Şimdi Ara

Depresyon ilacı (Yardımcı olun )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar buqun hastaneye gittim psikiyatriye bana bu depresyon ilacını verdi '' SELECTRA 50mg '' kız arkadaşım kullanma bağımlılık yapıyo diyor . ama cok kötüyüm su sıralar sizce ne yapmalıyıım

• quote:

Orijinalden alıntı: Harungnc

arkadaşlar buqun hastaneye gittim psikiyatriye bana bu depresyon ilacını verdi '' SELECTRA 50mg '' kız arkadaşım kullanma bağımlılık yapıyo diyor . ama cok kötüyüm su sıralar sizce ne yapmalıyıım

Psikiyatri uzmanı ilaç vermiş, kız arkadaşın ordinaryüs profesör olduğu için kullanmamanı salık vermiş, sen de burdaki kültür abidesi ergenlere soruyorsun ki mantıklı cevap alasın.

Bravo.
  • Selectra yani sertralin bağımlılık yapmaz, 50mg zaten düşük doz.

İlk hafta 25mg olarak başlarsın, sonra 50mg olarak devam edersin, gerekli görülürse doktor tarafından dozun yükseltilir.

Kız arkadaşının fikirlerini boşver, doktorun ne diyosa onu yap.
  • Kullan arkadaşım kimseyi dinleme banada diyorlardı , kulak asma kimseye doktor ne diyorsa onu yap.. İnş. Mutlu olursun..
  • @ diablo
    @wsatacam
    tesekkkür ederim arkadaşlar 2 gündür kullanıyorum umarım iyi sonuclar alırım
  • bende 50 mg selectra kullaniyorum 45 gündür ve merak ettim forumda kullanan var mi etkilerinden memnun musunuz

bende ansiyete bozukluğu var dedi doktor ve bu ilaci vardi çok sinirli olabiliyordum veyahut bi işin stresini başkasina yansitabiliyordum içimde bi huzursuzluk vardi açlığa hiç tahammülüm yoktu 1.78 boyum ve 85 kg ım obez değilim ama zamanla olurdum diye düşünüyorum
    şu an sinirim gözle görülür bi seviyede azaldı açlığa tahammül sınırımda arttı ve tembellikten biraz daha fazla hareket etmeliyim demeye başladim güzel bi dinçlik verdi sizde etkilerini paylaşirsaniz sevinirim
  • Psikiyatrik ilaçlarla ilgili her konuda göstermeye çalışıyorum, yorum sizin.

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=468882&sa=113256655

Sorunları yaratan etkileri ortadan kaldırmak istiyorsanız ilaca başvurmayın.Bu ilaçlar sadece sorununuzu hissetmenizi önlüyor.Biri size devamlı yumruk atıyor ve siz bu ilaçlarla o yumrukları hissetmiyorsunuz.Önemli olan yumruğun nereden geldiğini bilip o yumruktan kaçmak.Bu da psikolojik sorunu yaratan olayları veya düşünceleri tespit ederek bunları çözüme kavuşturmaktır.
    İlaç sanayisi vardır bildiğiniz gibi.Bu sanayide en büyük paralar son zamanlarda psikiyatrik ilaçlardan sağlanıyor.Ülkelerle büyük ilaç firmaları anlaşmalar yapıyor.Milyar dolarlar dönen bir pazar.Bunu da dikkate almanız gerekir.

Bunlar benim görüşüm.Sıradan bir vatandaş olduğum için dikkate almayabilirsiniz.Ama yukarıda belirttiğim kitabı alın okuyun.Hiç değilse linkte bulunan kitabın açıklamasını okuyun.O açıklama bile fikrinizi değiştirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 22 Haziran 2012; 9:35:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Psikiyatrik ilaçlarla ilgili her konuda göstermeye çalışıyorum, yorum sizin.

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=468882&sa=113256655

Sorunları yaratan etkileri ortadan kaldırmak istiyorsanız ilaca başvurmayın.Bu ilaçlar sadece sorununuzu hissetmenizi önlüyor.Biri size devamlı yumruk atıyor ve siz bu ilaçlarla o yumrukları hissetmiyorsunuz.Önemli olan yumruğun nereden geldiğini bilip o yumruktan kaçmak.Bu da ya psikolojik sorunu yaratan olayları veya düşünceleri tespit ederek bunları çözüme kavuşturmaktır.
    İlaç sanayisi vardır bildiğiniz gibi.Bu sanayide en büyük paralar son zamanlarda psikiyatrik ilaçlardan sağlanıyor.Ülkelerle büyük ilaç firmaları anlaşmalar yapıyor.Milyar dolarlar dönen bir pazar.Bunu da dikkate almanız gerekir.

Bunlar benim görüşüm.Sıradan bir vatandaş olduğum için dikkate almayabilirsiniz.Ama yukarıda belirttiğim kitabı alın okuyun.Hiç değilse linkte bulunan kitabın açıklamasını okuyun.O açıklama bile fikrinizi değiştirebilir.

Bende mümkün olduğunca kullandırtmamaya çalışıyorum çevreme.

Kendim Paxil lustral gibi ilaclar kullandım belamı verdi o ilaclar.

• Lise 1 e giderken kullandım o bi tarafı pembe diğer tarafı sar olan mutluluk hapını.. Uzun bir süre kullandıktan sonra bende ters etki yapmıştı.İçe kapanma.Nedensiz ağlamalar,bağırmalar... Sonra doktor ilacın dozunu arttırdı 300mg a kadar çıktı.. Yine değişen birşey yok. Bu sefer efexor a başladı 75 ten 300 e kadar periyodik sürelerle dozu arttırmıştı.

Acil şifalar diliyorum şimdiden.Çok zor bir durum.
    Bu arada onlarca depresan ve türevi ilaç kllandım,fakat fazydasından çok zararı oldu.O yan etkiler ilk 1 ay bitene kadar kendini belli eder. Başın ağrır,sebepsiz yere gülersin,kbız olur 4-5 gün mıçamassın... Ama sonra yavaş yavaş toparlarsın kendini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.