TV yi alan arkadaslar resim ya da video bekliyoruz. Eminim tv yi alacak olan bir cok arkadasa yardimci olacaksiniz.
Bir sorum olacak, kanal aramada Digitürk MODU var mi? Biliyor musunuz? Eutelsat ile ayni anda baska uydulari da izleyebiliyor musunuz bu TV ile?
quote:
Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe
quote:
Orijinalden alıntı: m_yasin88
Merhaba arkadaşlar bende dün bir vestel mağazasına gittim 106 ekran ellerinde yokmuş... 82 ekranı gösterdi... Gayet güzele benziyordu ama benimde kafamda çok soru işaretleri oluştu.... çoğunu yorumları okudukça giderdim ama iki konu hala belirsiz kaldı 1- görüntü kalitesi bu fiyata iyi mi? 2- Ben bu televizyonu aldım mı birde digiturk çanak mı taktırıcam ... ve bir yılın sonunda digitürk peşimizi bırakıcak mı .. :) :) :) bu sorularıma görevli arkadaş cevap veremedi onu digitürk le aranızda hallediceksiniz dedi.. :) diğer çoğu özellikler normal bir seviyede ileri düzeyde bir televizyon değil zaten
bana söylediklerine göre evinizde çanak varsa çanak almanıza gerek yok dedi eğer yoksa ücretini ödeyip taktırabilirsiniz dedi
şahsınıza ait varsa belki ama bizim merkezi sistem çanak var, türksat ve hotbird izlenebiliyor, mecbur yeni bir çanak taktırmam gerekecek ayrıca hd yayınlar için hd uyumlu lnb şart mıdır?
birde arkadaşlar bu tv ile verilen paket normalde 60 tl x 12 ay = 720tl toplam maliyeti var, ancak media marktta aynı paketi 400tl ye satıyormuşlar, yanında hd digi kutuda ücretsiz 1 yıl kiralanıyormuş, haberiniz olsun
bu kampanyadan tv alan arkadaşların yoorumlarını bekliyoruz, gerçi kampanya bugün bitti ama belki uzarsa bizde düşünebilirz
ben bugun aldım yarın kuracaklar siz sadece televizyonun parasını oduyorsunuz baska bir para vermiyorsunuz fakat çanak işine gelince ya kendi türksat canağınızı 30 tl ye çeviriyorlar yada çanak alıp onlar takıyor yada 100 liraya tamamen herşeyi onlara ait kuruyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: fendi
ben bugun aldım yarın kuracaklar siz sadece televizyonun parasını oduyorsunuz baska bir para vermiyorsunuz fakat çanak işine gelince ya kendi türksat canağınızı 30 tl ye çeviriyorlar yada çanak alıp onlar takıyor yada 100 liraya tamamen herşeyi onlara ait kuruyorlar
hayırlı olsun, güle güle kullanın, kurulduktan sonra bize bilgi verirseniz seviniriz
şu an en ucuz çanak lnb ve kablo seti 50 lira, nextin kurulum dahil olan seti 130 lira, çanak lnb kablo ve kurulum için 100 lira makul bence
Mutlaka "talep çok, stoklar sınırlı, yetiştiremiyoruz" dur. Hep öyle derler. Şu an DT ne yapacak belli değil, bence playoff sistemi sorun çıkarabilir, DT öyle kolayca playoff seyrettirir mi bilinmez. 32 inch Lcd daha uygun fiyata bulunabilir, hatta led bile. Yanına taahhütlü DT üyesi olursunuz, hem ne olduğu belli bir tvniz olur. Ben bunu almak yerine beklemeyi düşünüyorum. Satınalma tavsiyesi değil, kendi görüşümdür.
quote:
Orijinalden alıntı: Ironeagle
Mutlaka "talep çok, stoklar sınırlı, yetiştiremiyoruz" dur. Hep öyle derler. Şu an DT ne yapacak belli değil, bence playoff sistemi sorun çıkarabilir, DT öyle kolayca playoff seyrettirir mi bilinmez. 32 inch Lcd daha uygun fiyata bulunabilir, hatta led bile. Yanına taahhütlü DT üyesi olursunuz, hem ne olduğu belli bir tvniz olur. Ben bunu almak yerine beklemeyi düşünüyorum. Satınalma tavsiyesi değil, kendi görüşümdür.
Valla Kardeş bende senin dediğin gibi düşündüm ama yaptığım hesaba göre bu daha avantajlı geliyor şöyle açıklayayım. hepsiburada da en ucuz lcd 32" full hd özellikleri vestelinkinden çok ama çok düşük ve markası önemli değil 909 tl + lig tv üyeliği en ucuz 40X12 tl +40 tl kurulum=520 TL başka masraflarda var herhalde aktive gibi neyse onları katmıyorum ne atti toplam 1429 tl ama vestel 1300 tl üstelik pazarlıkla falan 1250 hata 1200 tl üstelik digitürkteki diğer avantajlarıda ekstrası.
Digitürkün Playoff ücretlendirme sistemi hakkında zaten gerekli açıklamayı yapmış. Ek bir ücret alınmayacağına dair açıklaması aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.
Valla Kardeş bende senin dediğin gibi düşündüm ama yaptığım hesaba göre bu daha avantajlı geliyor şöyle açıklayayım. hepsiburada da en ucuz lcd 32" full hd özellikleri vestelinkinden çok ama çok düşük ve markası önemli değil 909 tl + lig tv üyeliği en ucuz 40X12 tl +40 tl kurulum=520 TL başka masraflarda var herhalde aktive gibi neyse onları katmıyorum ne atti toplam 1429 tl ama vestel 1300 tl üstelik pazarlıkla falan 1250 hata 1200 tl üstelik digitürkteki diğer avantajlarıda ekstrası.
Digitürkün Playoff ücretlendirme sistemi hakkında zaten gerekli açıklamayı yapmış. Ek bir ücret alınmayacağına dair açıklaması aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.
hocam onu bunu bırak tv gelmedi mi kurulmadı mı yav bi inceleme yapıver hayrına madem talep çok kampanya devam eder o zaman bizimde fikrimiz olsun demi
@uLtRaMaRiNe
Valla kardeş gelse zaten hemen size inceleye bildiğim kadar bilgi vereceğim ama malesef henüz gelmedi zati burada hiç bir bayide 42" olanı yoktu ben sipariş vererek getirtiyordum o nedenle büyük ihtimal pazartesi olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: ertani
@uLtRaMaRiNe
Valla kardeş gelse zaten hemen size inceleye bildiğim kadar bilgi vereceğim ama malesef henüz gelmedi zati burada hiç bir bayide 42" olanı yoktu ben sipariş vererek getirtiyordum o nedenle büyük ihtimal pazartesi olacak.
anladım inş kısa sürede kavuşursun tvne
arkadaşlar, kampanya uzamış sanırım, kampanya sayfasındaki 30 eylül yazısı kaldırılmış, ama bitiş süresi yazmıyor, hala alan yok mu bu tvlerden
ertani gelmedi mi tv hala ? yav
ürünün kampanyası devam edecek ancak fiyatlar bir miktar zamlanacak. ekim listeleri henüz açıklanmadığı için eski fiyatlardan alabilirsiniz. elinde olmayan bayi max 5 iş günü içerisinde tedarik eder.
Belirtilen paketteki ligtv eutelsat üyeliği 1 yıllık aktivasyon vs vs dahil 750 TL'ye gelir. kampanyasız ürün fiyatları sorulmuş, ürünlerin kampanyasız satışı yok ancak kabaca muadilleri üzerinden konuşabilirim.
32 6905 = 979 TL // 32 9040 = 1299 TL, Lig TV katmadeğer= 320 TL 42 6905 = 1.339 TL // 42 9040 = 1599 TL, Lig TV katmadeğer= 260 TL 42 89155 = 1.699 TL // 42 9050 = 1899 TL, Lig Tv katmadeğer= 200 TL
digiturk tvlerdeki paneller ile muadillerdeki paneller arasında kalite farkı yok, modullu tv diye kalite düşük vs gibi birşey sözkonusu değil. Alıcıların hd olması en büyük avantaj. Led'in 50 hz olması pek de sorun değil, daha doğrusu bu sınıftaki tvler için ekstra fiyat farkı vermeye çok değecek bir durum değil. Kullanım ihtiyacına göre tv aldımmı min 100 hz olsun, high end olsun diyorsanız adres olarak çok farklı modeller gösterebilirim. (Örn: 55 PF 9915 3D TV 200 hz + br player + 2 gözlük kampanyada 3599 TL ve bu para verilerek alınacak en iyi tv diyebilirim)
@blackswan hesabında ufak bir hata var, emsal tvler ile yaptığın kıyaslamada hd modüllü uydu alıcısı hesaba katılmamış (emsal gösterdiğin modellerde uydu alıcısı göremedim) örneğin 42 6905 = 1.339 TL // 42 9040 = 1599 TL yazmışsın, arada 260 tl fark var, bu zaten uydu alıcısı fiyatı, yani digitürk bedavaya geliyor
benim takıldığım nokta 42 inç lcd tvnin görüntü ve ses kalitesi nasıl acaba?
Arkadaşlar Tv geldi ve salı günü monte edildi. Gerçekten beklediğimden de iyi çıktı Movimaxpremium HD kanalında dün avatar filmi vardı gerçekten görüntü kalitesi oldukça iyi sesini son ses olarak çok kısa bir süre olsada açabildim çızıltı mızıltı yok 50 Hz olaması herhangi bir aksilik yaratmıyor zaten ülkemizdeki yayınlara uygun olduğu için hiç bir sıkıntı yok yv de herhangi bir ölü pixel falan çıkmadı oldukça güzel hd kanallar oldukça akıcı ve görüntü kalitesi oldukça iyi SD yayınlarda herkezin bildiği gibi bir artısı yok Kanallarda alt taraftan geçen yayınlarda ne HD nede SD Kanallarda ir aksaklık bozukluk yok. Paketin içinde birde cd geliyor o cd yi pc ye kuruyorsunuz isterseniz eternet kablosu ile isterseniz kablosuz bir bir aparat ile pc deki video resim ve ses dosyalarına ulaşabiliyorsunuz bu özellikde DLNR özelliği oluyormuş yani kablolu veya kablosuz ağ kurabiliyorsunuz Usb Fat fat32 ntfs dosya sistemlerini tanıyor ben bi 1280X720p lik mkv filme kısa süre bakma imkanım oldu oldukça iyi bu aralar elim iraz kalabalık imkan buldukça resim ve bilgi paylaşacağım Digitürkün kendi uydusundan bir kabloyu tv ye takıyorsunuz kendisi ayarlıyor kanalları kanallar arası geçiş süresi biraz uzn geldi bana ama oda bir mavi ekran var o da kapatılıyor gibi menüyü karıştırdığımda ama denemedim onu kapatınca birazdaha azalır gibime geldi şimdilik fena değil benim tv biraz geç geldi Vesele o nedenle biraz kızdım ama inanın mail atıyorum adamlar beni arıyor teknik servis elemanı ile istediğim kadar konuşuyorum aklıma ne gelirse soruyorum o konuda Teknik desteği oldukça iyi geldi bana vestelin sorunuz olursa kısa süre daha buralardayım cevaplamaa çalışayım.
@ertani hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullan yanılmıyorsam 42 inç lcd olanı aldınız değil mi? size bir indirim yapıldı mı? ne kadara aldınız? çanak işini nasıl hallettiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: concept81
@ertani hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullan yanılmıyorsam 42 inç lcd olanı aldınız değil mi? size bir indirim yapıldı mı? ne kadara aldınız? çanak işini nasıl hallettiniz?
Teşekkürler kardeş Allah herkeze daha iyilerini göstersin evet 42" olanı aldım. Çanak işini kendim hallettim 2 tane çanağım vardı zaten biri kurulu değildi onuda kurdum el yordamı ile digitürkün uydusuna ayarladım eğer ayarlamazsanız servis yapıyor ve 30 tl alıyor ben her işimi kendim hallettim geldiler monte ettiler kabloyu taktılar ilk kurulumu yaptılar gittiler tamamdır. İndirim yapıldımı derken bayi ile aranızda halledeceksiniz pazarlık yapın yok kampanyaymış falanmış tınmayın işin açıkcası ben 1530 tl ye aldım 12 ay taksitle inşallah alacak olursanız daha ucuza siz alırsınız.
arkadaşlar kampanya 31 ekime kadar uzadı, ama 42 inç lcd ve led tv 100tl fiyat yükseltmiş, vestel e-mağaza fiyatlarına göre söylüyorum, zaten bu tvler başka yerde satılmıyor nedense, bayilerde durum nasıl arkadaşlar? fiyatlarda artış var mı?
bu kampanyadan tv alan arkadaşlar memnun mu?
quote:
Orijinalden alıntı: concept81
arkadaşlar kampanya 31 ekime kadar uzadı, ama 42 inç lcd ve led tv 100tl fiyat yükseltmiş, vestel e-mağaza fiyatlarına göre söylüyorum, zaten bu tvler başka yerde satılmıyor nedense, bayilerde durum nasıl arkadaşlar? fiyatlarda artış var mı?
bu kampanyadan tv alan arkadaşlar memnun mu?
Genelde Tv ler bayilerde de zor bulunuyor yanlız sipariş verirseniz geliyor. Alacak olanlar bayilere gittiklerinde muhakkak bölge bayilerine telefon ettirip stokları sordursunlar eğer stokta varsa öyle alsınlar. Ben şuanda memnunum hele HD kanalları ve HD sinema kanalları oldukça iyi görüntü veriyor SD kanallarda fena sayılmaz Usb den HD film seyrettim oldukça iyiydi. Fiyatları konusunda bir fikrim yok 42" lik olanın fiyatı e mağazada 100 tl artmış ama vestelin kendi sitesinde fiyat aynı demekki fiyat bayilerde de arttı yada artacak, 32" olanın fiyatı iki sitede de aynı birde tv nin sesi oldukça iyi geldi bana sesi iyi çıkıyor...