Şimdi Ara

Versiyon 1.02K Turk Serveri Oynak isteyenler. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
4.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hannibael

bu serverın 1 cısınde kesın edıt war

bunuda nerden cikardin, sacma sapan suclamalar yapma. CELIK serverde cok sevilen her yeni gelen kisiyede yardim eden biridir. Bu kadarina pesss dogrusu...
    Edit olayini hizli resten ele almissan, serveri girde spotlar ne halde. acaba 20 res olsam gunde kac res atarim dusuncesine bir var ondan sonra konus.. Kolay Gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

/GMpost yazi seklinde 10m zen gidiyor her yazi icin bu 99.60 li versiyonlarda olan bir ozellik..
    MuServer/Gameserver/Gameserver.ini icinde :

; CHAT GM DLA GRACZY (litery widoczne na zloto) [Komenda : /GMpost wiadomosc]
    ;--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ChrGMGG = 1 ;[ 1=Wl. / 0=Wyl. ]
    GMGGLevel = 200 ;Minimalny lvl zeby uzywac chata [0 : bez limitu]
    GMGGMoney = 10000000 ;Kasa pobierana za 1 wiadomosc

Boyle bir satir var ordaki ChrGMGG=1 bunu 0 yaparsaniz oyuncular gmler gibi alttan yazi yazamazlar....

Evet o sorun duzeltildi, TsK.
  • Hayırlı Olsun Bilader..
  • bende kasam aksam gelicem :D..
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DarkSM]

bende kasam aksam gelicem :D..

Hg. arkadasim, serverde spotlari gorunce zaten kolay bir server olduguna kanaat getireceksin. Kolay Gelsin.
  • h.b ben saten böle reseti setle süsüleyen serverları cok severim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviNet

Exp : 400, Drop : 80
    ( Evet arkadaslar ilk basta exP 200 du bildiginiz gibi ancak 400 e cikartildi, istekleriniz dogrultusunda server ayarlanacaktir, ancak kendi formumuzdan ulasirsaniz daha hizli sonuc alirsiniz. TsK. Ederim. )
    ------------
    site :http://mualaturka.no-ip.biz

forum :http://mualaturka.1nr.net/
    -----------
    Res Odul sistemi uygulanmaktadir. ÖDÜLLER +13 VERİLECEKTİR ...

************BK RES ÖDÜLLERİ***************

80 RES= BRASS TAKIM 2 OPTİON LUCK'SIZ
    130 RES= DRAGON TAKIM 2 OPTİON+LUCK

200 RES= 2 ADET YUZUK 4 OPTİON

250 RES= 1 ADET KOLYE 4 OPTİON

300 RES= PHOENİX TAKIM 3 OPTİON+LUCK

350 RES= BONE BLADE 3 OPTİON+LUCK

400 RES= DRAGON KNIGHT SET 4 OPTİON+LUCK

***********SM RES ÖDÜLLERİ*****************

80 RES= BONE TAKIM 2 OPTİON LUCK'SIZ
    130 RES= LEGENDRY TAKIM 2 OPTİON+LUCK

300 RES= GRANDSOUL TAKIM 3 OPTİON+LUCK

350 RES= VİPER STAFF 3 OPTİON+LUCK

400 RES= VENOM SET 4 OPTİON+LUCK

***********ELF RES ÖDÜLLERİ****************

50 RES= SİLK TAKIM 2 OPTİON LUCK'SIZ
    90 RES= SPİRİT TAKIM 2 OPTİON+LUCK

150 RES= 2 ADET YUZUK 4 OPTİON

190 RES= 1 ADET KOLYE 4 OPTİON

225 RES= DİVİNE TAKIM 3 OPTİON+LUCK

260 RES= SYLPH BOW 3 OPTİON+LUCK

350 RES= SYLPİD SET 4 OPTİON+LUCK

***************MG RES ÖDÜLLERİ **************

80 RES= STROM CROW TAKIM 2 OPTİON LUCK'SIZ
    130 RES= THUNDER TAKIM 2 OPTİON+LUCK

300 RES= HURRİCANE TAKIM 3 OPTİON+LUCK

350 RES= EXPLOSİON BLADE 3 OPTİON+LUCK

400 RES= VOLCANO SET 4 OPTİON+LUCK

***********DL RES ÖDÜLLERİ*******************

100 RES= LIGHT PLATE TAKIM 2 OPTİON LUCK'SIZ
    180 RES= DARK STEEL TAKIM 2 OPTİON+LUCK

250 RES= 2 ADET YUZUK 4 OPTİON

325 RES= 1 ADET KOLYE 4 OPTİON

375 RES= DARK MASTER TAKIM 3 OPTİON+LUCK

430 RES= SOLEY SCEPTER 3 OPTİON+LUCK

475 RES= SUNLIGHT SET 4 OPTİON+LUCK
    --------------------------------------------------------------

Bu setler sadece 1 kişiye mi verilecek?
    Yoqsa herkese mi?

Eğer ilk atana bu ödül veriliosa saten biz kaçırdık onun için boşuna kasmayalım.

• herkes olması gerekir ilk atan deseydi yazardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DarkSM]

herkes olması gerekir ilk atan deseydi yazardı

tabiki herkeze verilecek. ilk diye bir sey yok. Zaten belirli reslere sahip olununca istenilen ozellikler
    forumda belirtilir ve kasana yerlestirilir. Kolay Gelsin..
  • türk olsun çamurdan olsun misali, heleki başında mavinet varsa. bu server da kasılmazda nerde kasılır .. 1.02 nin üstüne patch oluodu değilmi bu ? ben bi türlü patch linkini çalıştıramadım :s bi sorun varmı acaba linki bi gözden geçirebilirmisiniz. patch halledebilsem gelicektim bu gece halbuse :S
  • Öncelikle selam.
    isimlerden ve imzalardan bakılırsa KingMu server'ini eski player'larısınız. Kurduğunuz server kalıcı olur inşallah. Eskilerden birilerini görmek için bir uğrarım artık. Bu arada edit olduğunu iddia ettiğiniz server 1.si olan kişi (eğer aynı kişiden bahsediyorsak) Kesinlikle hack'e tenezzül etmez. Her ne kadar kendisiyle pek anlaşamazsak ta işin hilesine kaçmayacak biridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mythology -- 13 Nisan 2007; 11:37:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

türk olsun çamurdan olsun misali, heleki başında mavinet varsa. bu server da kasılmazda nerde kasılır .. 1.02 nin üstüne patch oluodu değilmi bu ? ben bi türlü patch linkini çalıştıramadım :s bi sorun varmı acaba linki bi gözden geçirebilirmisiniz. patch halledebilsem gelicektim bu gece halbuse :S

http://www.sendspace.com/file/rwcf8p
    suan kontrol ettim ve link calisir durumda. 1.02 nin uzerine atmis olman yeterli. Ayrica forumlara girersen download kisminda diger dosyalarda mevcut kolay Gelsin..!

• sa kolay gele Ben Oyunu begendim oyun surekli online diger arkadaslar tavsiye ederim kolay gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkasal1 -- 16 Nisan 2007; 23:48:10 >
  • Arkadaşım HORT
  • eden hort olduğunu soylersen bizde kendimizi geliştirebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuAlaturka -- 17 Nisan 2007; 9:53:36 >
  • quote:

suan kontrol ettim ve link calisir durumda. 1.02 nin uzerine atmis olman yeterli. Ayrica forumlara girersen download kisminda diger dosyalarda mevcut kolay Gelsin..!

Forumlara girmiyor olsaydım NASIL OLURDA dowload patch linkinde sorun olduğunu söyleyebilirdim ? ya her yazdığın mesajda bu kadar burnu havada ahkam kesen tarzı olmak durumundamısın anlamış değilim. Sen cevabını yazana kadar zaten ben 1 res imi atmıştım bile patch i indirip. Sorun benim download programımdaymış. Cevap yazmiim gerek yok dedim ama bu son yazdığın ! bi tuhaf geldi.. hayır kötü bişiide yazmış değilim yani nedir bu agresifliğin herkese karşı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

quote:

Forumlara girmiyor olsaydım NASIL OLURDA dowload patch linkinde sorun olduğunu söyleyebilirdim ? ya her yazdığın mesajda bu kadar burnu havada ahkam kesen tarzı olmak durumundamısın anlamış değilim. Sen cevabını yazana kadar zaten ben 1 res imi atmıştım bile patch i indirip. Sorun benim download programımdaymış. Cevap yazmiim gerek yok dedim ama bu son yazdığın ! bi tuhaf geldi.. hayır kötü bişiide yazmış değilim yani nedir bu agresifliğin herkese karşı ?

Oncelikle son gunler zaman sorunu yasiyorum. dogrudur sinirli bir yapim vardir. fazla akresifimdir, hepsine tamamda.. ben sana ne yazmisim ki yukaridaki cevapta? Hatta sonuna Kolay Gelsin bile demisim .. sanirim onceki msklarimdan ibaret sana ogle bir dusunce aksetmisim. Ozur dilerim. Elimden geldigince bende iyi niyet gozetmeye calisiyorum. Ancak bu karsindakilerdende kaynaklanan bir sey oldugu icin zannedildigi kadar kolay olmuyor. Tekrar Kolay Gelsin diyorum..

• ya şu dilleri duzeltemezmisiniz gario garip şeyler yazıo mesela str yerine sila agi zrecznosc
  • quote:

Orjinalden alıntı: --MoreAction--

ya şu dilleri duzeltemezmisiniz gario garip şeyler yazıo mesela str yerine sila agi zrecznosc

bu sorun icin forumda download bolumunde dil dosyası mevcut indirip clientin icine atarsan sorun hallolmuş olur
  • Serverin exp ve drop rate leri yükseltip Castle siege gibi Yeni Eventlari açsaydiniz.. keşke hemde öğrenirdik ben hala tam bilmiyom yeni yeni event lar var.. bunlari açardiniz öğrenmemiz için ön ayak olurdunuz....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.