Şimdi Ara

Uykusuz kalmayın ! [ZONA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaz gelmesi ile beraber sabahlara kadar uyumuyordum.Geçen hafta gene uyumadım bu sefer çarşıya çıkıp işlerimi hallettim baya yoruldum eve geldiğimde bileğimde iğne saplanır gibi ağrı vardı ağrı kesici atıp uyudum.Ağrı sürekli devam etti bir kaç gün sonra sivilce tarzında irili ufaklı noktalar ve şişlikler başladı.Önemsemedim ağrı için ortopediye gittim ağrı kesici verdi daha sonra cildiyeye gittim.Ağrının sebebi bu olduğunu söyledi.Hastalığın adı zonaymış.

Hastalık sırasında resmen ananız ağlıyor.Ateş,mide bulantısı,ağrı,yanma,uyuşma vs. 1 haftada geçebiliomuş aylarda sürebiliomuş bu meret ağrısı çok kötü ve dayanılmaz uyuyamıyack derecede oluyorsunuz
    Hastalığın nedenleri
    Uykusuzluk,Stres,Beslenme bozukluğu gibi nedenlermiş.

O sebeple siz siz olun uykunuza dikkat edin.İnanın bunu yaşamak istemezsiniz.Allah düşmanımın başına vermesin o derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 22 Temmuz 2011; 12:33:33 >

• Geçmiş olsun ne diyelim ama senin hatan ve sende bunu biliyorsun.En az 8 saat uyumaya özen gösteririm yazda dahil olsa.
  • Sağol dostum evet benim hatamdı ama bunu doğuracağı hiç aklıma gelmedi ilk defa duydum.Bu arada hastalık öyle tehlikeli ki Gözde çıkarsa kör olma ihtimalin var ve ölüme varan sonuçlar bile doğurabiliyor meret.

Bu forumda uykusuz kalan arkadaşlara vardır onları uyarmak maksadım,gerçekten dayanılmaz bir şey
  • bende olmustum lise 1 de birsey olmuyor iz bile kalmiyor gerci bir kere birisi okdar siki sarildi ki nerdeyse patlayacaklar sanmistim cok yanmisti
  • benım kolumdada oldu doktora fln gıtmedım sabah 6 da uyuyordum öğlen 2-3 gibi okula gidiyordum. sıkıntı stres uykusuzluktan olabılır.. fena bı acısı var kendı kendıne geçti ama izleri kaldı gıbı.. belkı zamnla ızlerıde geçer
  • uçuğa sebep olan virüsler yapıyor bu hastalığı. tek fark dudakta değilde kalpte oluyomuş sanırım.hastalığın sebepleri de uçukla aynı stres güçsüz düşmek vs.
    ayrıca bu virüsler her zaman insanın omuriliğinde bulunuyormuş.
  • Dersanemizin sahibi de geçirmişti zona çok çetrefilli bir hastalık Allah kolaylık versin. Ve acil şifa dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuya kalmışım ya
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsunBende de uykusuzluk beslenme bozukluğu vs var bakalım sonumuz hayrola
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Merhaba arkadaşlar yaz gelmesi ile beraber sabahlara kadar uyumuyordum.Geçen hafta gene uyumadım bu sefer çarşıya çıkıp işlerimi hallettim baya yoruldum eve geldiğimde bileğimde iğne saplanır gibi ağrı vardı ağrı kesici atıp uyudum.Ağrı sürekli devam etti bir kaç gün sonra sivilce tarzında irili ufaklı noktalar ve şişlikler başladı.Önemsemedim ağrı için ortopediye gittim ağrı kesici verdi daha sonra cildiyeye gittim.Ağrının sebebi bu olduğunu söyledi.Hastalığın adı zonaymış.

Hastalık sırasında resmen ananız ağlıyor.Ateş,mide bulantısı,ağrı,yanma,uyuşma vs. 1 haftada geçebiliomuş aylarda sürebiliomuş bu meret ağrısı çok kötü ve dayanılmaz uyuyamıyack derecede oluyorsunuz
    Hastalığın nedenleri
    Uykusuzluk,Stres,Beslenme bozukluğu gibi nedenlermiş.

O sebeple siz siz olun uykunuza dikkat edin.İnanın bunu yaşamak istemezsiniz.Allah düşmanımın başına vermesin o derece

madem bukadar kötü birşey allah düşmanının başına versin yav niye vermesin diye dua ediyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.