Şimdi Ara

Vertigo olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
10.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vertigo oldum başım dönüyor ayakta duramıyorum sabahtan beri yok böyle birşey çok kötüyüm. Yok böyle bir baş dönmesi özellikle kafamı sola çevirince direk yere düşcek gibi oluyorum. Sabah biraz dışarı çıkıp yürüyeyim dedim yürüdükçe sanki gözlerim içinde sallanıyo kafamın yok böyle birşey bildiğiniz her adım atışımda beynim sallanıyor. Yok böyle birşey. Daha önce olan var mı nasıl geçer çok kötüyüm yok böyle birşey?

• Vertigo... İsim çok şekil bence vertigo olmak için uğraşmışsın bi ara da insomnia oldum beyler vardı o da iyiydi ama dikkatli ol yığılıp kalma bi yerlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black ops II dlc map. Keske olsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikaskondikas

Vertigo... İsim çok şekil bence vertigo olmak için uğraşmışsın bi ara da insomnia oldum beyler vardı o da iyiydi ama dikkatli ol yığılıp kalma bi yerlerde

Club ismi gibi ismi var mübarek. İnternetten araştırdım kendi teşhisimi koydum Vertigoyum baş dönmem var iç kulaktaki kristaller yerinden oynuyomuş. Bu arada iç kulağımızda kristal varmış isteyen iç kulağından çıkartıp satabilir. Ama çok kötüyüm dengemi koruyamıyom kardeş rengim benzim attı sabah bi çıktım dışarı komşular gördü noldu sana evlat kim getirdi seni bu hale dediler. Kustum zaten bi kere. sabahtan beride yemek yemiyorum annemle diyor acile gidek ben diyom bu halde gidemem her adım atışımda bilidğiniz kafamın içi sallanıyo önümde dünya sallanıyo yok böyle bişrey ağlamak istiyorum be

• Yatıp dinleniceksin genelde yorgunluğa bağlı olarak ortaya çıkıyor.Bana da geçen sene final zamanı olmuştu.Doktor B12 hapı ve istirahat önerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

Yatıp dinleniceksin genelde yorgunluğa bağlı olarak ortaya çıkıyor.Bana da geçen sene final zamanı olmuştu.Doktor B12 hapı ve istirahat önerdi.

Ya bana daha öncede oldu 3 sene önce falan ama bu kadar kötü değildi o zaman sadece belli pozisoynlarda dönüyodu mesela başımı yatarken sola çevirince yada yukarı aşağı bakınca ama şimdi hiç durmuyor. 3 sene önce doktor ilaçmı verdi naptı bilmiyom galiba ilaç vermedi kendiliğinden egççek dedi tam hatırlamıyom. Ama şimdi çok kötü yataktayım şu an kaldırıyom kafayı direk gözlerim bilidğiniz çizgifilmlerde yuvalarında gözler seker ya böyle onun gibi oluyo dünyada o şeilde sekiyo önümde

• Uzun sürerse bu belirtiler doktora görün derim. Mr çekimi falan yaparlar. Kendi teşhisini koyma öyle. Kusma, baş dönmesi, baş ağrısı beyin tümörününde belirtileridir. Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NeverminD_

Uzun sürerse bu belirtiler doktora görün derim. Mr çekimi falan yaparlar. Kendi teşhisini koyma öyle. Kusma, baş dönmesi, baş ağrısı beyin tümörününde belirtileridir. Geçmiş olsun.

3 gündür var işte bugün ağırlaştı korkutma beni amcaoglu MR çekimi kaç para acaba çektireyim bi ya daha önce doktora gittiğimde 3 sene önce ben çok korkmuştum beyindendir dedim adamlar dedi kulakburunboğazlık o durum nerden biliyonuz dedim belki beyinden sorun var öyle öyle dediler geçiştirdiler. Yine tekrarladı işte bildiğiniz vücudum ile beynim ayrı hareket ediyo vücut sağa gidiyo beyin sola iiçnde hissedebiliyom

• quote:

Uzun sürerse bu belirtiler doktora görün derim. Mr çekimi falan yaparlar. Kendi teşhisini koyma öyle. Kusma, baş dönmesi, baş ağrısı beyin tümörününde belirtileridir. Geçmiş olsun.

Yarım saattir mr(mistır) çekimi ne diye düşünüyorum. Emarmış
  • Meniere yi atlatmış biriyim. Oda vertigo etkisi yapan bir hastalık vertigonun bir değişik çeşidi gibi düşünebilirsin. İki hastlaık için genellikle aynı ilacı veriyor doktorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

quote:

Adam onu yazalı 15 dk olmuş nasıl yarım saattir düşünüyon. Hastayken espri bile yaparım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Harunk1994

Meniere yi atlatmış biriyim. Oda vertigo etkisi yapan bir hastalık vertigonun bir değişik çeşidi gibi düşünebilirsin. İki hastlaık için genellikle aynı ilacı veriyor doktorlar.

3 sene önce ben hatırlamıyom ilaç verildimi verilmedimi ama babam hatırlamış şimdi ilaçları çıkardı. Vastarel Betaserc Dramamime bunlar var? Kullancam şimdi yine vertigodur diyom ama ya başka bişeydir diyede korkuyom.

Siz nasıl atlattınız böyle başınız dönüyomuydu şu an kafamı haraket ettiremiyom sırt üstü yatıyom kaldırınca sağa sola döndürünce dünyam dönüyor direk kusasım geliyor zaten. Çok kötü birşey çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

quote:

hiç güleceğim yoktu adamsın

• havyar kullanıcısına yanıt
    Sizinki kristaller yüzünden denge bozulması iken benimki kulak içindeki sıvının basıncının artması yüzünden oluşuyordu. Haliyle kristalleri falan da etkiler tabii yani. Evet bende belirttiğin belirtilerden yaşadım hatta ek olarak kulağım aşırı çınlardı. Acıyacak kadar. Bana betaserc verdi doktor. İçtiğim sürece bu etkiyi çok nadir yaşıyordum. 2 sene sonra ilacı bıraktım. Bıraktığımdan kısa süre sonra vertigo başladı hatta doktora gittim teşhis koydu. Meniere değil vertigo idi bu seferki. 1 ay kadar sonra vertigo geçti geriye bir şey kalmadı.
    Tek yaptığım bana verilen ilacı düzenli olarak kullanmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: havyar

Vertigo oldum başım dönüyor ayakta duramıyorum sabahtan beri yok böyle birşey çok kötüyüm. Yok böyle bir baş dönmesi özellikle kafamı sola çevirince direk yere düşcek gibi oluyorum. Sabah biraz dışarı çıkıp yürüyeyim dedim yürüdükçe sanki gözlerim içinde sallanıyo kafamın yok böyle birşey bildiğiniz her adım atışımda beynim sallanıyor. Yok böyle birşey. Daha önce olan var mı nasıl geçer çok kötüyüm yok böyle birşey?

KBB doktoruna görün. Vasoserc olması lazım ilacın adı. Belli bir dozla başlatır, yavaş yavaş azaltır. Bu şekilde kontrol altına alırsın.
    Direkt vertigo deme. Tansiyon, şeker vs. ile ilgili bir de bir sorun olabilir. Testlerini yaptır.

• Babamda var. Yaklaşık 7-8 yıl önce başladı. Bir sürü doktora gitti onlarca şey denedi ama geçmedi.
  • kardeş bırak doktorculuk oynamayıda git bi doktora görün

• Özet:Yok böyle birşey
  • En ufak bi şeyde kesin kanser oldum falan diyorum ben bana bu olsa vaaiyetimi direk yazardim heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Harunk1994

Sizinki kristaller yüzünden denge bozulması iken benimki kulak içindeki sıvının basıncının artması yüzünden oluşuyordu. Haliyle kristalleri falan da etkiler tabii yani. Evet bende belirttiğin belirtilerden yaşadım hatta ek olarak kulağım aşırı çınlardı. Acıyacak kadar. Bana betaserc verdi doktor. İçtiğim sürece bu etkiyi çok nadir yaşıyordum. 2 sene sonra ilacı bıraktım. Bıraktığımdan kısa süre sonra vertigo başladı hatta doktora gittim teşhis koydu. Meniere değil vertigo idi bu seferki. 1 ay kadar sonra vertigo geçti geriye bir şey kalmadı.
    Tek yaptığım bana verilen ilacı düzenli olarak kullanmak

Valla ben öyle diyom kristallar yüzünden diye. İlaçları kullanıyom şimdi geçen seferden kalanları bakalım pazaretsi doktora gitcem.

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orijinalden alıntı: havyar

Vertigo oldum başım dönüyor ayakta duramıyorum sabahtan beri yok böyle birşey çok kötüyüm. Yok böyle bir baş dönmesi özellikle kafamı sola çevirince direk yere düşcek gibi oluyorum. Sabah biraz dışarı çıkıp yürüyeyim dedim yürüdükçe sanki gözlerim içinde sallanıyo kafamın yok böyle birşey bildiğiniz her adım atışımda beynim sallanıyor. Yok böyle birşey. Daha önce olan var mı nasıl geçer çok kötüyüm yok böyle birşey?

KBB doktoruna görün. Vasoserc olması lazım ilacın adı. Belli bir dozla başlatır, yavaş yavaş azaltır. Bu şekilde kontrol altına alırsın.
    Direkt vertigo deme. Tansiyon, şeker vs. ile ilgili bir de bir sorun olabilir. Testlerini yaptır.

3 sene öncede olmuştu aynısı ama daha hafifti o zaman ilk acile gittim. Korktum beyin kanamasımı geçiriyom acaba dedim bildiğiniz beynim dönüyo falan acildeki doktor güldü dedi yok öyle bişey. KBB git dedi ben dedim nörolojide gözüksemmi gerek yok dedi. Doktorlar başından savıyor. Belki vertigo değil belki Allah korusun tümör yada başka beyin hastalığı her baş dönmesi vertigo olcak değil ya anlamıyom doktorları.

quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Babamda var. Yaklaşık 7-8 yıl önce başladı. Bir sürü doktora gitti onlarca şey denedi ama geçmedi.

Babanızda nasıl oluyor süreklimi oluyor yoksa ara ara dönem dönemmi ortaya çıkıyor?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.