Şimdi Ara

VESTEL 3D SMART 55PF9090 140 EKRAN LED TV (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
24.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdemkacar

55 inç de ps 4 ile çok keyifli olur muhtemelen :)

evet de input lag değeri önemli. daha önce bir bayi aracılığı ile vestel yetkili servislerine sordurmuştum ama herhangi bir cevap alamadım.
  • alker A kullanıcısına yanıt
    zaten vestel ne zaman düzgün cevap vermiş ki! kendi Personeli bile cihazlarının hakkında tam bilgiye sahip değil
  • Bence tam bir f/p ürünü. 2800 malederek iyi kar etmistim. Yoksa 4000 tl ye 55la860 alacaktım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv görüntü kalitesi bakımından süper ben ps3 te her hangi bir lag la karşılaşmadım usb de 7 gb lık full hd filmleri oynatmasında ileri geri sarmasında çok hızlı herhangi bir yavaşlık kasılma yok tek sıkındı smart özelliğinin yavaş olmasın ve ilk açılışta tv nin biraz kasılması inşallah son yazılımla düzelir.
  • Vestelin NFC özellikli televizyonu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -djmemo- -- 5 Mart 2014; 9:11:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben vestelin nfc özellikli tv sini görmedim ve piyasada nfc özellikli tv varmı ki?
    Ama samsung un nfc özellikli androidtv (homesync)cihazı var.
  • serkan2541 kullanıcısına yanıt
    Lg de 740 ve 860 serilerinde var dı.

• Biz % 15 indirim beklerken Vestel sitesinde televizyonlara 100 tl zam yapmış.
  • Konuyu hortlatıyorum ama ben de bir şeyler yazmak istedim.

1. Yazılım 3.3.6. İnternetten kendim güncelledim.
    2. Güncelleme sonrasında, önceki bir çok sorun yok oldu.
    3. Güncelleme sonrasında başka sorunlar çıktı. Medya görüntüleyicisinden tv ye geçince sesin yok olması, kanal geçişlerinde bazen donması ve kumandaya cevap vermemesi gibi.

Genel izlenim: Dış tasarım, görüntü ve ses kalitesi olarak gayet başarılı bulsam da, bence Vestel yazılım olarak yine sınıfta kaldı.
  • NoCHeNKa N kullanıcısına yanıt
    Merhaba NoCHeNKa ,

Konu ile bizzat ilgilenebilmem adına iletişim bilgilerinizi özel mesaj ile paylaşabilir misiniz ?

Ürününüz ile ilgili her konuda yetkili servislerimiz ve uzman teknisyen ekibimiz ile YANINIZDAYIZ !
  • Yazilim olatak bir LG degil malesef. Kitapciginda pvr var dedigi halde anlasmalari geregi pvr ozelligini kaldırmışlar. Normalde tv yi heri almalari gerek. 50 tl lik uydu alicimda bile pvr var. 3500tl lik tv de pvr yok, internet tarayicida flash destegi yok , dts destego yok, internwtden film izlerken tam ekran olmuyor. Bu mu dünya devi....

• quote:

Orijinalden alıntı: VESTEL İLETİŞİM MERKEZİ

Merhaba NoCHeNKa ,

Konu ile bizzat ilgilenebilmem adına iletişim bilgilerinizi özel mesaj ile paylaşabilir misiniz ?

Ürününüz ile ilgili her konuda yetkili servislerimiz ve uzman teknisyen ekibimiz ile YANINIZDAYIZ !

Sizi gerçekten tebrik ediyorum. Müşteri memnuniyeti bu olsa gerek. :)
  • Arkadaslar bende bugün bu ürünü aldım.. Aslında pek niyetim yoktu ama, bugün vestel bayilerinden aldıgım 3.100 tl lik fiyatı, hepsi burada da 2799 olunca dayanamadım siparis verdim... Zaten son ürünü ben aldım.. Umarım pişman olmam...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu tv ye d-smart modul takılıyormu acaba.. Ne vestel nede d-smart musteri hizmetleri duzgun bir bilgi veremedi..

• axiprens kullanıcısına yanıt
    Ben sorunsuz kullaniyorum. Dsmart icin ozel kurulum menusu bile var...

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Ben sorunsuz kullaniyorum. Dsmart icin ozel kurulum menusu bile var...

Hocam tv iyi hosda,, 2 gündür gördügüm problemler, internete baglanamıyorum, ne kablolu nede kablosuz, modeme basarıyla baglanıyor fakat internete giremiyorum, bu yuzden servis cagırdım..
    2- 3d filmlerimde görüntü var ses yok,, mkv di sanırım..
    3- western dijital 1 tb hard diski görmedi, allahtan samsung marka baska hard disk vardı onu tanıdı,, belki biçimlendirmek gerekiyordu, bilmiyorum...
    4- usb baglantıdan actıhım media dosyalarını film gibi, cıkıp yeniden girdiğimde en bastan alıyor, sar babam sar, normalde sorması lazım...

2 günlük tecrübelerim bunlar, hepsini gectimde su internet olayı canımı cok sıktı...
  • yeni çıkan 3.3.8 yazılımını yükleyen varmı.

• İbrahimEsad kullanıcısına yanıt
    Ben yükledim.
  • ben yazılımı internetten arattıgımda yazılım olmadığını söylüyor

• Arkadaşlar bende bu tv ve samsung 55h7000 arasında kalıyorum vestel fiyat olarak avantajlı, şuan kullandığım tvde vestelin ve 4 senedir tık demedi, görüntü kalitesi olarak kıyaslardan fikir almak isterim, benim için internet özelliğinin hiçbir anlamı yok ama görüntü kalitesi ve ps4 oyanarken sorun çıkarmaması lazım kullanıcılarının yorumlarını almak isterim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.