Şimdi Ara

Vesikalık fotoğrafın alt kısmında yazılar ve fotoğrafcinin reklamının olması?[ss li]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vesikalık fotoğraf çektim 16 tane 40 tl ye.bunun 12 tanesini okula 4 tanesinide kyk istiyor.ama fotoğrafın sol alt tarafında sayılar, sağ alt tarafındaysa fotoğrafcının telefonu ve ismi var.bunlar fotoğrafın içine girmemiş mesela şunda

Vesikalık fotoğrafın alt kısmında yazılar ve fotoğrafcinin reklamının olması?[ss li]

sağ alt tarafta fotoğrafın içine girmiş ama benimkiler benim resmimin içine değil fotoğrafın dışındaki beyaz alana taşmış.

benim çektirdiğim vesikalık

evet beyler hem kyk kayıtta hemde okula verirken bi sıkıntı çıkar mı?

• Keserler o kısmı hocam ne olacak. Bir sey olmaz
  • 4 adet 5 x 6 cm boyutunda biyometrik fotoğraf

Başvuruda bu yazıyordu biyometrik çektirdim ama fotografçıda dedi herkes vesikalık çektiriyor yanlış mı çektirdim acaba
  • Pc yüklediğinde görevli altını keser zaten onlar için önemli olan yüz hatları belirginligi, saç rengi , kulakların gözükmesi gerisi hikaye

Tipim nasıl ss li gibi olduğundan xD , favori kısmı kısa olursa 90 modasından çıkarsın tavsiye sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegehthtvsshas

4 adet 5 x 6 cm boyutunda biyometrik fotoğraf

Başvuruda bu yazıyordu biyometrik çektirdim ama fotografçıda dedi herkes vesikalık çektiriyor yanlış mı çektirdim acaba
    yurt kayıt yaparken taahütnamemde fotoğraf bile yazmıyordu.vesikalık fotoğraf sitelerde yazıyordu.

ama sitelerde vesikalık yazıyordu zaten üni kayıttada 4,5x6 cm boyutunda yani vesikalık istiyordu.yani vesikalık çektim ben.

diğer arkadaslar saolun böyle gitcem ki zaten yurda yerlesimden 1 ay akadar süre var bu belgeleri vermek için kabul etmeseler yeni çekeriz.

bu arada taahtanemi okudum onayladım sonrasında ziraar bankart vs şeyi çıktı napcaz
  • 32 adet vesikalıka 35 TL verdim.

Dh'liye yakışmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    word de arka planda bulunan yazı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.