Şimdi Ara

VESTEL 3D SMART 55PF9090 140 EKRAN LED TV (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
24.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim tv de 3.2.9r yazilimi yuklu. Sozde yeni yazilim varmis vestel manisa fabrika ile gorusmem sonucu ogrendim. Daha gelen olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim bilgi için. O zaman bana yazılım versiyonunu gösteren bölümün resmini çekip yollayabilirmisin? Tekrar iletişime geçtim geri dönüş yapacaklarını söylediler.Yine aynı cevabı verirlerse senin bu görüntüyü kullanıp konuşucam.İlgilenmek mi istemiyorlar yoksa gerçekten bilgisizler mi ben çözemedim bu vesteli..Başka bi konuda daha 3d alt yazısı için iletişime geçmiştim onu geçiştirdiler böyle..
  • mantıklı bence bende alabilirim
  • Yav ben şunu anlamadım çift ekran 2 ayrı görüntü izleme olayı tamamda ses nasıl oluyor sesler karışmıyormu ? Sesleri nasılalıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kişi kablosuz kulaklık kullanıyor.
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    2. Kaynaktan olan goruntunun sesini kulaklik cikisina veriyor. Kablosuz philps marka kulaklik kullaniyorum.

• Çık anlamsız kulaklıktan kablosuz olacakta tam karşısına oturacaksak ooo gereksiz peki 3 d si nasıl browser nasıl uygulama durumları nasıl pvr iyi çalışıyormu peki. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    O zaman 3500 -4000 tl ye lg al sen kardeşim. 2800 tl ye bu kadar oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

Çık anlamsız kulaklıktan kablosuz olacakta tam karşısına oturacaksak ooo gereksiz peki 3 d si nasıl browser nasıl uygulama durumları nasıl pvr iyi çalışıyormu peki. ?

bu fiyata, bu özelliklerde 55 inch LED bulmuşsun, yok orası şöyle de burası böyle de. Otomobil bölümünde de var böyle arkadaşlar. adam 25.000 liraya cerrry alıp 50.000 liralık araba ile kıyaslıyor.
  • Slm arkadaşlar yaklaşık olarak 3 gün önce 55pf9090 aldım önceki tv 6 yıl önce aldıgım philips 42 inç full hd lcd tvydi,aslında aklımda hep samsung 55f8000 vardı ama fiyat yaklaşık 6000 lere kadar dayanıyodu,bende kendimce bayağı araştırıp tek tek mağazaları dolaşıp görüntü kalitesine baktım ve görüntüde hiç bir fark olmadığını gördüm tek fark smart tv özelliğinin aşırı yavaş olması zaten piyasadaki tüm tvleri smart özelliği elimdeki 100 tl lik android tv nin çeyrek özellikleri ve hızına sahip değil cihazın 3d performansı süper kendi dahili uydusunda kanal geçişleri gayet hızlı eski vestel dahili udu alıcılı tvlerden hızlı 3 adet usb girişi mevcut harici taktığım 500 gb usb diskte 1080 p 6 gb lik filmleri takılmadan kasmadan çok rahat gösteriyor,tek sorunu tv yi açtığınızda görüntü ekrana geldikten sonra 30 sn liğine kasılma yapıyor tahminim ekranın sol üst köşesinde internet cizgisi doluyor herhalde cihaz yazılım güncelleme arıyor,birde smart tvdeyken tv 3 defa kilitlendi dediğim gibi smart özelliği iyi değil bence pyasadaki smasung lg dahil smart özelliği 100 tl lik android tv nin çeyreği kadar bile olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan2541 -- 3 Mart 2014; 0:08:18 >

• serkan2541 kullanıcısına yanıt
    Yeni yazilimla ilk acilistaki kasma ve kitlenmeler duzeldi. En onemliside dts pass olayini çözdüler. Servisi arayın ve israrla 3.3.0 yazılımıni isteyin. Olmadi tweterden kki satir yazin.

• bugün servis geldi 3.2.8 yazılımını yüklemişler kasılmada herhangi bir düzelme yok kilitlenme sorununu test edemedim zaten arasıra oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan2541 -- 3 Mart 2014; 20:46:16 >
    Benim tv kutudan çıktığında 3.2.8 yazılımı vardı. Servis direk 3.2.9 yüklemişti. Şu an 3.3.0.o yazılımı var. Tweter dan direk yazın. Onlar size yönlendiriyorlar.

• twiterden hangi adrese yazacağım
    @vesteldestek

• 3.3.0 yazılımla sorunlar çözülüyormu.
  • Bu akşam tv yazılım uyarısı verdi ve güncellendi şu an yazılım sürümü 3.3.6 il açılıştaki kasılma biraz kaybolmuş gibi ama smart tv yine bayağı ağır.bakalım teste devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan2541 -- 4 Mart 2014; 20:41:37 >
  • T.v nasıl arkadaşlar beklediğiniz gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemkacar

T.v nasıl arkadaşlar beklediğiniz gibi mi?

arkadaşlar daha önce de sormuştum cevap alamamıştım. bu tv yi ps4 ile deneyen var mı? input lag var mı ms değeri nedir ?
  • alker A kullanıcısına yanıt
    55 inç de ps 4 ile çok keyifli olur muhtemelen :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.