Şimdi Ara

Vestel 32PF9040 Lcd Tv ve Digitürk Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
24.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün ile birlikte Digiturk kartı ve "CI+" (Common Interface PLUS) Modülü televizyona takılı gelmekte. TV ve yerleşik receiver yazılımı pek kullanışlı değil, evet fiyatını da hak etmemekte...

Tüm işlemleri VESTEL yürütüyor ve "Digiturk Online İşlemler" sayfasında yetkili olarak onlar gözükmekteler. Kart da Irdeto ve eşleştirme yapılarak açılıyor. Aktivasyonu TV ile gelen dosyanın içinden çıkan "Aktivasyon Şifresi" ile yapıyorlar...
  • Arkadaşlar bugün 42" olan model için siparişi verdim ödemeyi yaptım k. kartına 12 ay taksit ile aldım yanlız almadan önce en son olarak yetkili vestel servisine gittim burada servisin sahibi ve ustası ile yaklaşık 1 saat falan görüştüm. Görüşmemde bazı ek bilgilerde edindim.

1. Tv nin paneli Samsung kullandığı panelmiş paneli samsung üretiyormuş

2. Ücerindeki modül ve digitürk kartı digitürke aitmiş büyük bir ihtimal ile yıl sonunda eğer digitürk ile anlaşamazsanız modülde birlikte gidiyor

3. Aynı bu ürün dsmart tarafından beğenildiği için vestel aynı ürünün dsamartlısını satışa çıkarmış ve onunda kampanyası şimdi devam ediyor.

4. Servis o kadar yoğunki anlatamam bu kampanyada yer alan 32" 42" ve 42" Led modellerini yetiştiremiyoruz diyor.

5. Bu kampanya digitürk ile bir alakası yok digitürk bayisine gittim sordum bu olay sadece vestelle alakalıymış aralarında yaptıkları anlaşma gereği

6. Daha önce vestel teknih hizmetlerden edindiğim bilgileride servisten onaylattım onlarda aynı özellikleri bana söylediler.

Aldığım bayi fabrikayı aradı stok konusunda stoklarda sıkıntı varmış arkadaşlar açıkçası ben değişik illerdeki değişik bayileri arayıp görüştüm adamlar mal yetiştiremiyormuş birde bu olaya hayret ettim.

Artık bu kadar araştırmadan sonra aldık ama işte geriside şansımıza kalmış inşallar sorunsuz gelir ve seyre başlarız inşallahta memnun oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

Ürün ile birlikte Digiturk kartı ve "CI+" (Common Interface PLUS) Modülü televizyona takılı gelmekte. TV ve yerleşik receiver yazılımı pek kullanışlı değil, evet fiyatını da hak etmemekte...

Tüm işlemleri VESTEL yürütüyor ve "Digiturk Online İşlemler" sayfasında yetkili olarak onlar gözükmekteler. Kart da Irdeto ve eşleştirme yapılarak açılıyor. Aktivasyonu TV ile gelen dosyanın içinden çıkan "Aktivasyon Şifresi" ile yapıyorlar...

ertani arkadaşın yazdığına göre modül çıkabiliyor, değişebiliyor, bu avantajlı bence, digitürke bağlı kalmak zorunda değilsiniz

sizin kardeşiniz 32 inç mi 42 inç mi aldı? benim merak ettiğim görüntü kalitesi nasıl? sıradan kanallarda olsun, hd kanallarda veya normal uydu alıcısı bağlandığında görüntü ve ses nasıl? deneme veya gözlemleme şansınız olduysa bizi bilgilendirin lütfen, bayilerde olsa gidip göreceğiz ama bulmak zor gözüküyor

yoğun talep olduğu için kampanya uzasa güzel olur ama bilmiyorum artık

yardımcı olan, bilgi veren herkese teşekkürler

• quote:

Ürün ile birlikte Digiturk kartı ve "CI+" (Common Interface PLUS) Modülü televizyona takılı gelmekte. TV ve yerleşik receiver yazılımı pek kullanışlı değil, evet fiyatını da hak etmemekte...

Cok sagolun cevaplar icin!

--Ozaman bu modülü alip CI+ uyumlu baska bir TV de ya da receiverda izleyebilecegiz.
    Yani eski modüllü üyelige yakin! Gerci TR de hala bir cok alicinin CI+ destegi yok o ayri konu.

Bir de Digitürk izlerken, kanal taramasi yaparken Digitürk modu diye mod seciliyor mu? Arcelik TV lerde bu sekilde. O zaman da sadece Digitürk izlenebiliyor. Yada mod degistirmek gerek! Eski Vestel 9001 Uydu alicilarinda oldugu gibi. Bu da kanal degistirmelerde zorluk cikartiyor. Lakin Digitürkte olmayip da Türksatta olan bir cok sifresiz kanal var.

--Benim ögrenmek istedigim hali hazirda digitürk üyelerine nasil bir prosedür uygulaniyor?

Ben de yan oda üyeligi de var, o üyeligimi nasil tasitacagim? Ya da Lig TV yerine kendi izledigim pakete devam etsem indirim alabiliyor muyuz? Örnek arcelik all in one kampanyasinda 250 TL lik indirim var.

Inanin Müsteri Hizmetleri sizlerden cok daha az biliyor bu kampanya ile ilgili...
    Bu sorulara cevap veremiyorlar

Simdiden cok tesekkürler.

• @sailor404

Valla kardeş ben yaklaşık 1 haftadır uğraşıyorum seninde dediğin gibi ne müşteri hizmetleri ne bayiler nede servi bu konuda yeterli donanıma ve bilgiye sahip değiller hepsinden edindiğim bilgiler ışığında ve bazı özellikleri kendi araştırmalarım sayesinde bu bilgileri edindim ama anladığım tam bir bilgi kimsede yok. Arçeliğin kampanyasına hiç bakmadım fiyatlarına baktım 42" all in one tvsi 1680 tl lig tv li en az pakette 520 tl ye mal oluyor 250 tl indirimle 270 tl digitürk yine bana göre pahalı geldiği için ben bunu tercih ettim sadece bayilerde bu kampanyadaki tv ler olmadığı için görüntü kalitesine bakamadım tek sıkıntım orada kaldı onada kurulduktan sonra vakıf olacağız
  • Usb üzerinden avi den tutun da srt ve sub formatlarını bile destekliyor.

Renkleri ve ses kalitesi güzel. Tizler ön planda tutulmuş.

Ben şu Vestel Android Tv yi bekliyorum.

Evimde Vestel Pixellence FHD var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailor404

quote:

Cok sagolun cevaplar icin!

--Ozaman bu modülü alip CI+ uyumlu baska bir TV de ya da receiverda izleyebilecegiz.
    Yani eski modüllü üyelige yakin! Gerci TR de hala bir cok alicinin CI+ destegi yok o ayri konu.

Bir de Digitürk izlerken, kanal taramasi yaparken Digitürk modu diye mod seciliyor mu? Arcelik TV lerde bu sekilde. O zaman da sadece Digitürk izlenebiliyor. Yada mod degistirmek gerek! Eski Vestel 9001 Uydu alicilarinda oldugu gibi. Bu da kanal degistirmelerde zorluk cikartiyor. Lakin Digitürkte olmayip da Türksatta olan bir cok sifresiz kanal var.

--Benim ögrenmek istedigim hali hazirda digitürk üyelerine nasil bir prosedür uygulaniyor?

Ben de yan oda üyeligi de var, o üyeligimi nasil tasitacagim? Ya da Lig TV yerine kendi izledigim pakete devam etsem indirim alabiliyor muyuz? Örnek arcelik all in one kampanyasinda 250 TL lik indirim var.

Inanin Müsteri Hizmetleri sizlerden cok daha az biliyor bu kampanya ile ilgili...
    Bu sorulara cevap veremiyorlar

Simdiden cok tesekkürler.

Bize söylemediler ama eski bilgilerim yanıltmıyorsa daha önce de belirttiğim üzere TV içindeki receiver ile eşleştirme işlemi yapılmakta. Binbir çeşit numara, kod ve barkod var görünüldüğü kadarıyla. Ayrıca modüllü üyelik sadece kanalları seyretmek için, hiçbir ek hizmete erişiminiz yok...

Halihazırda Digiturk üyelerine 400 TL indirim var olduğu VESTEL'in web sitesinde açıklanmış ama şartları neler bilmiyorum...

Sadece Digiturk müşteri hizmetleri değil, birçok müşteri hizmetleri kanalı hizmet odağını değiştirmiş. Bize hizmet odaklı değiller maalesef ve çeşitli eğitimlerle inanılmaz manipülatif konuşmalarla olağanüstü davranışlar sergiliyorlar. Sadece Digiturk değil bunu yapan, ekmek parası için çalışıyorlar ne yapabilirler ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bize söylemediler ama eski bilgilerim yanıltmıyorsa daha önce de belirttiğim üzere TV içindeki receiver ile eşleştirme işlemi yapılmakta. Binbir çeşit numara, kod ve barkod var görünüldüğü kadarıyla. Ayrıca modüllü üyelik sadece kanalları seyretmek için, hiçbir ek hizmete erişiminiz yok...

Halihazırda Digiturk üyelerine 400 TL indirim var olduğu VESTEL'in web sitesinde açıklanmış ama şartları neler bilmiyorum...

Sadece Digiturk müşteri hizmetleri değil, birçok müşteri hizmetleri kanalı hizmet odağını değiştirmiş. Bize hizmet odaklı değiller maalesef ve çeşitli eğitimlerle inanılmaz manipülatif konuşmalarla olağanüstü davranışlar sergiliyorlar. Sadece Digiturk değil bunu yapan, ekmek parası için çalışıyorlar ne yapabilirler ki?

Kardes cok sagol bilgilerin icin!

Dedigim gibi ilk önce kendi elemanlarini bilgilendirmeden veriyolar reklami sonra
    arastirmak bize düsüyo.

Senden ricam bu 400 TL indirimi nerde gördügünü bana linkini ya da yerini söylersen cok sevinirim.
    Cünkü cok arastirdim bulamadim ben.

• Merhaba ,
    Urun MKV dosyalari oynatiyor mu acaba ? ayrica kart baska makinaya takilabiliyor mu acaba , karti arkadasima verip kendi kartimi kullanmak istiyorum . Bu mumkun mudur , bilgisi olan arkadaslar yanitlarsa sevinirim.
  • @atesengy

Valla kardeş denemiş değilim ama bugün bir bayi ve servisten aldığım bilgi dahilinde mkv formatını destekliyormuş diye öğrendim. Ama kartın başka makinaya takılıp takılmayacı konusunu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertani

@atesengy

Valla kardeş denemiş değilim ama bugün bir bayi ve servisten aldığım bilgi dahilinde mkv formatını destekliyormuş diye öğrendim. Ama kartın başka makinaya takılıp takılmayacı konusunu bilmiyorum.

onu bunu bilmem ertani alınca bi video inceleme isterik en kötü foto inceleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: atesengy

Merhaba ,
    Urun MKV dosyalari oynatiyor mu acaba ? ayrica kart baska makinaya takilabiliyor mu acaba , karti arkadasima verip kendi kartimi kullanmak istiyorum . Bu mumkun mudur , bilgisi olan arkadaslar yanitlarsa sevinirim.

kartin baska makinada, kendi eslesmis modülü olmadan kullanilmasi imkansiz gibi bisey!

Ama kart ve kendi modülünü baska cihazda, ki CI+ uyumlu olacak, izleyebilirsin.
    Kart modül eslesiyo ama modül TV eslesmedigi icin mümkün.

Burada eski Cryptoworks modüllü üyeliklerle benzerligi var.

Hali hazirda önceden Digitürk üyeligi olup da bu TV yi alan var mi?

Üyelik nasil devam ettiriliyor? Yardim bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe

quote:

Orijinalden alıntı: ertani

@atesengy

onu bunu bilmem ertani alınca bi video inceleme isterik en kötü foto inceleme

İnşallah gelirde kurulursa voto eklerim ama benimkide kampanya bitmeden gelirmi onu bilmiyorum sözde en geç cumartesi kurulumu yapacaklar ama nasıl olur bilmiyorum gerçi sözlerini tutmazlarsa ürünü sattıklarına pişman olurlar ama bakacaz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: sailor404

quote:

Orijinalden alıntı: atesengy

Merhaba ,

kartin baska makinada, kendi eslesmis modülü olmadan kullanilmasi imkansiz gibi bisey!

Ama kart ve kendi modülünü baska cihazda, ki CI+ uyumlu olacak, izleyebilirsin.
    Kart modül eslesiyo ama modül TV eslesmedigi icin mümkün.

Burada eski Cryptoworks modüllü üyeliklerle benzerligi var.

Hali hazirda önceden Digitürk üyeligi olup da bu TV yi alan var mi?

Üyelik nasil devam ettiriliyor? Yardim bekliyorum.

Kardeş sana en iyi cevabı vestel müşteri hizmetleri verir gibime geliyor 444 4 123 bu numarayı bir dene yada vestelin sitesinden bi mesaj at ertesi günü sana dönüyorlar ben sitelerinden akşam mesaj attım öğleyine geri dönüş yaptılar.

• az önce vestel müşteri hizmetlerini aradım, tam koomedi
    müşteri temsilcisi bayan takıla takıla 2 bilgiyi zor verdi, akıcı bile konuşamıyor, arçelik reklamındaki gibi değildi yanii

neyse kampanyanın bitiş tarihi 30 eylül denilsede tam kesin değilmiş, uzama ihtimali olduğunu sezdim, ama o da kesin değil, yoğun talep varmış, talep varken neden bitirsinki değil mi? zaten tv fiyatının bir kısmı kesin digitürke gider, 2 tarafta memnunsa neden uzamasın

sonra yayınlar digitürk uydusundan izlenecekmiş, türksat değil, ama üyelik bitince normal şekilde türksat izlenebilirmiş
    çanak bize aitmiş, yoksa tabii,
    kampanya bitmeden ödeme yapılırsa tv gelmese bile sorun olmuyormuş, kampanyadan yararlanılıyormuş

kampanyada 3 tv varmış, 2 lcd 1 led tv , ayrıca isteyene lig tv, isteyene film dizi paketi tercihi varmış

taksitlerden bahsetti, çok taksit yapılıyormuş falan

bayan öyle bir konuştu ki, sooracağım sorularıda unuttum

• Merhaba belki alakasiz olacak biraz ama ben bu tv'den alip modulunu DM8000 Dreambox uydu receiver'imda kullanmak istiyorum cunku dsmart uyeligim var yanina digiturk uyeligimde ayni makine icerisinde olursa cok guzel olur ve tek makinede olur rahat olur diye dusundum. Bu sizce mumkunmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: urgenc

Merhaba belki alakasiz olacak biraz ama ben bu tv'den alip modulunu DM8000 Dreambox uydu receiver'imda kullanmak istiyorum cunku dsmart uyeligim var yanina digiturk uyeligimde ayni makine icerisinde olursa cok guzel olur ve tek makinede olur rahat olur diye dusundum. Bu sizce mumkunmudur?

Kardes Dream Boxda Digitürk Modülünü unutun.
    En azindan simdilik.

Donanimi hic bir CI+ Modülü desteklemiyor. CI+ yeni patentli bir modül.
    TV ve receiver üreticileri ürünlerine CI+ özelligini ekleyebilmek icin bir sürü para veriyorlar patentini alan sirkete.
    Yasal olarak da vereceklerini en azindan simdilik pek zannetmiyorum malum sebeplerden dolayi.

Ama iki CI+ modül destekleyen ürünler mevcut Technisat HD8+ , Technisat Isio mesela ama bunlarda da BISS özelligi yok.
    Konuyu dagitmadan DreamBox da en azindan simdilik CI+ Modüllü Digitürk üyeligi calismaz kesinlikle.

Selamlar

• kardesim hizli cevabin icin tessekurler,

adamlar cihaz satmak icin cabaliyorlar para kazanacaklar tabi, ama olsa guzel olurdu simdi mecbur Dreambox'umun ustune birde digiturk cihazi alacam, cihaz kalabaligi olacak malesef.
  • Merhaba arkadaşlar bende dün bir vestel mağazasına gittim 106 ekran ellerinde yokmuş... 82 ekranı gösterdi... Gayet güzele benziyordu ama benimde kafamda çok soru işaretleri oluştu.... çoğunu yorumları okudukça giderdim ama iki konu hala belirsiz kaldı
    1- görüntü kalitesi bu fiyata iyi mi?
    2- Ben bu televizyonu aldım mı birde digiturk çanak mı taktırıcam ... ve bir yılın sonunda digitürk peşimizi bırakıcak mı .. :) :) :)
    bu sorularıma görevli arkadaş cevap veremedi onu digitürk le aranızda hallediceksiniz dedi.. :)
    diğer çoğu özellikler normal bir seviyede ileri düzeyde bir televizyon değil zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_yasin88

Merhaba arkadaşlar bende dün bir vestel mağazasına gittim 106 ekran ellerinde yokmuş... 82 ekranı gösterdi... Gayet güzele benziyordu ama benimde kafamda çok soru işaretleri oluştu.... çoğunu yorumları okudukça giderdim ama iki konu hala belirsiz kaldı
    1- görüntü kalitesi bu fiyata iyi mi?
    2- Ben bu televizyonu aldım mı birde digiturk çanak mı taktırıcam ... ve bir yılın sonunda digitürk peşimizi bırakıcak mı .. :) :) :)
    bu sorularıma görevli arkadaş cevap veremedi onu digitürk le aranızda hallediceksiniz dedi.. :)
    diğer çoğu özellikler normal bir seviyede ileri düzeyde bir televizyon değil zaten

bana söylediklerine göre evinizde çanak varsa çanak almanıza gerek yok dedi eğer yoksa ücretini ödeyip taktırabilirsiniz dedi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.