanmıyorum daha çıkalı ne kadar olduki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.