bu arada site açılmıyo ve millet res atamıyo bu kadar başı boş bir server görmedim ben
Alıntıları Göster
site açılmıyo forum açılmıyo patch i indirceğim yerde bu dosya silindi diyoo bende bu kadar başı boş serwer görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: dogozorol
site açılmıyo forum açılmıyo patch i indirceğim yerde bu dosya silindi diyoo bende bu kadar başı boş serwer görmedim
Alıntıları Göster
ya arkadaslar bu kadar yergi yapmayın lutfen.. Adamlar guzel bir sey yapmaya calisiyorlar ama sanirim daha yeni baslamislar ve herseyi bilmiyorlar bu yuzden bazi sorunlar oluyor.. Biraz zaman verin zamanlar ogrenirler ve guzel bir sey ortaya cikar eminim.. Kimse anasının karnından dogarken ogrenmedi bu isi bizimde zamaninda fazla bilgimiz yoktu ama zamanla ogrendik eminim onlarda ogrenicek ve daha guzel bir server olucak...
ya arkadaslar bu kadar yergi yapmayın lutfen.. Adamlar guzel bir sey yapmaya calisiyorlar ama sanirim daha yeni baslamislar ve herseyi bilmiyorlar bu yuzden bazi sorunlar oluyor.. Biraz zaman verin zamanlar ogrenirler ve guzel bir sey ortaya cikar eminim.. Kimse anasının karnından dogarken ogrenmedi bu isi bizimde zamaninda fazla bilgimiz yoktu ama zamanla ogrendik eminim onlarda ogrenicek ve daha guzel bir server olucak...
biri çıkıp böyle böyle dese,şu problemimiz var kusura bakmayın dese tamam dediğin doğru, ama ses yok
quote:
Orijinalden alıntı: SabroN
Serverin exp ve drop rate leri yükseltip Castle siege gibi Yeni Eventlari açsaydiniz.. keşke hemde öğrenirdik ben hala tam bilmiyom yeni yeni event lar var.. bunlari açardiniz öğrenmemiz için ön ayak olurdunuz....
Alıntıları Göster
İndiriom Cilenti %12 oLdu ßen gidip uyucam :) pc açık insin sonra geLcemm :D oynucam :D:D
quote:
Serverin exp ve drop rate leri yükseltip Castle siege gibi Yeni Eventlari açsaydiniz.. keşke hemde öğrenirdik ben hala tam bilmiyom yeni yeni event lar var.. bunlari açardiniz öğrenmemiz için ön ayak olurdunuz....
Alıntıları Göster
Güzel bi Servera Benziyo Umarım Uzun Ömürlü Olur
quote:
Orijinalden alıntı: Bold_Mg
Güzel bi Servera Benziyo Umarım Uzun Ömürlü Olur
Alıntıları Göster
cok guzel server valla cok da zevkli 4 res oldu seti ayarlıom pant (don ) eksik kaldı oda lucksuz olduundan + basamıom bide knight blade lzm lucklu
quote:
Alıntıları Göster
bu odulleri kimse alamıcak deseize400x
quote:
Orijinalden alıntı: Dallasx
bu odulleri kimse alamıcak deseize400x
Alıntıları Göster
ödülleri almak cok zor ya 400. reste 400x5 milyon alcak servera girebilen war mı bu arada ben girmeioym
quote:
Orijinalden alıntı: Acemi~
ödülleri almak cok zor ya 400. reste 400x5 milyon alcak servera girebilen war mı bu arada ben girmeioym
Alıntıları Göster
Beyler Server kolaylaşmış önceden oynuyordum .Exp=400 mı ne idi gliba 200 idi ama 1res vardı çok zordu şimdi 2000 olmuş server kolayy gelin beklerizzz.
Abi kızmada server giç 2k exp ye benzemio 400 e benzior çok zor kasmak bea ! exp yükseltirmisin?
quote:
Orijinalden alıntı: _HacıMuro_
Abi kızmada server giç 2k exp ye benzemio 400 e benzior çok zor kasmak bea ! exp yükseltirmisin?
Alıntıları Göster
server exi 2k dir drop %50 dir kastigin yerler veya lag durumuna baglidir kasma hizi
quote:
Orijinalden alıntı: MuAlaturka
server exi 2k dir drop %50 dir kastigin yerler veya lag durumuna baglidir kasma hizi
Alıntıları Göster
Son çıkan versionlarda exp 1/3 gibi oluo deniyor ve bu tanıma göre serwer exp si 650x gibi bişi oluo.
quote:
Orijinalden alıntı: Squixse
Son çıkan versionlarda exp 1/3 gibi oluo deniyor ve bu tanıma göre serwer exp si 650x gibi bişi oluo.
Alıntıları Göster
sa
kolay gele
ex tartisila dursun yeni car actiktan sonra bir car kasmadigi zaman yuksek ex olsa dagil zor luk cekiliyor ben swatmu oynadim arkadas kasti oyun kolay geldi megares attiktan sonra kendim kasayim dedim cok zor benim kanaat getirdigim yardimlasma olmasi ex sonra geliyor
car CELIK
benim bildigim yorumlar kendinle sinirlidir yardimlasma kendini asmaktir yeni car gordumu veya pm attimi yanindayim karsisinda degil