Şimdi Ara

Vertigo olmuşum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gündür başımı belli pozisyonlara alınca genelde yatakta sola dönerken başım dönüyor şikayetiyle doktora gittim. Vertigo olduğumu söyledi. İlaç falan yazdı. Başım çok dönüyor dünya kaycak gibi kendimden geçiyorum adeta Varmı daha önce bu hastalığı geçiren ve nasıl geçti ?

• Çok dert etmeyin yazılan ilaçları kullanın 15 gün içinde yoğun şikayetiniz kalmaz, ilaçları 2-3 ay kullanmaya devam edin yine de. Büyük ihtimalle betahistin içeren bir ilaç trimetazidin içeren bir ilaç vermiştir. yanına belki de b12 de kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun tekrar.

Ecz. Tolga Serdar Gürsoy
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaserdar

Çok dert etmeyin yazılan ilaçları kullanın 15 gün içinde yoğun şikayetiniz kalmaz, ilaçları 2-3 ay kullanmaya devam edin yine de. Büyük ihtimalle betahistin içeren bir ilaç trimetazidin içeren bir ilaç vermiştir. yanına belki de b12 de kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun tekrar.

Ecz. Tolga Serdar Gürsoy

Evet dediğiniz gibi Vastarel ve Betaserc verdi. Teşekkür ederim yorumunuz için geçer inş en kısa sürede bakalım kullanıcam ilaçları.
  • Geçenlerde biz de tanıştık ve vedalaştık çok şükür. Yolda yürürken 8 çiziyordum, dengem kaybolmaya başlamıştı. Birkaç kez düşme tehlikesi geçirdim. Az ışıklı ortamlarda dengemi korumakta çok zorlanıyordum. Emar ultrason vs. hepsi temiz çıktı. Bana da betaserc verdiler, kullandım ve bir süre sonra problem tamamen ortadan kalktı Elhamdulillah...
  • Bende cok uzun zamandir var ve care bulamadilar. Ne egzersizler ende ilaclar. En son vertigo testleri yaptirdim ( Allah dusmanimin basina vermesin ) her test sonucunda tansiyonum 8-5`e kadar dusuyordu. Gunluk hayatimi cok olumsuz etkiliyor ne yapacagimida bilmiyorum. Vertigo`yu tetikleyen baska bir sey var ancak artik doktorlara guvenim kalmadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRUMASYON

Arkadaşlar 3 gündür başımı belli pozisyonlara alınca genelde yatakta sola dönerken başım dönüyor şikayetiyle doktora gittim. Vertigo olduğumu söyledi. İlaç falan yazdı. Başım çok dönüyor dünya kaycak gibi kendimden geçiyorum adeta Varmı daha önce bu hastalığı geçiren ve nasıl geçti ?

Çok geçmiş olsun kardeşim aman ilaçlarını aksatma sağlık önemlidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenf kanseri oldum herhalde
    5 yıl önce açıldı
    Hemoroid olmuşum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.