Şimdi Ara

VESTEL 3D SMART 55PF9090 140 EKRAN LED TV (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
24.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    genelde cihaz üzerinden aratınca çıkmıyor. internete çok sonra veriyorlar...
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    ozama usb den yuklerim... Yazılımla gelen yenilik varmı yüklemeye degermi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahimEsad kullanıcısına yanıt
    hissedilir bir fark görmedim. size kalmış bence...
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim . gerek yok yuklemeye usb den

• Şifreli kanallar için bıss key şifresini nasıl giriyoruz? Bjk avrupa maçları öncesi star tv hd için denedim ama bulamadım bir türlü ?
  • Ayarlar/diğer ayarlar menüsü icinde biss menusunden giriliyor. Biss keyleri ozelden atarsaniz sevinirim. Gerci bende dsmart modul var. Sanirim biss girmeden cozuypr.

• Biss key şifresi ni (http://www.vezirhaber.com/gundem/star-tv-yeni-frekansi-turksat-4a-h4764.html ) burda bahsedilen girdim dediğiniz yerden ama bir değişiklik olmadı :(
  • g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasans -- 25 Kasım 2014; 11:50:30 >
  • arkadaslar vestel 55 pf9090 led televizyonu bir vestel magazasyndan gunluk deneme amacıyla aldım yerli malı yurdun malı deyip memnun olursam parayı verip satın alırım dedim eve gelip vestelde calısan arkadasıma televizyonun hic bir tarafına dokunmadan kutusundan cıkartıp kurdurdum gun boyunca televizyonu seyredip inceleme yaptım sonra magazaya iade ettim onun yerine biraz daha para verip daha fazla ozellikli LG 49UB850V 4K UHD televizyon aldım izleyince lg den memnun oldum
    vestel 55 pf9090 magazaya vermemin sebebi televizyonun kumandası buyuk devamlı akılli kumandayı kullanmak gerekiyor akıllı kumandada buyuk kumandadaki kadar fonksiyon yok kumanda dugmesine seri sekilde basıp zapping yaparken donma oluyor biraz zaman gecince düzeliyor sd yayın ile hd yayın arasında az fark var kablosuz internete baglanmak icin ugrastırıyor televizyonun acılma suresi 20 saniye conax modul takınca televizyonun acılma suresi 30 saniye kanallar arası gecis 2 saniye 2d den 3d ye geciclerde goruntuler de fazla derinlik yok ekran uzerindeki yazılar da derinlik var kanal gecislerinde izlemek istediginiz kanala gecince bazen goruntu gelmiyor bos ekran geliyor bir ileri kanala gidip izlemek istediginiz kanala geri gelince düzeliyor televizyon pencere karsrsındaysa gunduz ısıkdan dolayı ekran ısıgı yansıtıyor flash player desdegiyok ne ise yarar derseniz
    internet de sorf yaparken flas player videolarını acamıyorsunuz mac izlemek isterseniz acılmıyor duvara monte etmek isteyenler icin duvara askı aparatı basit cok fonksiyonlu askı aparatı almaları gerekiyor enerji tuketimi internetde yazdıgı gibi degil televizyonun kullanıcı kitapcıgına bakınca daha fazla enerji tukettigi anlasılıyor internette videolar tam ekran seyredilmiyor 3d ozelligini sevdim yaptıgım bu yorumda belkide bazı problemler benim denedigim televizyondan olabilir sizin alacagınız vestel televizyonda olmayabilir sonucda arkadaslar vestellenelim dedim sonra lg len dim yeni yazılım ile televizyonun daha kullanıslı hale gelecegine inanıyorum bu televizyonu kullanmak isteyenlere yardımcı olmusumdur tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasans -- 17 Mayıs 2015; 10:26:54 >

• arkadaslar vestel led tv lerde servisin girdigı menü giris sifresinini bilen varmı oradan bazı verilere bakacagım panelin lg panel oldugunu orada yazıyormus tesekkurler
  • bu tvyi 55pf 9090 nı 2350 tlye buldum sizce alınırmı?
  • Kacirmayin. Nerden buldunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Kacirmayin. Nerden buldunuz...

gitti gidiyordan %5 çek +100 worlpuan + avantajix 2350 tlye geliyor
    Hızlıal gönderecek firma sizce iyimi bu fiyat yoksa 55pfk6309 phlips 2100 geliyor nedersiniz?
  • Ben 1 yildir gayet memnunum. Youtube de inceleme videom da var. Cift ekran olayi bir tik ileei oluyor digerlerinden

• Selamlar.
    Ben yaklasık 1 yıldır kullanıyorum. Memnun olmadıgım sadece 2 ozelligi var. belkide ben ayar yapamadım
    1- Ben karanlık filmlerde yada karanlık goruntuyu aşırı siyah buluyorum. Pc de seyrettigim gordugum nesneyi secemiyorum. Belki de benim ayarlarımda problem vardı. siz hangi ayarlarla filmleri izliyorsunuz yazar mısınız.

2 - cift ekan icin illa kendi reciver ini istiyor. bu buyuk eksiklik. bence baglı 2 HDMI arasında da yapabilmeli. ne baglarsan artık. benim cok guzel linux reciver im var. ayrıca digiturk um. ikisi arasında olsa super olur. Bazı seyleri zorunlu tutmak mantıksız geliyor bana. Umarım bu mesajı alır vestel yetlilileri

Bir de Arkadaşlar son yazılım nedir. Yine servis mi yüklüyor. Ben en son 3.3.6 var. Baya geri kaldim sanırım. İnternetten kendi guncelleme yapsa nasıl olur
  • MSJIM BULUNSUN
  • Bu ürünü ilk alanlardan biriyim cihaz TV anlamında görüntü kalitesi ses kullanım vs on numara sadece anlamadigim menüye yazılım guncelleme diye birşey koymuşlar ancak ne internete baglanip yazılım guncelene biliyor nede uydu üzerinden guncelleme diye bir şey var ? Oradan guncelliyor yani ikiside bu konuda is görmüyor ilgili kişilere mesaj attim umarım tatmin edici cevaplar alabiliriz (servis gelip guncelleyecekse neden o sekmeleri menüye koydun be mubarek) vestel öyle başarı kazansın istiyorum ki dünyaca tanınmış firmalarla yarissin bu ülkenin insani çalışanı işvereni işçisi kazansın istiyorum belkide bu yuzden beklentim bu denli yuksek hep daha iyisine daha mukemmeline ...

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberentalpi

Selamlar.
    Ben yaklasık 1 yıldır kullanıyorum. Memnun olmadıgım sadece 2 ozelligi var. belkide ben ayar yapamadım
    1- Ben karanlık filmlerde yada karanlık goruntuyu aşırı siyah buluyorum. Pc de seyrettigim gordugum nesneyi secemiyorum. Belki de benim ayarlarımda problem vardı. siz hangi ayarlarla filmleri izliyorsunuz yazar mısınız.

2 - cift ekan icin illa kendi reciver ini istiyor. bu buyuk eksiklik. bence baglı 2 HDMI arasında da yapabilmeli. ne baglarsan artık. benim cok guzel linux reciver im var. ayrıca digiturk um. ikisi arasında olsa super olur. Bazı seyleri zorunlu tutmak mantıksız geliyor bana. Umarım bu mesajı alır vestel yetlilileri

Bir de Arkadaşlar son yazılım nedir. Yine servis mi yüklüyor. Ben en son 3.3.6 var. Baya geri kaldim sanırım. İnternetten kendi guncelleme yapsa nasıl olur

Çifte ekran için alacaktım bu TV'yi. Sırf bu kötü yanı yüzünden almadım. Yani eşim veya çocuğum bir şey izlerken neden ben de bir yandan Component veya composite girişinden bağlı bir cihazlar çalışamayayım? Neden sadece HDMI'a bağlıyız? Ya da dediğiniz gibi 2 farklı HDMI girişinden aldığımız görüntüyü ekrana yansıtamayalım.

Yaptın böyle bir şey madem, doğru düzgün yap tercih sebebi ol. Yarın öbür gün bunu philips, LG vs... bir başkası yapacak, ben de onu alıp yoluma devam edeceğim. Ya da senin bu artı yanın olmadığı için nasıl olsa çok işime yaramıyor deyip diğerlerine yöneleceğim. Ki zaten şu anda vazgeçtim sayılır bile Vestel'den. Tek cezbeden fiyatı idi. Onda bile teşhir ürün olmasına rağmen diğer markaları almayı yeğleyebilirim (özellikle diğer TV'lerin yanında Veste'in performansını gördükten sonra).

• Bu gün teknosada 2300 gibi bir rakama satiliyordu. 55" icin gordugum en iyi rakam.

• Bu modeli bugün gittigidiyor'dan sipariş ettim. %7 indirim ve 100 TL World Puanla birlikte toplam maliyeti 2225 TL oldu. Bekliyorum bakalım.. İzlenimlerimi aktarırım buradan. Şimdiden 3D film arayışına giriştim..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.