Şimdi Ara

VESTEL 3D SMART 55PF9090 140 EKRAN LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
24.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9060 Serisi vestel amayı düşünüyordum Ancak mega fabrikalar belgeselinde mühendislerin bahsettiği çerçevesiz tasarımı çıkarttılar bu sene kafam karıştı. Mühendisler logoyu koyacak yer bulamamışlardı :) senede 10 milyon tv üreten bir fabrika için Türk vatandaşlarına daha ucuz satması gerekmez mi? 3500 tl çok 2500 olsun hemen çekelim :) Evimdeki tüm eşyalar Vestel bir tek Tv si kaldı şahsen çok memnunum . Adamlara mail atıyorsunuz servisi yönlendiriyorlar. Yalnız bu tv deki çift ekran olayı nasıl oluyor bilgisi olan var mı 47 inch topiğinde çift recevier olması gerektiğinden bahsetmişler ama net bilgi bulamadım...

• 3d teknolojisi gibi düşünürsek farklı açılardan çekilen 2 görüntü aynı anda üstüste ekrana geliyor ve gözlüklerdeki sağ ve sol farklı lensler iki gözün farklı görüntü görmesini sağlıyordu, şimdi ürünün dahili uydu alıcısından aldığı görüntüyü ve HDMI girişi üzerinden aldığı görüntüyü aynı anda ekrana yansıtıyor, fakat gözlüklerde ufak bir değişiklik var. 3d gözlükte bir sağ bir sol lens vardı Dual view gözlükte solda 2 sol lens sağda 2 sağ lens var.
    Dolayısı ile sol gözlüğü takan farklı bir görüntü sağ gözlüğü takan farklı bir görüntü görüyor.
    Sesi de kulaklık çıkışından ve hoparlörlerden olmak üzere 2 kanala ayırıyor.
    Bu teknoloji sayesinde yanınızdaki kişi başka bir kanal izlerken sizin başka bir kanal izlemeniz yada playstation oynamanız mümkün.
    Çerçevesiz dizaynı ürünü çok şık göstermiş ve ayak aparatınının yarım ay şekli de çok şık olmuş.
    Kesinlikle tavsiye ederim.
    Çift recever olması gibi bir zorunluluk yok, zaten bir görüntü için kendi dahili receverını kullanıyor eğer 2. görüntü de uydu yayını olsun istiyor isek oraya HDMI çıkışlı bir recever ve 1 uydu hattı daha gerekir fakat 2. görüntüyü HDMI üzerinden bağlayabileceğimiz birçok cihaz olarak düşünebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigaats -- 10 Aralık 2013; 22:27:50 >

• Akradaşlar vift ekran teknolojisi şuanda vestelin yenı çıkartmış olduğu 55PF9090 modelinde vardır ve cihazın kurulumunda çağırmış olduğunuz yetkili servis tarafından cıhaza yazılım atılıyor ve kumandanın üzerindeki Q menü tuşuna basında cıft ekran ile ilgilien altta kulannım klavuzunu orta bi menü daha açılıyor ve ordan ayarlarını yapabiliyorsunuz
  • Ses nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

Ses nasıl oluyor
    Çok şık olmuş gerçekten çerçevesiz olması ve ancak fiyatı biraz pahalı gibi ... Ben 50 inch 50pf7070 led modelini sipariş ettim hepsiburada dan 1430 a geldi hediye çekleriyle... 50 tl nesine çeyrek bilet alana veriyor bir de worldcard indirimi var anında indirimde vardı hepsini birleştirdim... bakalım görüntüde umarım pikselleşmeler olmaz eğer beğenmezsem 9090 serisini araştırmaya geri döneceğim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrub

Çok şık olmuş gerçekten çerçevesiz olması ve ancak fiyatı biraz pahalı gibi ... Ben 50 inch 50pf7070 led modelini sipariş ettim hepsiburada dan 1430 a geldi hediye çekleriyle... 50 tl nesine çeyrek bilet alana veriyor bir de worldcard indirimi var anında indirimde vardı hepsini birleştirdim... bakalım görüntüde umarım pikselleşmeler olmaz eğer beğenmezsem 9090 serisini araştırmaya geri döneceğim ...

Alıntıları Göster
    şu anda vestelin kendi sitesinde indirim çekleriyle 2987 ye mal edilebiliyor.ben sipariş ettim. gelince yorumlarımı yazarım.

• teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam :) yorumlarınızı bekliyoruz süper fiyat bu arada
  • scrub S kullanıcısına yanıt
    100tl civarıda avantajix var. oda gelirse tadından yenmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

100tl civarıda avantajix var. oda gelirse tadından yenmez...
    hocam bende aynı tv yı vestelın ınternet sıtesınden almak ıstıyorum sız nereden ındırım kuponu buldunuz nasul oluyr? yardımcı olurmusunuz bızede? avantajık sıtesınede baktım nasıl olacak?
  • KAJUMAJU K kullanıcısına yanıt
    47pf9090 sayfasında konuda geçmişti. kuponları vestel zaman zaman yayılıyor sanırım.
  • şu indirim meselesi iyiymiş. denk gelen bi mesaj atarsa çok makbule geçer. acaba mağazada pazarlık yapılıyor mu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

şu indirim meselesi iyiymiş. denk gelen bi mesaj atarsa çok makbule geçer. acaba mağazada pazarlık yapılıyor mu :)
    mağazada 3200 son bıraktı. hb da 3200
  • quote:

mağazada 3200 son bıraktı. hb da 3200

hocam ulaştı galiba elinize. nasıl değerlendiriyorsunuz televizyonu. ben bu 9bin serisini 1 yıldır takip ediyorum, tam 9060 alayım diye heveslenirken vazgeçtim. şimdi de bu 9090 aklımı çeliyor :)
  • 9060 ı hiç test etmedim ama 2800 tl ye alınabilecek en iyi tv sanırım. ama 4000 tl ye çıksaydım lg yada pliphs alırdım.
  • quote:

9060 ı hiç test etmedim ama 2800 tl ye alınabilecek en iyi tv sanırım. ama 4000 tl ye çıksaydım lg yada pliphs alırdım.

sizin kuponla ve avantajix ile aldığınızı okudum. kupon denk getirirsem ben de alacağım. diğer konuyu komple okudum ve ikna oldum. izmir'e dönünce bu hafta teşhir ürününü de inceleyeceğim
  • Balova agora ve selwayde vardı.
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    hangi mağazalarda?
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    vestelin kendi mağazaları var.
  • hepsiburada bugün fiyatı 3399 TL'ye yükseltmiş.
    vestelde ise 3499 TL
    vestelin sitesinden %10luk indirim koduyla ve avantajix'in verdiği %3,5 para iadesiyle 3500 üzerinden %13.5 indirim mümkün. 3050 TL oluyor. hatırlatalım arkadaşlara.
  • bu gün 3d denemeleri yaptım tv ile. 18gb titanic indirmiştim. çok başarılı geldi. lg demoları vardı. resmen burnumun dibine geliyordu görüntüler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.