arkadaslar uzun aradan sonra muonline geri dondum donusumu bu serverla baqicam baqalim nasil olcak clint dowlant oluyo suanda
aramıza hoşgeldin
SA Kolay gele Mualaturka Oyuncularina basarilar dilerim biz yorulduk server yorulmadi yeni baslayan olursa yardimci olurum kasmak icin insanlik olmedi car ismi: CELIK oyunda olunca kasarim byessssssssss
ne ole celik celik dionuz geldinmi 1ci olurum alayına gider
HAHAHAHA ADAMİN 90 RESİ VAR NEYA BU BOLE NASİL OYNUCAZ BOLE BU OYUNU 90 RES NEDEMEK YAFFFFF
sa kolay gele capkin hangi konusmaya alinti yaptin anlatirmisin ben guleyim
sa kolay gele
ELEKTRIK ARIZASINDAN DOLAYI SERVER OLARAK KULLANDIGIMIZ BILGISAYAR TABIRI CAIZSE PERT OLDU. CIKAN 500 DOLARLIK MASRAFTAN ZIYADE HARDDISKTE KOMUR HALINE GELDI IRTIBAT KURDUGUM VERI KURTARMA UZMANLARI BIN DOLARLARDAN BAHSEDINCE BENDE ANLAYISINIZA SIGINMAYA KARAR VERDIM. BASLIKTA DEDIGIM GIBI SERVERA MECBURI RESET ATILMISTIR. BU YUZDEN EXP BIR SURELIGINE 1500X TIR. BU BANA BIR DERS OLDU BUNDAN SONRA YEDEKLERIMI FARKLI BIR BILGISAYARA ALACAGIM. BENI ANLAYACAGINIZ UMUDUYLA HAKKINIZI HELAL
yeniden baslicaz demek spot bol kasariz mecburen ozuldum resler gitti. baslayan arkadaslar simdiden kolaygelsin
Ne diyelim arkadaşım geçmiş olsun. Sağlık olsun sıkma canını. Buda geçer. Bundan sonra daha dikkatli olursun.
madem reset atıldı server sıfırdan başlıyo bi deneyelim
olan olmuş can sağlığı fırsattan istifade bizde kasalım umarım uzun ömürlü olur ve edit olmaz saygılar
res kacta pointler siliniyomu res basına kaç puan var kıyafetler çıkıyomu saygılar
res kacta pointler siliniyomu res basına kaç puan var kıyafetler çıkıyomu saygılar __________________________________________________________________________________________
yardim olarak soyluyorum
400 lvl res atiliyor 300 point res basina geliyor 50m res icin para gerekiyor kiyafetler cikmiyor res atilinca pointler siliniyor 1200x ex 80 dorp
not asagidakilerde res odulleri kolay gelsin yardimci olabildiysem