Şimdi Ara

Vertu’dan helikopter teslimatlı lüks telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vertu’dan helikopter teslimatlı lüks telefon

Bir süre önce Uzan ailesi tarafından satın alınan lüks telefon üreticisi Vertu bu kez oldukça yüksek fiyat etiketine sahip yeni bir telefon duyurdu. Son dönemde akıllı telefonlara yönelen Vertu yeni modelinde standart bir telefonu temel almış.

İmaj her şey

Vertu Signature Cobra Limited Edition adındaki lüks telefonun dikkat çekici özelliği helikopter ile teslimat yapılması. Uygun olan bölgelerdeki müşterilere telefon helikopter ile teslim ediliyor. Telefon dünyasında ilk kez duyduğumuz bu teslimat şekli gayet normal zira 360 bin dolarlık telefonun kargo ile yollanması biraz abes olurdu.

Vertu Signature modelini temel alan yeni versiyonda değerli taşlarla bezenmiş bir kobra figürü göze çarpıyor. Bu figürde 439 adet yakut bulunuyor. Telefonun ön kısmında da 2 adet zümrüt taşı kullanılmış. Mücevher süslemesi ünlü Fransız şirketi Boucheron tarafından yapılmış. Sadece 8 adet üretilen Cobra Edition belirli ülkelerde sadece 1 adet satılacak.

Ayrıca Bkz.Hantal Android uygulamalarına tedbir alınıyor

Vertu Signature Cobra Limited Edition sadece görüşme ve mesajlaşma için kullanılabiliyor. Akıllı telefon özellikleri mevcut değil. Bunun dışında kullanıcısının zenginliğini sergileyebilmek için her şey mevcut. 

• Bunun kamerası iyi değil ben almayacam :)))))

• benim bi yakınımda bunun eski modeli var 2.el piyasası 5000-6000 tl olan model.

ahizesi ses kalitesi olarak piyasadaki tüm telefonlardan iyidir. bu ses kalitesine en yakın telefon bence lumia 1520 idi. ama aralarında dağlar kadar fark var

telefonun kasası o kadar sağlam ki üstünden araba geçse bence birşey olmaz. ayrıca zenginleri kandırmak için yapılan ürünler gibi değil gerçekten premium kalitesini hissediyorsunuz.

telefonun arayüzü hiç takılmıyor, android olmasına rağmen ben böyle birşey görmedim.
    kamerasınında ahım şahım özelliği yok ama gayet mutlu ediyor.

360 bin dolar verilir mi ? bence saçmalık ama 2.eli 5000-6000 tl olan modeli alıp denenebilir. baktın para lazım sıkıştın yine o paralara satarsın 2.elini hiç olmazsa vertu kullandım dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceRulez -- 23 Mayıs 2017; 12:52:35 >

• 10 sene önce 1900 TL ye nokia 8800 sirocco alan arkadaşım aklıma geliyor, engel olAmadığım için hala kendimi suçlu hissederim.

• yani dünyanın en saçma olayı o paraya helikopteri kendisinin kullanıp gelmesi lazım bence
  • biraz daha bekleyin eylülde yenisi çıkacak

• Uzanlar değil helikopter, Shakira ile teslim etseler yinede alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niye bu akllı bile olmayan versiyon için böyle bi uyguşama yapılöış anlamadım Signature Touch gibi bişeyde olması gerekirdi...

• iphone nun 5 bin liracık fiyatına pahalı diyorsunuz birde be ayıptır.

• Kılıf hediyesi de varsa, bedava kargo avantajı ile 2 tane alınabilinir.
  • Arkadaşlar bu telefon sizler bizler ıcın uretılmıyor bosuna kafanızı yormayın. Bırıde cıkmıs ıphone ıle kıyaslamış. :D

• Bu markayı Uzan ailesi almış sanırım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O para ile helikopteri alırım, ne gerek var telefona.
  • Burda maksat işlevsellik değil zaten, besbelli..
  • O kadar para ver, rehberden birini bulacağın zaman bir tuşa 10 kere bas 111 88 333 9 444 2 33 99 0 666 55 33 1 4 666. Bas babam bas

Yıl 2017 lan. Dokunmatik ekranda bile yazmaya üşeniyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok para, seneye bunun 5 i çıkar. 2. el piyasasınında pek olacağını sanmam.

• telefon okadar pahalıki... sayfa bile çok zor açıldı. hani sanki benim çok züğürt olduğumu anladı bilgisayar. şöyle dedi. abi bak açmayalım sayfayı fena bozulursun gibisine bi işaret verdi sanki
    :) :) :)

• Bu firmayı Cem uzan almamış mıydı ?.

• o paraya helikopteri alabiliyor aslında...
    hiç birşeye benzemeyen işlevsiz birşeye para vermek...

• Burda telefondan ziyade üzerindeki taşlara para veriliyor. Telefon her zamanki gibi çöp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.