Şimdi Ara

Roaccatune cinsel libido (kullananlar gelsin acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
15.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ciddi bi konudur dalgaya alacaklar gitsin başka yerde alsin 1 haftadir roaccatune kullaniyorum gecen gun boşalmamda gecikme ve azalma fark ettim saniyeler sonra az miktarda geldi acikcasi ve arastirdim intetnetteki bilgi yetersizliginden size sorucagim bikac soru var SADECE KULLANANLAR MADDE HALINDE CEVAPLASIN LUTFEN.
    1- sizde cinsel gucte azalma dusme olustumu
    2- olustu ise tedavi bitince yine eski gucune kavustumu yoksa hep aynimi kaldi (eger sadece tedavi donemine ait birsey ise katlanabilirim buna yeterki kalici olmasin)
    3- boy uzamanizda sorun oldumu kemik kikirdaklarini kapattigi soyleniyor ?
    ilk iki soru simdilik daha onemli lutfen ciddi olun hayatimin gelecegi buna bagli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Roaccutane ve Cinsel İsteksizlik: Kullanıcıların Deneyimleri

Giriş

Roaccutane (izotretinoin), şiddetli akne tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Ancak, bazı kullanıcıların Roaccutane kullanımı sırasında cinsel isteksizlikte artış yaşadığı bildirilmiştir.

Akne ve Cinsel İsteksizlik

Akne, kişinin özgüvenini ve benlik saygısını olumsuz etkileyebilir. Bu, cinsel isteksizliğe ve ilişki sorunlarına yol açabilir.

Roaccutane'in Cinsel İsteksizlik Üzerindeki Etkileri

Roaccutane, vücuttaki yağ bezlerinin küçülmesine neden olur. Bu, akne oluşumunu azaltırken aynı zamanda cildin kurumasına ve tahriş olmasına neden olabilir. Bazı çalışmalar, cilt kuruluğunun cinsel isteksizliğe katkıda bulunabileceğini düşündürmektedir.

Ayrıca, Roaccutane hormonsal değişikliklere neden olabilir. Bu değişiklikler, bazı kişilerde libido kaybına yol açabilir.

Kullanıcı Deneyimleri

Roaccutane kullanan bazı kişiler, cinsel isteksizlikte bir artış rapor etmişlerdir. Ancak, bu durum herkes için geçerli değildir. Bazı kullanıcılar, tedavi sırasında cinsel isteklerinde herhangi bir değişiklik yaşamazken, diğerleri aslında artan bir libido bildirmiştir.

Bilinmesi Gerekenler

Roaccutane kullanıyorsanız ve cinsel isteksizlikte bir artış fark ederseniz, bunu doktorunuza bildirmeniz önemlidir. Doktorunuz, semptomlarınızı yönetmenize yardımcı olabilir ve gerekirse ilacınızı ayarlayabilir.

Sonuç

Roaccutane, şiddetli akne için etkili bir tedavi olabilir. Ancak, bazı kullanıcıların cinsel isteksizlikte artış yaşadığı bildirilmiştir. Bu durum herkes için geçerli değildir ve genellikle tedavinin kesilmesiyle düzelir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne ise yariyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

Ne ise yariyor acaba

Sivilce için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

Ne ise yariyor acaba

Zevk alıyorsun. Sonra göğe yükseliyorsun.
  • yokmu arkadaslar ? cidden onemli ilaci birakip gencligimdeki hayallere elveda cekicem yada uzak gelecegimi mahvedicem...

• Csb

• Ben zoratanin kullandım.aynı illaçlar hiç bi farkı yok.kullandığım zaman ole bişi fark etmedim.ama mesela aykkabı felan bağlarken belde ağrı oluyodu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazdıklarınla alakası yok kendi kendine tribe girmişsin
    Ama boy konusunda bişey diyemem o doğru olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabilenkanguru

Yazdıklarınla alakası yok kendi kendine tribe girmişsin
    Ama boy konusunda bişey diyemem o doğru olabilir

cogu forumda yabanci forumda arastirdim cinsel libidoyu cok etkiledigi bosalmada soruna yol actigi yaziyor ama bunlar sadece tedavi sirasi icin gecerliyse katnalabilirim dedigim gibi kalici ise birakicam ilaci , sivilceler icin cinsel yasantimi mahvedemem sizde bu oldumu kullandiysaniz ? suan cinsel organiniz eski hali gibi tam takırmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream-Lord -- 4 Aralık 2014; 17:20:01 >
  • Bu tarz şeyler kuşunuzun ötmesini engeller. Onları üreten firmaların babaannesini...

• Herkeste ayni etkiyi gostermez. Sivilcelerin hafif gecene kadar kullab sonra birak. Birde bol su ic.

• Dream-Lord kullanıcısına yanıt
    aslında internette bilgi yetersizliği yok üşengeçlik var şimdi sen ilacın ismini yazsan google a ilacın etken maddesi çıkar onunda etkilerine yanetkilerine bakarsın kendince çıkarımda bulunursun

ama kullanıcıların yorumunu istemene bişey diyemem

ilacı kullanmıyorum ama içinde izotretinoin hormonu var bu hormon vücut için fazla riskli halsizlik baş ağrısı hatta kas spazmlarına bile yol açabiliyor ve vücut salgılarını azaltıp akne oluşumunu engellemeyi amaçlıyor

cinsel hayatın aktif ise yani bir partnerin varsa riskli eğer yoksa yani kendi kendine takılıyorsan kafaya takacak bişey yok ilaç bırakıldıktan sonra 30 gün içinde vücuttan elimine ediliyor yani bırakınca eski formuna kavuşursun

gene kullananların bilgilerini paylaşması daha güzel olur
  • Git doktoruna sor burda ne isin var.Ben kullandim oyle bir sey olmadi.Ayrica olay devam ederse suphelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmayın soyle ilaçlar adamın iflahini keser bu ilaçlar kalpte teklemeden karaciğer yaglanmasina kadar

• 19 gün oldu başlayalı, yoğun dudak kuruması ve asabilik var. 3 kişi ile kavga ettim Son 5 günde. Cinsel anlamda hiçbir etkisi olmadı. Olumlu yada olumsuz. Dudak can yakmaya başladı gerçekten, daha 2 ay daha kullanacağım büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dream-Lord

Merhaba ciddi bi konudur dalgaya alacaklar gitsin başka yerde alsin 1 haftadir roaccatune kullaniyorum gecen gun boşalmamda gecikme ve azalma fark ettim saniyeler sonra az miktarda geldi acikcasi ve arastirdim intetnetteki bilgi yetersizliginden size sorucagim bikac soru var SADECE KULLANANLAR MADDE HALINDE CEVAPLASIN LUTFEN.
    1- sizde cinsel gucte azalma dusme olustumu
    2- olustu ise tedavi bitince yine eski gucune kavustumu yoksa hep aynimi kaldi (eger sadece tedavi donemine ait birsey ise katlanabilirim buna yeterki kalici olmasin)
    3- boy uzamanizda sorun oldumu kemik kikirdaklarini kapattigi soyleniyor ?
    ilk iki soru simdilik daha onemli lutfen ciddi olun hayatimin gelecegi buna bagli.

Boy uzamasını durduguna dair bazı bilgiler var evet ama kesin değil. Kimi doktorlara göre büyüme hormonunu kesiyormuş

Öbür yönden çok az bir ihtimal de olsa sprem sayısını düşürebilir ama bıraktığında kesinlikle geçicektir. ( Ki ben azaldığınıda düşünmüyorum psikolojiktir)

• Bütün bunklar Roacctune ilacından olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

aslında internette bilgi yetersizliği yok üşengeçlik var şimdi sen ilacın ismini yazsan google a ilacın etken maddesi çıkar onunda etkilerine yanetkilerine bakarsın kendince çıkarımda bulunursun

ama kullanıcıların yorumunu istemene bişey diyemem

ilacı kullanmıyorum ama içinde izotretinoin hormonu var bu hormon vücut için fazla riskli halsizlik baş ağrısı hatta kas spazmlarına bile yol açabiliyor ve vücut salgılarını azaltıp akne oluşumunu engellemeyi amaçlıyor

cinsel hayatın aktif ise yani bir partnerin varsa riskli eğer yoksa yani kendi kendine takılıyorsan kafaya takacak bişey yok ilaç bırakıldıktan sonra 30 gün içinde vücuttan elimine ediliyor yani bırakınca eski formuna kavuşursun

gene kullananların bilgilerini paylaşması daha güzel olur

su anlik kendi halimdeyim ama elbet ilerde birsuru sevgilim olucak ve bugun tekrar denedim psikolojikmi diye degilmis normalden cok daha yavas bi sekilde boşalma yasadim biseyler ters gidiyo bunu kabullendim ama birakinca kalmasi benim icin onemli eminmisiniz biraktigimda tekrar kuş eski formuna donermi ? bu cok onemli secim yapmaliyim bu gece ya kesicem hapi yada devam edicem diger yan etkiler umrumda degil tek onemli etki bu kalici olmamasi bu dusuk cinsel performansin...

• Bakın gençler mantıksız davranıyorsunuz. Bu ve benzeri ilaçların etkileri aynı değildir, kişiden kişiye yani metabolizmadan metabolizmaya değişir. Vücut her nekadar kimyasal baskılara boyun eğse de eski haline yani orjinaline döner. Geçici etkileri kafanıza takmayın. Bu konuda ilk değilsiniz son da olmazsınız. Dirayetli olun biraz.
  • up sonkez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.