Şimdi Ara

Vesikalık Foto Önerisi (Takım elbise mi? T-shirt mü?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır kesmediğim sakallarımı vesikalık fotoğraf için komple kestim, baya bir parlak oldum

2 hafta önce saçlarımı kestirmiştim, uzamadan birde vesikalık çektireyim dedim, sakallarıda aldım.

İş başvuruları, askerlik, resmi işler vs. için takım elbiseli fotoğraf zorunluluğu varmı? En azından iş başvuruları için.

Düz siyah (desensiz resimsiz) tshirt'lemi çekileyim her zaman olduğu gibi.

Beyaz gömlek + kravat 2'lisiylemi çekileyim.

Beyaz gömlek + kravat + ceket 3'lüsüylemi çekileyim.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar :)

• Beyaz gömlek ve kravat güzel olur diye düşünüyorum ceketli hoş durmuyor bence. iş görüşmeleri için vs. daha hoş bir görünüm olur.
  • Bence de beyaz gömlek + kravatla çekil..
  • Banada beyaz gömlek + kravat uygun geliyor. Ceketi oldum olası sevmem zaten, liseden beride hiç giymedim :)
  • bence ceketle de çektirebilirsin.
    üniden mezun olurken diploma resmini gömlek+kravat+ceket şeklinde istemişlerdi.

bende ne arasın onlar, bırak ceketi kravatı, liseden sonra gömlek giydiğim günler sayılıdır

fotoğrafçıdan rica ettim ayarladı bişeyler. altta şort varken üste ceket kravat giyip çektirdim resmi
    güzel oldu ama. bi anda iş adamına döndüm. ceketle tavsiye ederim
  • Bendede ceket yok. Liseden kalma (2004'te mezun oldum) kravat gömlek var ama onlarıda bulamadım. Fotoğrafçıdan tedarik edicem artık

Ünidedende mezun oldum o yüzden sorun yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarzın ne ise öyle çektir.
  • Takım elbiseli çektir.
  • Giyinme.

Dermişim.

Siyah t-shirt giy
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

Tarzın ne ise öyle çektir.

Don gömlek mi çekilsin yani?
  • valla ben tişörtlü bi resimle eldede rakı bardağı vardı onu yolladım bi iş başvurusu için otele aldılar gerçi rakı bardağını photoshopla kesmiştim :)

takım elbise şart değil tabi ama renkli ve desenli bi tişörtte olmaz yani siyah kazak olabilir beyaz gömlek en iyisi tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 15 Eylül 2008; 1:54:26 >
  • Beyaz gömlek+kravat'ta karar kıldım, önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Acaba fotoğrafçılarda beyaz gömlek bulunurmu? Ceket kravat bulunduğunu biliyorum ama gömlek varmıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

Tarzın ne ise öyle çektir.

Don gömlek mi çekilsin yani?

Oda bir tarz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.