Şimdi Ara

Vestel 32PF9040 Lcd Tv ve Digitürk Kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
24.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32'' yada 42 '' olan bı arkadas ekran görüntüsü yada video paylasabılırmi?
  • hayirli ugurlu olsun iyi gunlerde kullanin, ben bu tv'den almak istiyorum fakat sirf digiturk kartli uyeligimi Samsung 64D8000 3D TV 'imde kullanmam icin, Samsung tv'imde CI kart girisi var, simdi bu uyelik kartini beraberinde yollanan tv'ye hic sokmadan Samsung'uma soksam ordan izleyebilirmiyim diye merak ediyorum. Kimse bu konuda duzgun aydinlatamadi, daha dogrusu anladigim kadariyla kimse su ana kadar denemedi, yani bu tv'lerden alip yaninda gelen digiturk kart'ini Vestel veya Arcelik TV'sinde takmadan, diger bir marka CI kart girisi olan TV'sine sokmayi denemedi. Acikcasi 160 ekran 3d televizyon varken ben bu TVde izlemek istemem Digiturk yayinimi. Net bir cevap alamadim bugune kadar kimseden, teknik bir konu cunku biraz, eger beni aydinlatacak biri olursa sevinirim. Eger Samsunguma uyacaksa , bu Vestelin Digiturk kampanyasindan bende kesinlikle yararlanmak isterim.
  • Peki Modülü uydu alıcımıza taktığımızda normal (SD) LigTV açılıyor mu?

Sevgiler...
  • Ben ayda 38tl ibaresine takıldım arkadaşlar.

Digiturk'ün kampanyadaki paketlerinin aylık ederi nedir? TV miz olsaydı ama uydu ve alıcısı olmasaydı ne kadar verecektik DT'e?

Ayda 38 tl kaç ay ödeniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: urgenc

hayirli ugurlu olsun iyi gunlerde kullanin, ben bu tv'den almak istiyorum fakat sirf digiturk kartli uyeligimi Samsung 64D8000 3D TV 'imde kullanmam icin, Samsung tv'imde CI kart girisi var, simdi bu uyelik kartini beraberinde yollanan tv'ye hic sokmadan Samsung'uma soksam ordan izleyebilirmiyim diye merak ediyorum. Kimse bu konuda duzgun aydinlatamadi, daha dogrusu anladigim kadariyla kimse su ana kadar denemedi, yani bu tv'lerden alip yaninda gelen digiturk kart'ini Vestel veya Arcelik TV'sinde takmadan, diger bir marka CI kart girisi olan TV'sine sokmayi denemedi. Acikcasi 160 ekran 3d televizyon varken ben bu TVde izlemek istemem Digiturk yayinimi. Net bir cevap alamadim bugune kadar kimseden, teknik bir konu cunku biraz, eger beni aydinlatacak biri olursa sevinirim. Eger Samsunguma uyacaksa , bu Vestelin Digiturk kampanyasindan bende kesinlikle yararlanmak isterim.

Kardeş, sana ve diğer arkadaşlara çok güzel haberlerim var.
    Digitürkün bu Vestel ve Arcelik kampanyalarinda vermis oldugu CI+ özellikli modüller, her CI+ uyumlu uydu alıcısı ve entegreli TV lerde sorunsuzca çalışmaktadır. Bu modüllerin Digitürk Euro üyeliği ile verilen I_r_d_e_t_o_ modüller ile (herşeyiyle) aynıdır.

Eger kendi uydu alıcısında HD yayınları sorunsuzca izlemek ve istediği kanalı, istedigi şekilde sıralamak isteyen varsa (tıpkı Digitürk Euro daki Modüllü üyelik sistemi gibi, artı Türkiye'ye özgü kanallar Nat Geo HD, TRT HD, Espn HD, Fox HD vs.) bu TVlerden birini alabilir ve yanında gelen modülünü istediği şekilde kullanabilir.

Tıpkı Cryptoworks modüllü eski Lig TV üyeliklerde olduğu gibi.
    Ancak bahsettiğim üzere cihaz CI+ uyumlu olacak.Bu şart! Dreambox larda böyle bir özellik yok.
    Yeni Samsung TV lerin neredeyse hepsi ve Technisat, Kathrein gibi uydu alıcıları bu yeni sistemi desteklemektedir. Hatta Technisatın iki modül girişli uydu alıcıları ile hem Digitürk HD yi hem de D-Smart HD yayinlarini sorunsuzca izleyebilir, harici diskinize şifreli sistem kullanmadan kayıt yapabilirsiniz. Vestel ve Arçelik TV lerde kayıt yapıyor ama bilgisayarda ya da başka cihazda izlenemiyor.

Eh bundan sonra da aldığınız kampanyalı Vestel ya da Arcelik TV nizi satıp satmamanız ya da yan oda yapmanız size kalmış.

Pahalı bir çözüm ama bu bilgiler mutlaka işinize yarayacaktır.

Keyifli seyirler

• Peki hangi kanallar ya da paketler mevcut?

Sevgiler...
  • Digitürkün her kanalı mevcut.
    Lig TV HD, Moviemax HD, Dizimax HD vs.

Normal digitürk kutulu üyelikte olduğu gibi, istediğiniz paketi
    seçebiliyosunuz. Degişen bir sey yok.
    Sadece Digitürk kutusu olmadan,
    özgürce istediğin yerde izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailor404 -- 31 Ekim 2011; 14:50:57 >
  • sailor kardesim bunlar hakkaten cok iyi haberler, ben siparisimi verdim Arcelik 94 Ekran icin yolda geliyor, karti alip Samsung TV'me takacagim Arcelik TV'yide uygun fiyata isteyen varsa verim :)
    o bahsettigin Technisat'in iki modul girisli Ci+ destekli makinasini nerden bulabilirim / satin alabilirim ? DM8000'i satip onu almami tavsiye edermisin ?
  • quote:

sailor kardesim bunlar hakkaten cok iyi haberler, ben siparisimi verdim Arcelik 94 Ekran icin yolda geliyor, karti alip Samsung TV'me takacagim Arcelik TV'yide uygun fiyata isteyen varsa verim :)
    o bahsettigin Technisat'in iki modul girisli Ci+ destekli makinasini nerden bulabilirim / satin alabilirim ? DM8000'i satip onu almami tavsiye edermisin ?

Hadi hayırlisi olsun! Artık maçları diğer 3D kanalları da kendi televizyonundan mis gibi, rahatlıkla izleyebilir; artı kanalları da istedigin gibi sıralayabilirsin.

Technisat alman markasi HD8+ modeli çok iyi, kanal geçisleri hızlı ve 2 CI+ modül girişi ve 1 de Smartcard girişi var. Ayrica harddisk bağlayınca istediğin yayını kaydedebiliyosun. Yani Arcelikte , vesteldeki gibi kısıtlama yok. Hem D-Smart hem de Digitürk ayni anda hem de HD - 3D yayın farkıyla!!!

Türkiyedeki distirbütörü hangi firma bilmiyorum ama yurtdışından getirebilirsin. Bu yeni CI+ sistemiyle şuankı Dreamboxlar bu modülleri desteklemediği için, DBoxlar ölü sayilir bu yöntem icin. Bence de okut makinanı sat en iyisi.

Hadi kendi Samsung 3D TV'nde simdiden keyifli seyirler. izlenimlerini diğer arkadaşlarla da paylaşirsan sevinirim.
    Lakin bilgilendirelim herkesi, kimsenin kendi istediği TV de film, maç, dizi izleme özgürlüğü kısıtlanmasın. :))

• Arkadaşlar bende bu televizyonlardan aldım 3 gün önce gayette memmunum ama benim ligtv hala aktif olmadı. 2 3 kez digitürk müşteri hizmetlerini aradım bugün aktif olacaktır diyorlar ama hala acılmadı ligtv, ne yapmam gerekiyor acaba ?
  • Selam

Bende 42PF9040 modelini aldım yaklaşık 15 gün önce. Görüntüler falan çok güzel, özellikle hd ligtv müthiş. benim daha önce tüplü 70 ekran vestel tv vardı. ayda 49.5 tlye 36 ay taksitle üstelik 1 yıl ligtv şampiyonlar paketiyle bedava bir ürün. usb den 360 ve 500gb taşınabilirlerimi taktığım anda açıyor. mkv 1080p filmleri anında açıp göstesiyor. videolarda bir sorun yok ama DTS sez özelliği olan filmlerin seslerini açmıyor yada ben beceremedim. ayarlarda da bulamadım. ses codecimi yüklemek gerek acaba servisin pek bilgisi yok. bu konuda bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

quote:

Orijinalden alıntı: sailor404

quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

Ürün ile birlikte Digiturk kartı ve "CI+" (Common Interface PLUS) Modülü televizyona takılı gelmekte. TV ve yerleşik receiver yazılımı pek kullanışlı değil, evet fiyatını da hak etmemekte...

Tüm işlemleri VESTEL yürütüyor ve "Digiturk Online İşlemler" sayfasında yetkili olarak onlar gözükmekteler. Kart da Irdeto ve eşleştirme yapılarak açılıyor. Aktivasyonu TV ile gelen dosyanın içinden çıkan "Aktivasyon Şifresi" ile yapıyorlar...

Cok sagolun cevaplar icin!

--Ozaman bu modülü alip CI+ uyumlu baska bir TV de ya da receiverda izleyebilecegiz.
    Yani eski modüllü üyelige yakin! Gerci TR de hala bir cok alicinin CI+ destegi yok o ayri konu.

Bir de Digitürk izlerken, kanal taramasi yaparken Digitürk modu diye mod seciliyor mu? Arcelik TV lerde bu sekilde. O zaman da sadece Digitürk izlenebiliyor. Yada mod degistirmek gerek! Eski Vestel 9001 Uydu alicilarinda oldugu gibi. Bu da kanal degistirmelerde zorluk cikartiyor. Lakin Digitürkte olmayip da Türksatta olan bir cok sifresiz kanal var.

--Benim ögrenmek istedigim hali hazirda digitürk üyelerine nasil bir prosedür uygulaniyor?

Ben de yan oda üyeligi de var, o üyeligimi nasil tasitacagim? Ya da Lig TV yerine kendi izledigim pakete devam etsem indirim alabiliyor muyuz? Örnek arcelik all in one kampanyasinda 250 TL lik indirim var.

Inanin Müsteri Hizmetleri sizlerden cok daha az biliyor bu kampanya ile ilgili...
    Bu sorulara cevap veremiyorlar

Simdiden cok tesekkürler.

Bize söylemediler ama eski bilgilerim yanıltmıyorsa daha önce de belirttiğim üzere TV içindeki receiver ile eşleştirme işlemi yapılmakta. Binbir çeşit numara, kod ve barkod var görünüldüğü kadarıyla. Ayrıca modüllü üyelik sadece kanalları seyretmek için, hiçbir ek hizmete erişiminiz yok...

Halihazırda Digiturk üyelerine 400 TL indirim var olduğu VESTEL'in web sitesinde açıklanmış ama şartları neler bilmiyorum...

Sadece Digiturk müşteri hizmetleri değil, birçok müşteri hizmetleri kanalı hizmet odağını değiştirmiş. Bize hizmet odaklı değiller maalesef ve çeşitli eğitimlerle inanılmaz manipülatif konuşmalarla olağanüstü davranışlar sergiliyorlar. Sadece Digiturk değil bunu yapan, ekmek parası için çalışıyorlar ne yapabilirler ki?

alakasızz olacak ama...
    sizin nickinizi eski bir arkadaşım kullanırdı. acaba o sizmisiniz?
    özelden msj atamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Turut

Arkadaşlar bende bu televizyonlardan aldım 3 gün önce gayette memmunum ama benim ligtv hala aktif olmadı. 2 3 kez digitürk müşteri hizmetlerini aradım bugün aktif olacaktır diyorlar ama hala acılmadı ligtv, ne yapmam gerekiyor acaba ?

arkadasim aktif oldumu ligtv'in ? bende halen bekliyorum...
  • Evet beyler hepinize mujde simdi Samsung UE46D6510 LED Tv 'ime taktim , eutelsat w3'u tarattim kanallar geldi ve gayet guzel calisiyor :) burdan herkese tessekur etmek istiyorum yardimci olan. Samsung D serilerinde ve Ci+ slot'u olan her cihazda calisiyor Arcelik ve Vestel Digiturk TV'lerle gelen kartlar.
     Vestel 32PF9040 Lcd Tv ve Digitürk Kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urgenc -- 18 Kasım 2011; 23:35:09 >
  • işte olay budur....

Dediğim gibi biraz pahalı bir yöntem ama işe yarıyor. :)
    CI+ destekli her cihazda hem TV hem de uydu alıcısında çalışmaktadır.

iyi seyirler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailor404

işte olay budur....

Dediğim gibi biraz pahalı bir yöntem ama işe yarıyor. :)
    CI+ destekli her cihazda hem TV hem de uydu alıcısında çalışmaktadır.

iyi seyirler...

Dostum evet guzel oldu simdi mecbur bir uydu kablosuda tv icin indirecem damdan mecbur :p
    fakat bir rivayete gore DM8000'e bir kullanici takmis bu modulu ve lig tv haric herseyi acmis dm8000 yani mmx hd comedy max vesaire hepsi acilmis tek futbol kanallari acilmamis, eger dogruysa super, yani futbol izleyeceginiz zaman tv'inize takarsiniz olur biter.
  • bende almayı düşünüyorum led modeli nasıl kullanan var mı
  • quote:

Evet beyler hepinize mujde simdi Samsung UE46D6510 LED Tv 'ime taktim , eutelsat w3'u tarattim kanallar geldi ve gayet guzel calisiyor :) burdan herkese tessekur etmek istiyorum yardimci olan. Samsung D serilerinde ve Ci+ slot'u olan her cihazda calisiyor Arcelik ve Vestel Digiturk TV'lerle gelen kartlar.

dostum bende 40c8790 modeli var ve kartı taktım ilk etapta görüntü geliyor sonrasında da GENEL ARAYÜZ HİZMETLERİ GÖRÜNTÜLENEMİYOR. İbaresi çıkıyor ve öle kalıyor acaba nerede hata yapıyorum sırf kendi tv de izleyebileyim diye 1500tl verdim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: asiiİ

quote:

Evet beyler hepinize mujde simdi Samsung UE46D6510 LED Tv 'ime taktim , eutelsat w3'u tarattim kanallar geldi ve gayet guzel calisiyor :) burdan herkese tessekur etmek istiyorum yardimci olan. Samsung D serilerinde ve Ci+ slot'u olan her cihazda calisiyor Arcelik ve Vestel Digiturk TV'lerle gelen kartlar.

dostum bende 40c8790 modeli var ve kartı taktım ilk etapta görüntü geliyor sonrasında da GENEL ARAYÜZ HİZMETLERİ GÖRÜNTÜLENEMİYOR. İbaresi çıkıyor ve öle kalıyor acaba nerede hata yapıyorum sırf kendi tv de izleyebileyim diye 1500tl verdim :(

Kardes,
    ilk önce bosuna aldim diye telas yapma.
    modülü tak, sonra TV yi ac.

Ilk takista modül ile TV dogrulanacak. 1 den 5 e kadar saymasi lazim ekranda.
    Bu esnada sakin modül menüsüne girme, yani sadece bekleyeceksin.
    Sonra dogrulama basarili diye bir pop up ekran cikacak ve kaybolacak.

Sonraki seferlerde ise her Tv yi actiginda dogrulama baslatiliyor penceresi cikacak sonra dogrulama basarili dedikten sonra kanallarda dolasabilirsin.
    Ama bu islem sirasinda kanal degisikligi yapmaya calisirsan dogrulama islemi yarida kesiliyor, kanallar acilmiyor.

Kesinlikle bu modül ve TV cözümünde problem yok. Zaten artik forumda yazdigimizdan sonra, bir cok kisi bu yöntemi deneyerek izlemeye basladi.

Selamlar

Eger problem devam ederse yaz foruma yardimci olmaya calisalim. Hata kodlarini E30, E16 , E39, D04 vb yazarsan aciklamamiz daha kolay olur.

• Evet sorunum çözüldü yardımlarınız icin çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.