vesikalık fotoğraf çektim 16 tane 40 tl ye.bunun 12 tanesini okula 4 tanesinide kyk istiyor.ama fotoğrafın sol alt tarafında sayılar, sağ alt tarafındaysa fotoğrafcının telefonu ve ismi var.bunlar fotoğrafın içine girmemiş mesela şunda
sağ alt tarafta fotoğrafın içine girmiş ama benimkiler benim resmimin içine değil fotoğrafın dışındaki beyaz alana taşmış.
benim çektirdiğim vesikalık
evet beyler hem kyk kayıtta hemde okula verirken bi sıkıntı çıkar mı?
Keserler o kısmı hocam ne olacak. Bir sey olmaz
4 adet 5 x 6 cm boyutunda biyometrik fotoğraf
Başvuruda bu yazıyordu biyometrik çektirdim ama fotografçıda dedi herkes vesikalık çektiriyor yanlış mı çektirdim acaba
Pc yüklediğinde görevli altını keser zaten onlar için önemli olan yüz hatları belirginligi, saç rengi , kulakların gözükmesi gerisi hikaye
Tipim nasıl ss li gibi olduğundan xD , favori kısmı kısa olursa 90 modasından çıkarsın tavsiye sadece
quote:
Orijinalden alıntı: gegehthtvsshas
4 adet 5 x 6 cm boyutunda biyometrik fotoğraf
Başvuruda bu yazıyordu biyometrik çektirdim ama fotografçıda dedi herkes vesikalık çektiriyor yanlış mı çektirdim acaba
yurt kayıt yaparken taahütnamemde fotoğraf bile yazmıyordu.vesikalık fotoğraf sitelerde yazıyordu.
ama sitelerde vesikalık yazıyordu zaten üni kayıttada 4,5x6 cm boyutunda yani vesikalık istiyordu.yani vesikalık çektim ben.
diğer arkadaslar saolun böyle gitcem ki zaten yurda yerlesimden 1 ay akadar süre var bu belgeleri vermek için kabul etmeseler yeni çekeriz.
bu arada taahtanemi okudum onayladım sonrasında ziraar bankart vs şeyi çıktı napcaz