1.6 100 HP alt devirlerde biraz hantal kalıyo ama devirli kullanınca performans olarak bi sıkıntı yok. Dar gelme olayına gelince astra tabanlı olduğu için yan genişlik konusunda haklısın ama kokpit yerleşimi ve kullanım kolaylığı açısından bi problem yok. Ayrıca yeni dizayn araçların ön göğüs sürücü üzerine doğru tasarlanmış halde ama Zafira nın ki daha dik o yüzden bana daha ferah geliyor.
7 koltuk olayına gelince hepinizin başına sık sık geliyodur şehir içine 2 aile gitmek istediğinizde çokcuklarla mesela tek araba yetmiyo. Arka koltuklar büyükler için pek uygun değil ama 7 tane büyükle seyahat yerine genelde çocuklar işin içinde olunca oldukça yeterli. Ayrıca koltuklar açılınca bağaj tamamen yok değil o halde bile pek çok küçük aracın bagajı kadar yükleme yeri kalıyo.
valla dergiler mergiler hep c-max ı birinci seçiyor ama sadece ikisi arasında seçim yapmak zorunda kalsaydım verso yu seçerdim büyük ihtimalle .
verso ne zaman kas degiştiriyor bilgisi olan varmı ?
5 aylık c-max tdci ghia sahibiyiz.araç kullanrken gerçekten keyif veriyor fakat bir problemi var.3.aydan itibaren aracın tüm kapı fitillerinden gıcırtı sesi gelmeye başladı.Düz asfalt zeminde hiçbir problem yok fakat asfalttan inmemeye bakın
İki aracıda uzun uzun inceledim, bu konudaki tüm forumlarıda okudum ve bu tabiki tamamen benim fikrim ama verso ve cmax birbiri ile kıyaslanması pek doğru araçlar değil bence cmax bir sınıf altta kalıyor kıyaslayan arkadaşlar hep cmax in dizel perfomansından ve dolayısı ile ucuz yakıt tüketimini öne çıkarıyor ama araçları tarafsız olarak kıyaslamıyorlar zaten bencede kıyaslanmamalı.Ayrıca uzun vadeli olarak düşünürsek uzmanlar benzin/dizel oranlarının hızla kapanması ve dizel motorların bakım ve onarım maliyetlerinin yüksekliğini düşünerek yılda ortalama 40.000km yapmayalar için dizel motorları avantajlı olarak göstermiyor.Ford araçlarının yüksek problem çıkartma oranı ve çabuk dökülmesi ile Toyotanın tartışmasız ünlü sorunsuzluğu bile karşılaştırmanın ne kadar yanlış olduğunun en büyük ispatı.Ford forumlarında şikayetler yağarken Toyota forumlarına bakınca akü bitmesinden başka sorun göremiyorum , bu nedenle lütfen aradaşlar kendi arabaları diye takım tutar şekilde yorum yapmayalım , Mercedes ile reno kıyaslar gibi olmuş yorumlar yok 7. koltuk ne işe yararmış , cmax daha fazla satmış öbürü 2,5 cm uzunmuş bunlar saçma şeyler işin özü şu ekonomik düşünenler cmax alsınlar rahatlık ve sorunsuzluk isteyip yakıt derdi olmayanlarda verso bu kadar basit bence.
verso daha güzel ama dizel olarak düşünüyosan fiyat,vergi,2.el gibi konularda c-max daha uygun gözüküyor, kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme