Şimdi Ara

Vesikalık Fotoğraf Konusunda ÖSYM'yi Aradım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce ÖSYM'yi aradım. Fotoğraf getirmenin zorunlu olup olmadığını sordum. Telefondaki görevli bir dakika bekleteceğim dedi. Sanırım o sırada birisine sordu. Gelince zorunlu olmadığını söyledi ama çekilmiş varsa 1 adet yanınızda bulundurmanız faydalı olur dedi.

Fotoğrafı sanırım kimlik ve belgedeki fotoğrafta görevliler benzerlik kuramazsa diye istiyorlar. Belgeye falan eklerler herhalde.

Ama şahsen hiç problem olacağını zannetmiyorum. Geçen yıl ortaokuldan kalma kimlik fotoğrafımla girdim sorun olmadı. Eğer tedirgin olacaksanız götürün derim.

Birkaç kişi daha ÖSYM'yi arayıp bu konuyu sorabilir, iyice netlik kazanmış olur: 444 6796

• arıyorum şimdi

sıra no 16 dedi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VagueMan -- 21 Mart 2014; 16:16:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

arıyorum şimdi

sıra no 16 dedi bekliyorum

Baya bekletti sanırım artık millet neler soruyorsa
  • Arkadaşlar şimdi sınavda ne getireceğiz? Giriş belgesi, kimliğin yanında başka neler var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Arkadaşlar şimdi sınavda ne getireceğiz? Giriş belgesi, kimliğin yanında başka neler var?

Giriş belgesi ve kimlik zorunlu olanlar sadece. Yukarıda yazdığım gibi istersen bir adet vesikalık fotoğraf da götürebilirsin.
  • quote:

Arkadaşlar şimdi sınavda ne getireceğiz? Giriş belgesi, kimliğin yanında başka neler var?

su götür.Susarsan içersin.
  • Ösym fotoğrafımda saçlarım kısa, ocak ayında çekmişlerdi fakat 3 ayda saçlarım baya uzadı hiç kestirmedim sorun olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ösym fotoğrafımda saçlarım kısa, ocak ayında çekmişlerdi fakat 3 ayda saçlarım baya uzadı hiç kestirmedim sorun olur mu?

Olur git hemen 3e vurdur.
  • Berk naber keke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ösym fotoğrafımda saçlarım kısa, ocak ayında çekmişlerdi fakat 3 ayda saçlarım baya uzadı hiç kestirmedim sorun olur mu?

Yok hayır bu kadar gözünüzde büyütmeyin o görevlileri Çoğu yerde polis bile doğru düzgün aramıyor. Zaten basit bir bahane ile öğrenciyi sınava almama riskine giremez hiç bir görevli. Çok bariz bir sebep olması lazım almaması için.

Ortaokul fotoğrafımla girdim diyorum var mı daha ötesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.