Şimdi Ara

versomu , c-max mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni araç almak üzereyim ama hangi aracı alacağım hakkında kararsızım,Toyota verso mu,Ford C-Max mı?Forumlardan okuduğum kadarıyla iki aracın da hem eksileri var haemde artıları bana bu kouda yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla....

• Bence Toyota Verso
  • kesinlikle c-max bi kere tipi cok daha güzel versoya göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: sersav74

yeni araç almak üzereyim ama hangi aracı alacağım hakkında kararsızım,Toyota verso mu,Ford C-Max mı?Forumlardan okuduğum kadarıyla iki aracın da hem eksileri var haemde artıları bana bu kouda yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla....

versoya binmedim ama içine tourdum oldukça heybetli bir araç..

c-max ise bana çok sert süspansiyonlu geldi ve gördüğüm kadarıyla verso kadar diz mesafesi yok.

bir de internet sitelerinden fiyat/donanımına ve yakıt tüketimine bakmak gerek..
  • ne kadarlık bi araba arıyosun

ikisindede benzinli bakıyorsan verso al

cmaxlerin benzinlisi pek tutulmuyor çünkü hala eski 100bg liği kullanıyor ve o motorda çok yakıyor

eğer dizelini alıcaksan cmax çok daha cazip versoya göre çünkü 2.2 dizel galiba versolar vergisi çok
  • Ben araba almak için araştırıken Verso'yu tek bir sebeble eledim:Otomatik vitesi yoktu.Yoksa gayet güzel araba.
    C-max benzinliler 115 beygir benim bildiğim.
    Ben dizel 109 beygir ghia donanımlı ve otomatik vites C-max aldım 37 gün oldu.
    Çok da memnunum.
  • focus bence en tercih edileni verso da iyi ama çoğunluk focusder bence tabi ki focus daha güzel yani cmax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyalı alli -- 7 Nisan 2006; 13:50:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Verso kuzenimde var,çok memnun şu anda.benim bikere kullanma şansım oldu ve ben çok zevk aldım..özellikle stopları çok hoşuma gidio in pro gibi...
  • bizdeki toyota corolla werso ve alma sebeplerimiz. touran verso ve c-max arasında kaldıktan sonra ki düşün celerim
    1-içlerinde en şık görünen verso
    2-c-max touran ve verso yanında pire gibi kalıyor.verso ve touranın 7 kişilik olması ve 3.sıra koltukların bile rahat olması c-max i attı.
    3-otomatik vites ve dizel özellikleri aramadığımız için sessiz olan 1.6 motoru tercih ettik
    4-aldığımız araca çeşitli aksesuarlar takıcaktık.c-max de emanet mal gibi duruyodu mesela siyah plastik spoiler
    5-touranın gunumuze uyan çizgileri yoktu c-max kabaydı(özellikle yan camların o kadar buyuk olmasının hiç bi anlamı yok)
    6-versonun donanımı daha çeşitli olduğu için(elegant)ayrıca dış olarak touran ve verso daha heybetliydi ve kullanışlı olma değişkenlik açısından verso açık farkla sıyrılıyordu(7 kişilik,10 bardaklık ön konsolda ve tüm kapılarda gözlerin bulunması
    7-arabanın performansı buykluğune gore oldukça iyiydi(verso)kaçışlar kolay,hızlanma 1,6 motora göre süperdi
    8-yorumların çoğu c-max sahiplerinden versoya bile binmemiş kişilerden ben hepsini tek tek denedim inceledim araştırdım ve bu sınıfta versodan başka alınıcak araç bulamadım
    9-eğer c-maxi versodan üstün görüyorsanız da diyecek bişeyim yoktur
    10-bir gün touranla bir gün scenicle bir gün c-maxle bir günde versoyla geçirin
    2 modelin eksileri versonun tek eksisi fiyatı c-maxin ise küçük iç ve dış boyutları ve bana göre yetersiz donanımı
    NOT:VERSO>C-MAX

• quote:

Bu son mesajına kadar keyifle okuyordum yorumunu.
    9. madden ve verso'nun fiyatına girmen biraz yorumunu hafifletse de objektif yazmamışsın.
    Söylemende mahsur yoksa kaç lira Verso?(C-max TDCİ-ghia donanımı ve otomatik vites 39.000 YTL)
  • quote:

Orjinalden alıntı: egeliefe

Ben araba almak için araştırıken Verso'yu tek bir sebeble eledim:Otomatik vitesi yoktu.Yoksa gayet güzel araba.
    C-max benzinliler 115 beygir benim bildiğim.
    Ben dizel 109 beygir ghia donanımlı ve otomatik vites C-max aldım 37 gün oldu.
    Çok da memnunum.

cvt ler 115 bg

diğerleri 100 bg

int sitesinde var
  • quote:

Orjinalden alıntı: egeliefe

quote:

Bu son mesajına kadar keyifle okuyordum yorumunu.
    9. madden ve verso'nun fiyatına girmen biraz yorumunu hafifletse de objektif yazmamışsın.
    Söylemende mahsur yoksa kaç lira Verso?(C-max TDCİ-ghia donanımı ve otomatik vites 39.000 YTL)

versonun full donanımlı elegant dizeli 69000 lira

yani versonun abartılacak bir artısı yok fiyat olarak

bu durumda tabiiki cmax avantajlı

ayrıca 7 kişilik oturma diyorsunuz

bagajı iptal ettikten sonra 7 kişilik oturma olsa ne olur olmasa ne olur

dolmuşçulukmu yapacaksınız verso ile

bagajlar ne olacak acaba bagaja koltuk koyunca

touran ın 7 kişiliğini gördüm Allah korusun bişey olsa arkadaki 2 kişiden umudu kesin

• versoda cmaxte olmayan ne var
  • biz aralıkta full donanımlı elegant krom egzos krom kapı basamkları port bagajlı bilmemne li siyah 1.6 47 milyara aldık
  • bende ekimde 1.6 dizel ghia cmaxi koç indirimi ile 37500 e aldım sizce değerse aradaki farka dicek söz yok
  • Hiçbir indiriminiz yoksa bile maksimum 40,000 ytl'ye dizel c-max ghia almak mümkün. Verso daha büyük, 7 koltuklu vs. olabilir ama c-max hem alırken hem kullanırken hesaplı. 47,000 ytl ye benzinli araç almak bana çok anlamlı gelmiyor. Bugün 7.000 ytl daha pahalıya aldığınız aracı birkaç sene sonra satarken muhtemelen dizel c-max ten ucuza satacaksınız.
    Bu arada bende c-max tdci ghia kullanıyorum her yönden çok memnunum.
  • Hiçbir indirim şansım olmadan bayii, 45 milyar civarında alabileceğimi en fazla 1 milyar indirim o da benim hatırım için yapabileceğini söyledi... Bayilerin acaba daha fazla indirim yapabilme şansı varmı?
  • aynı fiyat olsa dahi cmax dizel cvt tercih ederim. 47 milyara passat alınır yahu
  • Verso Özellikle aileiçin ideal.. Şu an benim de almak istediğim tek araba (bütçemin imkanları dahilinde hayal ettiğim tabiki.. yoksa hayallerin sınırı yoktur)
  • Tabiiki zevk meselesi,
    ama ihtiyaç ve istekler önemli,bütçede.
    Ama dizelde otomatik seçeneğinin yanında manuel 7 vites seçeneği beni cezbetti.Zaten Verso fanatiği pek değildim,ikinci eli nerdeyse yok denecek kadar az.
    Ama tamamen zevk bence.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.