Şimdi Ara

Versiyon yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden psp mi bir tanıdığıma satmıştım.o zamanlar 3.40 OE-A yüklü idi.hala bu versiyon var cihazda.şimdi baktımda baya bi ilerleme olmuş versiyonlarda.bu sürümden yeni sürümlere (mesela Custom Firmware 5.xx) direk kurulum yapsam sorun olurmu? psp yi unutalı yıllar olmuş,bricklemeyelim cihazı bide.

bu sürümden direk 5 serisine geçilirmi yoksa kademe kademe mi yükseltmek gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 8 Haziran 2010; 11:22:50 >

• Direk geçebilirsin 5.50 ye
  • teşekkürler.
  • başkalarının söylediklerine göre versiyon atarken brick olma ihtimali yokmuş doğru mu?
  • Versiyon yüklerken kapatırsan veya kapanırsa brick olur.
  • aynı şekilde update sırasında.
  • bu versiyon derken versiyonu attıktan sonra makinayı kapattığımızda her seferinde sonra geri getiriyoruz , bu esnada olaki kapandı brick olma şansı var mı?

bir de prizdeyken kırsak tekrardan uyku modundan cıkmak zorunda kalıyor brick olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    9 yıl önce açıldı
    Bios eski sürüm yükleme
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Versiyon atarken kapanırsa olur.Ama hen yaptıktan sonra kapanırsa olmaz.

Diğerinde ne demek istediğini anlamadım.
  • yani Aldığım yer 5.03 ü atmış ben atmasını bilmiyorum. sonra dedi . aleti uykuda tut, kapanırsa falan photo klasöründen en alta gel ekran yeşeriyo sonra reset atığ gen c ye tıklıyıp oyunlar falan geliyor. onu yapmak sırasında kapanırsa vb. brick olma riski var mı?
  • Photo klasöründeki yeşil ekran olayı hen işte.Onda olmaz ama Gen-C yi yüklerken kapanırsa olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.