Şimdi Ara

Versiyon 1.02K Turk Serveri Oynak isteyenler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
4.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

şu blees bug u da on yapsan guzel olcak

bunu server forumlarinda paylasirsan, diger userlerlede tartisilip bir sonuc alinacaktir. Kolay Gelsin..
  • Serveriniz hayirli olsun insallah uzun omurlu guzel bir server olur gerci her servere ayni temenni ama insallah bu bosa cikmaz.. Cunku Turkiyenin saglam kalici serverlere ihtiyaci var....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

Serveriniz hayirli olsun insallah uzun omurlu guzel bir server olur gerci her servere ayni temenni ama insallah bu bosa cikmaz.. Cunku Turkiyenin saglam kalici serverlere ihtiyaci var....

Bizde aksini istemiyoruz, sonucta uzun omurlu olmasi herkezin temenlisi. Bunu birazda zaman gostercek. Kolay Gelsin..
  • Bide su oyuna giriste yazan yazıyı degistirseniz daha guzel olurdu..

Giriste Witaj na serwerze MuOnline Yaziyor. MuAlaturka ya hos geldiniz gibi bi sey yapsani daha iyi olurdu..
    Ayrica server dosyalariniz portekizcemi ne isterseniz size ingilizce yamasini yollayabilirim..

Not: Bu bir elestri veya yerme deildir.. Sadece bir oneridir..
  • quote:

Bide su oyuna giriste yazan yazıyı degistirseniz daha guzel olurdu..

Giriste Witaj na serwerze MuOnline Yaziyor. MuAlaturka ya hos geldiniz gibi bi sey yapsani daha iyi olurdu..
    Ayrica server dosyalariniz portekizcemi ne isterseniz size ingilizce yamasini yollayabilirim..

Sen bılıyon bu Isı
  • servera girdim güzel ellerine sağlık gerçekten spotlar felan iyi.2-3 resden sonra banamısın demez resler gelir.
  • quote:

Bide su oyuna giriste yazan yazıyı degistirseniz daha guzel olurdu..

peki ezbere bir konusma gerceklestirdiginin, forma girip bakma nezaketinde olsaydin da...
    ------------------
    fransızca ispanyolca vs. clientler için ingilizce dil dosyasi
    http://www.sendspace.com/file/r52kbz
    -----------------
    Pacth
    http://www.sendspace.com/file/rwcf8p
    ------------------
    f11 modu için program
    http://www.sendspace.com/file/6wljxn
    -----------------
    STADİUMDAKİ BAYRAKLARI TÜRK BAYRAĞI YAPMA
    http://www.sendspace.com/file/wdwp8v
    ----------------
    CLİENT DOWNLOAD
    http://www.sendspace.com/file/z1rs65
    ------------------
    gibi paylasimlari gorseydin, Neyse Kolay Gelsin..

• Hehehehehehehe
    Ben cilenti kastetmedim.. Cilentteki ingilizce yamayi attim ama serveri ingilizce yapmak sadece cilent yeterli deildir.. Mesela oyundan cikarken solda 5 ten geriye dogru sayan yazilar farkli bir dilde bunun cilent ile alakası yok.. Bu tamamen serverfiles tan kaynaklanan bir sey eger yeterli bilgin yoksa bana gelip burda ezbere konusuyor gibi suclamalarda bulunma....

Bu arada yardım etmek istedigim icin özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 3 Nisan 2007; 15:03:19 >
  • quote:

Hehehehehehehe
    Ben cilenti kastetmedim.. Cilentteki ingilizce yamayi attim ama serveri ingilizce yapmak sadece cilent yeterli deildir.. Mesela oyundan cikarken solda 5 ten geriye dogru sayan yazilar farkli bir dilde bunun cilent ile alakası yok.. Bu tamamen serverfiles tan kaynaklanan bir sey eger yeterli bilgin yoksa bana gelip burda ezbere konusuyor gibi suclamalarda bulunma....

Bu arada yardım etmek istedigim icin özür dilerim.

ben aksinimi idda ettim, cok bilmis.. sadece dosya paylasimindan bahsettim. oku ve anla.. Herkezde her konuda her bilgiye sahip olmak zorunda diye bir seymi var.. Once su tabirini duzeltte saygi gor.. Hayret bir sey, yeterli bilgiye sahip olan beyfendi kusra kalmayin ogrenemedik sizin kadar ... tobe.. gitt..
  • Asıl sen oku anla ben orda baska bir sey sordum sen benden alıntı yaparak baska bir seye cevap verdin..
    Ayrıca uslubunu degistirmesi gerek ben deilim sensin. Benim uslubumda hic bir saygısızlık yok.. Asıl senin uslubunda bir ofke var millet soru soruyor sen oyle bi cevap veriyonki bi dovmedigin kalıyor.. Once playerlar ile nasıl konusulur onu ogren sonra gel bana saygı dersi ver... Ayrıca kimsenin her konuda bilgi sahibi olucak die bir iddaa da bulunmadım .. Kimse her seyi bilemez ama bilmedigi halde konusmak ve ezbere konusuor gibi cumleler kullanmak yanlıs olan bu... Ayrıca serverde buga rastlanmadı diyorsun ama bug var serverde..
    Kimse bugsuz oldugunu iddaa edemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 3 Nisan 2007; 16:11:41 >
  • quote:

Asıl sen oku anla ben orda baska bir sey sordum sen benden alıntı yaparak baska bir seye cevap verdin..
    Ayrıca uslubunu degistirmesi gerek ben deilim sensin. Benim uslubumda hic bir saygısızlık yok.. Asıl senin uslubunda bir ofke var millet soru soruyor sen oyle bi cevap veriyonki bi dovmedigin kalıyor.. Once playerlar ile nasıl konusulur onu ogren sonra gel bana saygı dersi ver... Ayrıca kimsenin her konuda bilgi sahibi olucak die bir iddaa da bulunmadım .. Kimse her seyi bilemez ama bilmedigi halde konusmak ve ezbere konusuor gibi cumleler kullanmak yanlıs olan bu... Ayrıca serverde buga rastlanmadı diyorsun ama bug var serverde..
    Kimse bugsuz oldugunu iddaa edemez...

Tamam haklisin, yanlis yorumlamisim yazilarini. Kusra kalma özür dilerim. Biraz gergin bir anima denk geldi. Raslamis oldugun buglari, server formunda paylasirsan cozum bulunacaktir. Kolay Gelsin.

• http://img47.imageshack.us/my.php?image=screen040316460000hq5.jpg

al sana bug...

Ayrıca versiyon 1.02k falan deil...

99.6xt yada ole bisey.. Yane 99.60 li bir versiyon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 3 Nisan 2007; 17:12:18 >
  • quote:

http://img47.imageshack.us/my.php?image=screen040316460000hq5.jpg

al sana bug...

Ayrıca versiyon 1.02k falan deil...

99.6xt yada ole bisey.. Yane 99.60 li bir versiyon...

Bunu alayci bir tavirla soylemenin nedeni ney ? bak ifadelerini anlamaya calisirken daha dikkatli olmaya calisiyorum. neyse tamam sen haklisin.. ne dersen dogru.. Hadi byee
  • O resim sen benden ozur dilemeden once cekildi uslubuma laf soyledin bende asil saygısızca uslub nasil olur onu gostermek icin yapmistim..
  • quote:

O resim sen benden ozur dilemeden once cekildi uslubuma laf soyledin bende asil saygısızca uslub nasil olur onu gostermek icin yapmistim..

peki nasil yaptiginida soylermisin. !mesaj seklinde denedim ve yazi genele yazilmadi. aciklayici bir sekilde bilgi verirmisin ?
  • /GMpost yazi seklinde 10m zen gidiyor her yazi icin bu 99.60 li versiyonlarda olan bir ozellik..
    MuServer/Gameserver/Gameserver.ini icinde :

; CHAT GM DLA GRACZY (litery widoczne na zloto) [Komenda : /GMpost wiadomosc]
    ;--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ChrGMGG = 1 ;[ 1=Wl. / 0=Wyl. ]
    GMGGLevel = 200 ;Minimalny lvl zeby uzywac chata [0 : bez limitu]
    GMGGMoney = 10000000 ;Kasa pobierana za 1 wiadomosc

Boyle bir satir var ordaki ChrGMGG=1 bunu 0 yaparsaniz oyuncular gmler gibi alttan yazi yazamazlar....
  • Client'i yüklemek istediğimde; Sorry, the free service in your location is too busy. böyle bir hata ile karşılaşıyorum.. Nedeni nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dzanesh

Client'i yüklemek istediğimde; Sorry, the free service in your location is too busy. böyle bir hata ile karşılaşıyorum.. Nedeni nedir?

BU SUANDA SİTE YOĞUN ANLAMINA GELİYOR DAHA SONRA DENERSEN İNDİREBİLİRSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dzanesh

Client'i yüklemek istediğimde; Sorry, the free service in your location is too busy. böyle bir hata ile karşılaşıyorum.. Nedeni nedir?

http://www.sendspace.com/file/z1rs65
    adresinden clienti yukleyebilirsin, suan calisiyor. Koaly Gelsin..
  • bu serverın 1 cısınde kesın edıt war
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.