Uzun süredir araba araştırıyordum, en sonunda bugün kararımı verdim. Araca kısaca bir değineyim, 1.6TDCI Trend, 2005 Model , Bordo içi bej. 100.000 km'de. 3 Parça boya var(sağ ön çamurluk, sağ ön-arka kapı) kazası yok diyorlar, yarın yine de servise götürüp baktıracağım. Yetkili servis çıkışlı, bakımları zamanında yapılmış bir araç.
24,500 TL ye anlaştık sahibiyle, Pazartesi işin son kısmınıda halledeceğiz ve C-max'e kavuşacağım.
Sizin yorumlarınızıda bekliyorum, kullanmış, kullanmakta olan, bilgisi olan :) Şimdiden teşekkürler :)
Alın iyi otomobildir. Sınıfındaki diğerlerine göre biraz daha konforsuzdur fakat sınıfının en iyi yol tutuşuna sahiptir
Güzel araçtır....100 Bin km daha hiçbirşey....Fiyatta gayet iyi...Hayırlı uğurlu olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Maniac_Turk
Alın iyi otomobildir. Sınıfındaki diğerlerine göre biraz daha konforsuzdur fakat sınıfının en iyi yol tutuşuna sahiptir
c-max'ten oncekı aracım bu sınıfın yaratıcısı kabul edılen scenıc idi , c-max konfor , , yol tutus ,müzik sistemi , kullanım zevkı acısından ustun .
dogru bır secım hayırlı olsun
C-Max Gerçekten Çok İyi bir araç Fiyatta Gayet Uygun Hayırlı Olsun Güle Güle Binin.
İçim rahatladı sanırım doğru bir seçim yapmışım Teşekkür ederim herkese yorumları için
hocam hayırlı olsun ama motor 1.6 109 luksa şu DPF olayını bi inceleyin. 100 bin mde değişmesi gerekiyormuş ve 4000 tl miş. bunula ilgili konu var bence bir araştırın. her nekadar yeni nesil 109 luklarda var deselerde bi araştırın. ayak üstü 4 milyar yemeyin...
Bugün Bosch servisine baktırmaya götürdüm aracı, sağ kapı boyalı değil değişmiş, sağ kapı direkleride boyalıymış zaten aracı sürerken sağdan gacur gucur sesler geliyordu.
Motor 1.6 TDCI 109 hp olmasına rağmen, testte maximum 84hp güç verebildi. Yine sürerken gaza basıldığında aracın motorundan bir hışırtı sesi geliyordu zaten.
Yine başka bahara kaldı yani, ikinci elde araba almanın sıkıntılarını bugünde çektik..
üzülme hayırlısı olsun. geç olsunda güç olmasın. dediğimiz gibi dizel araç , 10 defa ölçün 1 defa biçin.
İkinci elde araba almak artık çok zor.Arkadaşım 2 aydır baktırdıgı tüm arabalarda sahiplerinin yalan ve dolanla soylemediği sorunlar açığa çıkmış.Ne oluyor böyle ? Bu arabalar milli servet değil mi ?
iyi günler bence de ford focus Cmax gayet güzel bir şeçim eninde sonunda temiz bir arac bulmanızı dilerim,ben de gecen sene 2003 bora mı satıp wv.touran,fordC max,Seat Altea aramıstım begendiğim araclar her defasında 30.000 civarı cıkınca ben de sfır almaya karar verdimve sınıf olarak farklı olan pick up tarzı Ssangyong Action sports aldım:)
çok doğru bir seçim servis onaylarsa hemen al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme