Merhaba öncelikle yeni yılınızı kutlarım. Aracım Ford C-MAX 2013 Model arabada kaza değişen yok ama şöför koltuğunun altı su alıyor, şuanda içinde baya bi su var arabayıda yeni aldım aldığımda yoktu kapalı garajdaydı . Sizce nerden alıyor olabilir suyu ? Burda ön camın solundaki giderden içeriye su döktüğümde en arkada bir kablo üzerinden sızıntı yaptığını gördüm ordan şüphelendim ama , Gördüğünüz ön koltuğın altının önden çekilmiş resmi burda bi tümsek var ve tümseğin arkasındaki tarafda full su diyelim öndeki bu su giderinden aldı, su o tümseği nasıl geçip oraya doluyor ? Acaba arabanın altındanmı sızdı diye baktım ama alttan almasıda imkansız gözükyor sizce sorun nedir ? Kırmızı yerler ıslak, turuncu yerde su yok. |
Ford C-MAX 2013 Su Alma Sorunu
-
-
Şunu bir izle hocam , su alabileceği yerleri görürsün . Video sonunda saçma bir yerden su aldığı ortaya çıkıyor ama alabileceği her yeri söküp bakıyorlar.
İsmail AktaşyoutubeSEVGİLİ DOSTLAR YİNE ÇOK İLGİNÇ BİR VİDEO İLE BERABERİZ ARACIMIZ PEUGEOT PARTNER ARACIMIZIN İÇİNDE SU VAR BU SU NEREDEN GELİYOR 2 AY ARADIK TARADIK BUALAMADIK ÇOK UGRAŞTIK ARABANIN COMFOR BEYNİ YANDI ABS BEYNİ ARIZALANDI BÜTÜN İÇ DÖŞEMESİ 2 AY BOYUNCA ISLAK KALDI ARABA KİRALIK OLARAK ÇALIŞTIGI FİRMADAN GERİ İADE EDİLDİ ARABANIN İÇİNİ DIŞINI KOMPLE SÖKTÜK AMA ARIZAYI BUALAMDIK BİR GÜN OTO YIKAMADA KENDİ KENDİMİZE KURCALARKEN ARKA KELEBEK CAMIN DEĞİŞİMİ SIRASINDA HATALI BİR İŞLEMDEN ÖTÜRÜ OLDUGU ORTAYA ÇIKTI ARACIN TAMİRİNİ YAPTIRDIGIMIZ A GARAJ HATASINI KABUL EDİP CAMI VE CERCEVESİNİ DEGİŞTİRDİ FAKAT BU HATADAN KAYNAKLI ARAÇLA İLGİLİ OLUŞAN ARIZALARIN ÇÖZÜMÜNDE YARDIMCI OLMADI instagram: ismail.aktasshttps://www.youtube.com/watch?si=c9YNN1lWCs_q99oj&v=H4EVOPPIry4&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam94 -- 1 Ocak 2025; 14:17:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sunrof varsa sanruf gideri tıkalı olabilir yoksa on cam silecek altı giderleri tikalidir varsa Facebook C-Max grubuna danışın kesin başına gelen vardir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babapars -- 3 Ocak 2025; 12:16:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sunroof varsa soldaki eldiven cebi (OBD bağlantısının yapıldığı yer) arkasında sunroof tahliye hortumunun ucu var. Oradan sızıntı yapıyor olmalı. Videolar var. Kontrol edin, kendiniz de yapabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
(( Öncelikle arabamda sunroof yok. ))Suyu nerden aldığını buldum ama tam çözümüne ulaşamadım arabanın kaputunu açmak için kullanılan mandalı çıkartıp onun arkasındaki plastiği sökünce arkasının full ıslak olduğunu gördüm plastiğin tırnaklarının girdiği sac yani kapı menteşelerinin olduğu yer. Obd bağlantı yerinin hemen sol altında kalıyor orda bi boşluk var orda su gölleniyor birtürlü göllenmesine engel olamadım en son demir çubuğu içine sokup çıkarirken arabanın altından su damlaya başladığını gördüm bi ufak açtım sanırım gideri ama yeterli olmadı yine gölleniyor. Arabanın içine su aldığı deliğin karşısında biraz daha aşşağıda kalan bi delik var, kapı menteşesinin orda dışa bakıyor deliğin üstündeki plastiği çıkarıp açık bıraktım artık su göllenirse ordan akar diye umuyorum.
Sol altta işaretlediğim yerde kalıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X