Şimdi Ara

Vestel 1 Haftalık Ayıplı Ürünü ( KMI 9701 g Kurutma makinesi )Değişim Yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vestel 1 Haftalık Ayıplı Ürünü ( KMI 9701 g Kurutma makinesi ) Değişim Yapmıyor.

1 hafta önce aldığım Vestel kmı 9701 g kurutma makinesi E06 hatası verdi. Teknik servis geldi. Cihazla ölçüm yaptılar. Arızalı olduğu tespit edildi.

Ayıplı mal olan ürün değişimini talep ettim kabul etmediler.

Onarım yapıp geri vermek istediler. Kabul etmedik. Atölyeye götürdüler.

Ürünü balkona (cam balkonlu bir alana )koymuştuk ilk başta tespit ettikleri hatanın atölyede bir daha olmadığını söylediler. Ortam değiştirin makineyi başka yere koyun dediler.

Bu sefer makineyi Çamaşır makinesinin üzerine koymaya karar verdik.

Makine ilk kurulumda ücretsiz verilen bir aparat varmış iki makine arasına konulan

( servis çalışanları söylemediler, teklif dahi etmediler aparatı ) şimdi de onun için 350 tl ücret istiyor

( VESTEL YETKİLİ SERVİSİ:ANKARA KEÇİÖREN SERVİSİ ERŞA )

MAĞDUR OLMAK İSTEYEN, PARASIYLA REZİL OLMAK İSTEYEN VESTEL İ TERCİH ETSİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uk.bjk -- 14 Şubat 2023; 18:28:25 >

• Vestel iletişim merkezini arayıp çözüm merkezinden bir yetkiliyle görüşmek istediğinizi belirtin ayrıca şikayetvar.com da başlık oluşturun serviside şikayet edin yüksek olasılıkla değişecektir.

• 15 gün içinde koşulsuz şartsız iade hakkınız var. O hakkı kullanmak istiyorum diyin. Yok ben bunu istemiyorum yok şurası böyle yok hata verdi gibi Arıza konularına hiç girmeyin. Sadece 15 gün içi iade hakkımı kullanmak istiyorum diyin. Gelip iade almak zorundalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.