Şimdi Ara

Veryansın Tv o belgeye ulaştı! Ankara BB’nin Ebru Gündeş konser maliyeti 69 milyon TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Veryansın Tv o belgeye ulaştı! Ankara BB’nin Ebru Gündeş konser maliyeti 69 milyon TL!

DEMİR ATTIM MANSUR YAVAŞA

Veryansın Tv o belgeye ulaştı! Ankara BB’nin Ebru Gündeş konser maliyeti 69 milyon TL!
    Veryansın Tv o belgeye ulaştı! Ankara BB’nin Ebru Gündeş konser maliyeti 69 milyon TL!veryansın tv
    https://www.veryansintv.com/veryansin-tv-o-belgeye-ulasti-ankara-bbnin-ebru-gundes-konser-maliyeti-69-milyon-tl

Ebru Gündeş, başkentte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği konserde sahne aldı. Veryansın Tv, konser maliyetinin 69 milyon 15 bin TL olduğunu gösteren belgeye ulaştı.

Ebru Gündeş, Ankara’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda düzenlenen konserde sahne almıştı.

Veryansın TvAnkara Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında organize ettiği Ebru Gündeş konseri maliyetinin 69 milyon 15 bin TL olduğunu gösteren belgeye ulaştı.

Veryansın Tv’nin ulaştığı belgeye göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan organizasyonla ilgili Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın, Ebru Gündeş konser işini alan Festiva Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile 69 milyon 15 bin TL’ye anlaşma yaptığı görüldü.

Belgenin altında bulunan ‘açıklama ve ekler’ kısmına da, “Sahne adı Ebru Gündeş olan Sanatçı Ebru Gündeş Özdemir Konseri Gerçekleştirilmesi Hizmet Alım İşi Taahhüt Kartı Girişi” ifadesi yer aldı.

İhalenin 21/b ihale kanunu kapsamında yapıldığı, sözleşmenin ayrıntısına ulaşamadığımız için ödemelerin nerelere yapılacağı bilinmiyor.

Bu organizasyonda Ebru Gündeş’e ne kadar verildi, organizasyon firması bu işten ne kadar kazanç sağladı soruları yanıtını bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 31 Ekim 2024; 17:30:59 >

• bunu herkes yapabilir. resmi kaşe vs var mı?

• Bu işte bir iş vardır ya 69 milyon TL konser ücretimi olur. 6.9 olmasın ?

Veya yıllık toplam giderler flan olmasın. Adamı tefe koyarlar 2 saatlık konsere 70 milyon TL ye yakın para harcadıysan...

• bu tip haberleri hiç doğru bulmuyorum. maliyeti ne tuttu bilmiyorum ama bunların hepsi planlı harcamalar osla gerek. ona harcama buna harcama diye bir kural varsa, parti zaten kendi içinde takip yapar. bu yetmiyorsa zaten meclis de yapar herhalde takibini. bu tip sosyal faaliyetler de yapılmayacak ise herkes suratı asık gezsin memlekette. ya da baştan bütçe çalışmalarına dahil etsinler. kimse de kem küm etmez. bence bu partinin sorunu değil, sorun ise tabi.

• başlık;
    maliyet 69 milyon
    son cümle;
    kim ne kadar aldı, bilmiyoruz!
    ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu işte bir iş vardır ya 69 milyon TL konser ücretimi olur. 6.9 olmasın ?

Veya yıllık toplam giderler flan olmasın. Adamı tefe koyarlar 2 saatlık konsere 70 milyon TL ye yakın para harcadıysan...

Doğrusunu Özkan Reis yazmış işte, 6,9 milyon almış

Bu arada Hayırsever işadamı Reza Sarraf ve kızının üstüne olan mallara devlet el koymuş, Ebru kardeşimiz muaf tutulmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam Türkiye'nin en kötü belediye başkanı diyorum. İlk seçildiği dönemin 2. senesinden beri diyorum bunu yani 5 yıldır söylüyorum. Belediye başkanlığı da niyeti de kötü. Övülecek tek bir tarafı yok. Gitsin çorba, limonata dağıtsın beceriksiz. Konserlere verdiği parayla Ankara'ya 100 km metro yapılırdı bırak 58 kmyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.