Bildirim
Vertigo olmuşum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Çok dert etmeyin yazılan ilaçları kullanın 15 gün içinde yoğun şikayetiniz kalmaz, ilaçları 2-3 ay kullanmaya devam edin yine de. Büyük ihtimalle betahistin içeren bir ilaç trimetazidin içeren bir ilaç vermiştir. yanına belki de b12 de kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun tekrar.
Ecz. Tolga Serdar Gürsoy -
quote:
Orijinalden alıntı: tolgaserdar
Çok dert etmeyin yazılan ilaçları kullanın 15 gün içinde yoğun şikayetiniz kalmaz, ilaçları 2-3 ay kullanmaya devam edin yine de. Büyük ihtimalle betahistin içeren bir ilaç trimetazidin içeren bir ilaç vermiştir. yanına belki de b12 de kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun tekrar.
Ecz. Tolga Serdar Gürsoy
Evet dediğiniz gibi Vastarel ve Betaserc verdi. Teşekkür ederim yorumunuz için geçer inş en kısa sürede bakalım kullanıcam ilaçları. -
Geçenlerde biz de tanıştık ve vedalaştık çok şükür. Yolda yürürken 8 çiziyordum, dengem kaybolmaya başlamıştı. Birkaç kez düşme tehlikesi geçirdim. Az ışıklı ortamlarda dengemi korumakta çok zorlanıyordum. Emar ultrason vs. hepsi temiz çıktı. Bana da betaserc verdiler, kullandım ve bir süre sonra problem tamamen ortadan kalktı Elhamdulillah... -
Bende cok uzun zamandir var ve care bulamadilar. Ne egzersizler ende ilaclar. En son vertigo testleri yaptirdim ( Allah dusmanimin basina vermesin ) her test sonucunda tansiyonum 8-5`e kadar dusuyordu. Gunluk hayatimi cok olumsuz etkiliyor ne yapacagimida bilmiyorum. Vertigo`yu tetikleyen baska bir sey var ancak artik doktorlara guvenim kalmadi. -
quote:
Orijinalden alıntı: BRUMASYON
Arkadaşlar 3 gündür başımı belli pozisyonlara alınca genelde yatakta sola dönerken başım dönüyor şikayetiyle doktora gittim. Vertigo olduğumu söyledi. İlaç falan yazdı. Başım çok dönüyor dünya kaycak gibi kendimden geçiyorum adetaVarmı daha önce bu hastalığı geçiren ve nasıl geçti ?
Çok geçmiş olsun kardeşim aman ilaçlarını aksatma sağlık önemlidir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- minoxil ve minoxidil arasındaki fark
- okb den ilaçsız kurtulanlar
- sağ elin soğuk olması nedenleri
- rinoclenil kullananlar yorumları
- kibarlı ürünleri kullanıcı yorumları
- bol boxer giymek zararlımı
- klozapin kullananların yorumları
- en iyi termos markaları
- penis nakli
- ilaç içtikten sonra uyunur mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X