Şimdi Ara

Vestel 3D SMART 47' LED TV + D-Smart 12 Taksit ile 1890TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde Sinema Keyfinizi Süper Hediyeler İle İkiye Katlıyoruz.

Vestel 3D Smart 47PF9060 47" Led TV 2.449 TL
    2 Ay boyunca D-Smartin tüm kanalları hediye 220 TL
    Primier Mısır Patlatma Makinası 76,65 TL

Hepsi 2.745,65 TL yerine Sadece 1890 TL Kapıda Ödeme ve Kredi Kartına 12 taksit seçeneği ile

Buraya tıklayarak' ulaşabilirsiniz

Vestel 3D SMART 47' LED TV + D-Smart 12 Taksit ile 1890TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucuz Alayim -- 20 Ocak 2014; 22:28:19 >

• Sayın forum üyeleri 50 TL Hediye çeki ile bu kampanyayı daha da cazip hale getirmek istiyoruz.

Lütfen aşağıdaki hediye çekini kullanarak alışverişinizi avantajlı hale getiriniz

KTAS 1HBI 7ECB S7IU
  • Arkadaşlar vestel ürünleri ve teknik servisi berbat tecrübelerime dayanarak söylüyorum vestel buzdolabımız vardı bigün elimle açtım kapı kolu elimde kaldı servisini aradım vestel servisi 2 hafta sonra geldi ürünün fiyatı 15 tl gelme parası 20 tl ben montaj yaparım dedim anlıyorum dedim yemedi.Herneyse şuanda 3 hafta geçti arıyorum yok o parça gelmedi yok o olmadı oyalıyorlar hayatımda bu kadar ilgisiz vurdumduymaz bir teknik servis görmedim. Tüplü televizyonumuz var oda vestel renkleri yemyeşil oldu buzzing desen çazır çuzur ses çıkarıyor hele beyaz ekran gelince televizyon patlayacak sanıyorum evdeki bütün vestel eşyaları inanın atıcaz. ( buzdolabı daha 1,5 senelik ve dünyanın parasını ödedik ) Vestel cihaz Almak isteyenler bir kez daha düşünsün bu dediklerimi göz önünde bulundursunlar hafifçe açtım buzdolabını elimde kaldı yarın öbürgün televizyonunuza birşey olur tüketici hatası derler işin içinden sıyrılırlar hiç mahkeme falan demeyin başınızın ağrır sadece.
    Çevremdeki arkadaşlarımında vestel eşyaları var en fazla ömrü 1-2 sene vestel pişmanlıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: qokhan733x

Arkadaşlar vestel ürünleri ve teknik servisi berbat tecrübelerime dayanarak söylüyorum vestel buzdolabımız vardı bigün elimle açtım kapı kolu elimde kaldı servisini aradım vestel servisi 2 hafta sonra geldi ürünün fiyatı 15 tl gelme parası 20 tl ben montaj yaparım dedim anlıyorum dedim yemedi.Herneyse şuanda 3 hafta geçti arıyorum yok o parça gelmedi yok o olmadı oyalıyorlar hayatımda bu kadar ilgisiz vurdumduymaz bir teknik servis görmedim. Tüplü televizyonumuz var oda vestel renkleri yemyeşil oldu buzzing desen çazır çuzur ses çıkarıyor hele beyaz ekran gelince televizyon patlayacak sanıyorum evdeki bütün vestel eşyaları inanın atıcaz. ( buzdolabı daha 1,5 senelik ve dünyanın parasını ödedik ) Vestel cihaz Almak isteyenler bir kez daha düşünsün bu dediklerimi göz önünde bulundursunlar hafifçe açtım buzdolabını elimde kaldı yarın öbürgün televizyonunuza birşey olur tüketici hatası derler işin içinden sıyrılırlar hiç mahkeme falan demeyin başınızın ağrır sadece.
    Çevremdeki arkadaşlarımında vestel eşyaları var en fazla ömrü 1-2 sene vestel pişmanlıktır.

Yazdıklarınızı inanın açıp telefonla merkeze iletseydiniz ya da şikayervar' a yazsaydınız emin olun ertesi gün kusura bakmayın diye kapınızı aşındırırlardı. Vestel marka ürün bizde kullanıyoruz fakat dediklerinizin hiç birini bugüne kadar yaşamadık. Yaşamayacağız diye bir kaide yok tabi ki

Ama yazdıklarınızda biraz uçukluk var emin olun bunda. Bunu vestel, arçelik yada diğer markaları kullanan servis hizmeti alan insanlar çok iyi bilir. Servis mantığı yol parası almak değildir.

Size önerim inşallah bir daha Vestel markasını kullanmazsınız. Müşteri memnuniyeti önemlidir.

İyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22'' 24'' led tv tavsiye
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.