Şimdi Ara

Vertigo olan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
10.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • havyar kullanıcısına yanıt
    Babam vertigo olmuştu ama öyle baş dönmesi falan yok.Sadece vücudunda belli bölgelerde güneş lekesi gibi beyaz lekeler oluyor.
  • bende de vertigo var , arada aşırı baş dönmesi ve dediğin gibi gözler bir acaip oluyor

ama geçmiyor kardeşim :(

( ilaç felan geçici yani )
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusFrex

Babam vertigo olmuştu ama öyle baş dönmesi falan yok.Sadece vücudunda belli bölgelerde güneş lekesi gibi beyaz lekeler oluyor.

Senin dediğin vitiligo kardeşim o farklı deri ile ilgili bu vertigo

quote:

Orijinalden alıntı: Zedd

bende de vertigo var , arada aşırı baş dönmesi ve dediğin gibi gözler bir acaip oluyor

ama geçmiyor kardeşim :(

( ilaç felan geçici yani )

Nasıl geçmiyor ya hiçmi geçmiyor yani her sene oluyormu korkutma beni?
  • havyar kullanıcısına yanıt
    He ya aynen aynen, kusura bakma kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vertigo hap değil miydi arrow izleyen anlar
  • You have failed this city !! Arrow
  • efsane filmdir
  • Vertigo olan arkadaş durum un nasıl. 28 aralık dan beri hastanede yatıyorum. 28 aralık da yattım 31 aralık da çıktım 1 ocak da tekrar geri yattım.bugün Biraz daha iyiyim. 1 ocak da çok kötü olmuşum. Acilden odama çıkarken kustum koridorda felan bayıldım vsbsvs berbat oldum. Vertigo benzeri vestibüler nöbit bendeki. Aşağı yukarı 3 gündür doğru düzgün yemek yemiyorum. Heralde 5 kg verdim sanırım. Moral felaket bozuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harunk1994

Meniere yi atlatmış biriyim. Oda vertigo etkisi yapan bir hastalık vertigonun bir değişik çeşidi gibi düşünebilirsin. İki hastlaık için genellikle aynı ilacı veriyor doktorlar.

Menier sendromunu nasıl atlattın ? Tamamen tedavi oldu mu ? Yoksa zaman zaman geliyor mu baş dönmesi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofamof -- 6 Ocak 2017; 9:9:19 >
  • Düzenli olarak baş dönmesi yaşayan arkadaşlara önerilerim:

- Tuzdan kesinlikle uzak durun. (Tuz yasak!!)
    - Çay, kahve, kola gibi kafein içeren içecekleri mümkün olduğunca tüketmeyin.
    - Alkolden uzak durun. (Baş dönmesi ataklarını tetikliyor)

+ Muz yiyin. (Potasyum deposudur, iyi gelir) - (Kabızlık sorunu yaşayanlar yemesin)

Ayrıca kafanıza göre teşhis koymayın, kendiniz tedaviye başlamayın. ''Doktora gidin''

İnternetten araştırıp bitkisel tedaviler uygulamayın. Doktora gittiğinizde varsa başka bir rahatsızlığınız ve kullandığınız ilaçlar, onları söyleyin.
    Ona göre sizi yönlendirir zaten.

Geçmiş olsun.
  • Bakalım bugün taburcu oluyorum .Hala bir baş dönmesi var .bulantı fazla yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

Bakalım bugün taburcu oluyorum .Hala bir baş dönmesi var .bulantı fazla yok.
    Hocam sonuç ne oldu, hastaneden çıktıktan sonra kaç gün daha sürdü, şu anda durum nedir?
    Bir yakınım da aynı hastalık başladı bir kaç gündür ondan soruyorum.
  • ofamof kullanıcısına yanıt

Kalıcı mı bu durum bendeki belirtliler bu kadar abartı değil ama 4 gündür uçuyorum sanki kbb de temiz çıktı nörolojiye yönlendirdiler moralim çok bozuk...

• bennim annemde cıktı bu vertigo hastanelik olduk.

ilk işte mr filan cektiler bide bir alete daha soktular , beyin ALLAHA SÜKÜR TEMİZ çıktı.. kan testleri de temiz çıktı

ilac verdiler 1 hatfa sonra gene gelin dediler.

eve gelirken durumu iyiydi bas donmesi kesilmiş . mide bulantısı da gitmişti.

haftaya gene gidicez bakalim ne olacak

ben böyle bir şey görmedim diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 27 Mart 2022; 18:25:50 >
  • Dramamine tablet bu illetin bir numaralı ilacı,lakin reçetesiz satılmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir şekilde iyileşenler de var diye anlaşılıyor yazılanlardan. Geçmiş olsun başlık sahibine ve rahatsızlık yaşayan herkese.

• moto kurye oldun sandım la ona benzeyen bir tane firma ismi var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.