Şimdi Ara

Versiyon 1.02K Turk Serveri Oynak isteyenler. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
4.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serverin exp ve drop rate leri yükseltip Castle siege gibi Yeni Eventlari açsaydiniz.. keşke hemde öğrenirdik ben hala tam bilmiyom yeni yeni event lar var.. bunlari açardiniz öğrenmemiz için ön ayak olurdunuz....

GeNÇleRiN MeKaNı(-25)
    İletişim : Sabron_0@hotmail.com & Onlinemerkez@mynet.com
    Şuanki Oynadiği Server :http://spawnmuonline.no-ip.biz/

-----------------------------------------------------------------------------------------------

sa kolay gele

17.04.2007 tarih saat 11:34 siteyi dolasayim bakayim dedim car accaktim spawnmuofline site yok

fransizca gozukuyordu bendede forumlara girince egn patch indirdim duzeldi bilgine

ben freee oyuncuyum demek istedigim eksiksiz server bulunca beni cagirin )) sorundan ziyade istedigin zaman server online ise ben varim
    su icmek istedigin zaman su bulmak gibi ))

hepinize kolay gele saygilarimla

• quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

Serverin exp ve drop rate leri yükseltip Castle siege gibi Yeni Eventlari açsaydiniz.. keşke hemde öğrenirdik ben hala tam bilmiyom yeni yeni event lar var.. bunlari açardiniz öğrenmemiz için ön ayak olurdunuz....

• sabron, yanılmıyorsam CS event i için ayrı bi server açmak gerekiyor. Yani globalde TEST adı altında bir server daha var mesela ve sadece CS aktif olduğunda sadece CS e girecek Guilde açılan bi server. Dediğim gibi pek bi bilgim yok gerçi ama globalde gördüğümüz buydu. Ek bi server açıp CS için aktif etmek gerekiyor die biliorum. Belki herkesin sadece Cs için imkan ve zamanı yoktur. Dikkat ediyorum bi çok yabancı serv lerde de Cs eventları için 1 server ı kapatıolar geçici olarak. ( belli bi günde belli bi saatte yapılıo zati her daim CC,BC,DS gibi de diil )
  • YanlizLord saygilarimla haklisin

Ben bir res atar oldugumdan ve res odulleri oldugundan oduller olsun bana yeter ama

admin forumlari gorurde acarsa guzel olur insallah yazdiklarimizi gorurde acar

yasasin free game

kolay gele saygilarimla
  • quote:

Serverin exp ve drop rate leri yükseltip Castle siege gibi Yeni Eventlari açsaydiniz.. keşke hemde öğrenirdik ben hala tam bilmiyom yeni yeni event lar var.. bunlari açardiniz öğrenmemiz için ön ayak olurdunuz....

serverda exp bizce iyi olup (400x) dropta fena değildir. ayrıca castle siege eventi acıktır ama oyunda bu eventi yapacak guild yok sanırım guildleşme arttığı zaman bu eventi yaparlar. suan castle siege aktif yani
  • Benim anlatmak istediğimi anlamadim

Server i Fun yapsaniz diyorum.. Ve Guildleşme hızlansa İlerlese ve Castle siegeyi bilmeyen veya iyi bilmeyen [ iyi bilmeyen yani ben ] kişiler Server fun olduğu içinde öğrenirdi.. Yani öğrenme hızı daha kolaylaşirdi..

ilerde 1 yıl sonra felan " Castle Siegeyi Ben Bu mu alaturka dan öğrendim 2007 yili Büyük işler yaptilar"

diyen playerlarin burda olmasi eminim hoşunuza giderdi
  • quote:

Benim anlatmak istediğimi anlamadim

Server i Fun yapsaniz diyorum.. Ve Guildleşme hızlansa İlerlese ve Castle siegeyi bilmeyen veya iyi bilmeyen [ iyi bilmeyen yani ben ] kişiler Server fun olduğu içinde öğrenirdi.. Yani öğrenme hızı daha kolaylaşirdi..

ilerde 1 yıl sonra felan " Castle Siegeyi Ben Bu mu alaturka dan öğrendim 2007 yili Büyük işler yaptilar"

diyen playerlarin burda olmasi eminim hoşunuza giderdi

DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLADIM FAKAT MAKSADIMIZ KALICI BİR SERVER OLMASI FUN SERVER OLURSA HERSEY HIZLI OLUR VE 1-2 AYA KADAR OYUNDA AMAÇ KALMAZ BU DA BİR SERVERIN SONUDUR GENELLİKLE DÜŞÜNSENE HERKES FULL POİNT GEZİYOR OYUNUN ZEVKİ KAÇAR VE BEN ŞAHSEN BOYLE BİR SERVERDA OYNAMAM UMARIM SENDE BENİ ANLAMIŞSINDIR

• Peki Oyun güzel olmuş girdim az takıldım .. peki Party yapcak varmi ?
  • quote:

Peki Oyun güzel olmuş girdim az takıldım .. peki Party yapcak varmi ?

CELIK'e bi selam ver bos göndermez seni :P
  • mavinette server acmıs helal olsun la ben bi acamadım :D:D

• quote:

Orjinalden alıntı: MuAlaturka

quote:

CELIK Kim valla ben oyunda bütün herkese selam Boş vaktin varsa az kasarmisin dedim kimse s.........

a.s bile demediler üzük olmak cok kötü

• delircemPersonal ID Code Is Invalid (12 Numeric Characters)

bu hatayı werio anlamadım gittiii

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MuAlaturka

quote:

CELIK Kim valla ben oyunda bütün herkese selam Boş vaktin varsa az kasarmisin dedim kimse s.........

a.s bile demediler üzük olmak cok kötü

özellikle celiği bul hem bu konuda kafkasal ismiyle mesajları var kesinlikle boş çevirmez cevap vermiyorsa bilki awaydır

• quote:

Orjinalden alıntı: WiRuZ01

delircemPersonal ID Code Is Invalid (12 Numeric Characters)

bu hatayı werio anlamadım gittiii

personel ID bolümüne 12 haneli bir kod yazman gerek örnek:123456789012

• CELIK fln yardımcı oluo beni kastı biraz ama hala res atamadım.lwl 384 oldum gitmioo
  • çelik ii dir =) herkesi sirayla kasio valla =) ilk 1 2 res yardim almak sart bu serverda =)

dun oyun icinde admin arkadasla da gorsutuk ben burdanda yazmak istedim yeniden. ( sizin forumada yazdik )

Chaos Machine de ki bug olayini cözebilirseniz cok ii olucak. itemler patladiginda Cm de acaip bi item peydahlanio ve kimildamior..ALT+F4 yapmak zorunda kalioruz.. bide exc item dusmuo hic ya :( bizde var bi bahtsizlik galiba. =)

birde. bu BADMAD denilen dingil bu forumdan birimi ? o kadar reset atmis bi adamin gelip te a2 de bizim gibi yeni eziq leri spot basinda pk lamasini yadirgadim eger bu kisilik bizim forumumuzdan biri ise

yinede guzel muhabbeti olan bi serv. ellerinize saglik, ortamda eski muculardan olusma zaten nerdeyse akraba cikicaz milletle eski server lardan

• BADMAD ve Kayaelf party ile kasmışlardı.Aslında geyiq bi insan ben iyi anlaşmıştım.Ama arada hepsinin oluo galiba öLe mu kasmaktan kafası sulanıo.

Dün de bana oldu serwer 4. sü extaCy beni kesti spotta dedim noldu naptıkta kesion.Bi daha gittim spota bi daha kesti.

Daha res yoq bende 77 resli adam beni kesio

Ama şükürler ossun 1 res attım bugün. Artıkın 1 resliyim

• Bu arada MaviNet şu itemlere soul basma olayına bi el yaw

Luck suz olan itemler +7 bile olmuor.

En azından lucksuz itemlerde yanmama oranı %50 falan olsun.

Dediğim konuya bi el atarsan tam süper olacak
  • oyun icinde veya oyun disinda soran oluyordur kendine CELIK res atmayi birakip neden car kasiyor veya adminin arkadasimi veya admin mi veya oyuncu mu cekiyor

cevap belli bir res geldikten sonra ve res odulu aldiktan sonra full +13 oynun zevkini cikarmak ve insanlara yardimci olmak ve arayipda bulamadigimiz bir insan tesekkur ve allah razi olsun dedigi zaman bana daha cok mutlu oluyorum olay bu, bir dene boyle dusunursun

muonline tum oyuncularina ve freee game kurucularina ve yasatanlara allah razi olsun
    saygi ve sevgilerimle kolay gele
  • mualaturka oyunculara sevgi ve saygilarimla bu arada Mighty oyuna girince haber ver pls
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.