Şimdi Ara

VESTEL 3D SMART 55PF9090 140 EKRAN LED TV (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
24.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güle güle kullanmak nasip ettiniz. Umarım pişman olmazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Continent06 C kullanıcısına yanıt
    Sayenizde hemen akrabama heber verdim tv arayışı içindeydi hemen siparişi geçtik world kart olsa 100tl daha indirimli alırdıkda neyse yine çok iyi fiyata aldık geçen vestel bayisine gitmişler 2.800 mü ne tl fiyat vermişler baktığın zaman çok iyi kar ettiler diye düşünüyorum hatta bir iki hafta öncede ben ablam gile 50pf8575 i telekomdan aldım 2.472 tl ye o zamanda bayi bana 2.600 fiyat çekmşti ama bununla kıyasladığımda zarar gibi oldu ama gerek kartların dolu olması gerekse kampanyada başka seçenek olmaması vs o da kendi çapında iyi fiyata gelmişti ama bu harbi gol oldu yani teşekkürler
  • Avantajix i unutmayin. Gecen hafta 2000 alti da mal edilebiliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun size de. Güzel gol olmuş. Bu arada benim televizyon bugün bana ulaştı. Kurulum için servisten haber bekliyoruz. Umarım bugün gelirler kuruluma yoksa dayanamayıp açıp kendim kuracağım:)) Dün sabah 11 gibi siparişi verdim. Bugün 10'da ulaştı. Bu kadar hızlı beklemiyordum ben de. teknokolik35'in incelemesi ve yorumları çok faydalı oldu bu televizyonu alış kararı verirken. teknokolik35 sana da çok teşekkürler. Bu arada youtube'dan ve bir kaç film kanalından half sbs formatında 1080p 3D filmler buldum. Bunları denediniz mi hiç? Performans nasıl? Bir de bende güçlü bir pc var, hdmi ile tv'ye bağlayıp oradan izlemeyi planlıyorum. Smart tv bu kadar ağır videoları kaldırmayabilir zannımca.
  • Şu linkteki TV de fena görünmüyor. Bununla Vestel arasında gidip geldim ve Vestelde karar kıldım. Philips'in televizyonu 58 inç (~147 cm) ve 4K ultra HD. World puanı da hesaba katarsak 2655 TL'ye mâl oluyor.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/philips-58puk6809-12-4k-uhd-3d-smart-led-tv-154799138
  • Continent06 C kullanıcısına yanıt
    Bende 1080p 15-20gb lık dts filmler vardı. Hiç takılmadan cayır cayır oynatıyor. 1tb diski anında açıyor. 3d filmlerde de hiç sorun çıkarmıyor.
  • arkadaşlar selam

51" samsung plazma televizyonum 1.5 yıl sonunda panelinde çizgiler çıkarınca servis ürün iadesi kabul etti hafta içi gelip teslim alacaklar ve fatura tutarınıda hesabıma gönderecekler. Tv'yi standart kullanıyorum apartmanın uydusu var gündüz hanım tv izler akşam ben hdd bağlar mkv film izlerim 3d film sevmiyorum o yüzden şuan ki televizyonumda da hiç izlemedim. Birde yine tv'nin kendi tarayıcısı yada uygulamasıyla youtube yada haber sitelerine girmek için kullanıyorum.

Gel gelelim bugün yeni tv arayışına girdim, bu tv fiyat / performans / kalite olarak okuduğum yorumlara göre çok iyi görünüyor. Sizce yazdığım kendi kullanım amacıma uygunluk sağlar mı? Pişman olmak istemiyorum samsung'u aldım daha 1.5 yılda pert oldu kendi kendine bu yüzden böyle şeyler yaşamak istemiyorum mümkün mertebe. Servis tv bedeli olarak 2000 tl ödeyecek üzerinde biraz da ben koyarak 2500 civarı bir rakama (n11 de gördüm) almayı düşünüyorum.

Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler

• grimser G kullanıcısına yanıt
    Alacağın tvnin konusunun içindesin :)

2.300 tl civarına düşüyor kampanya ile. Bunun yanında eğer o gün bir gittigidiyor indirimli yakalarsan %7 falan. Bir de sahibi olduğun kartın (bonus, world vb...) 100tl kampanyasının yakalarsan 2.000 - 2.200 bandında bu tv yi alabilirsin. 2.500 lere çıkma bence.

Plazma tv den led tv ye geçiş biraz zor olabilir sizin için plazma tv ye alışan birisi kolay kolay led tv deki görüntüyü beğenmiyor... ben sizin yerinizde olsam direk Lg 50pb690 alır olayı bitiririm hemde fiyatı düşündüğünüz bütçeye göre daha ucuz 1800 tl ama illa ki led tv alacam diyorsanız da bu tv özetle 600hz olmasına rağmen yavaş bir panel hele sizin gibi plazma tv kullanmış birisi bu tv ye geçersiniz sizi hiç tatmin etmez bu konuda söyleyim ilave olarak renk kalibresi ve kalitesi gayet iyi ama bir led tv den beklenen parlaklık yok "dinamik mod da bile" kontrast ve ışık değeri olması gerekenin en az 1,5-2 derece geride diyebilirim tasarım çok iyi kağıt üstünde özellikler gayet yerinde ama film izliyorsanız bilirsiniz panelin kendisinde dts decoder yok dts ses codecli filmlerin sesi tv den gelmiyor lisansı yok vestelin mecbur digital ses sistemi lazım ama led tv piyasasına göre özelliklerine bakarsanız genel anlamda başarılı ve fiyatı uygun olan f/p ürünü bir tv diyebilirim kolay gelsin.

• yorumlar için teşekkürler arkadaşlar

dts çözemiyor derken? bende logitech z5500 var optikten bağlantı yapma özelliği var mı tv de?
    Selam,

Evet. Optikten bağlayabilirsin.

Ben 1.5 yildir bi tv yi kullaniyorum ve cok memnunum. Youtube de hatta inceleme videom var. Dts ilk tv yi aldigimda optikten pass yapamiyordu. Manisadaki muhendislerle gorusup konuyu halletmelerini sagladim. Forumda ustadlar sayesinde kapali olan ozelliklerde acilabiliyor. Pvr,hbb,srs sound gibi...

• teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    dts sorununa çözüm bulmanız iyi olmuş ama misal şimdi bu tv yi alan birisi uğraşacakmı dts için yoksa optikten bağla ses sistemini olay tamammıdır?
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Servis kurulumu yaparken zaten guncel yazilimi yukluyor. Servisin yaninda da optikden baglanti yapip testinizi yapabilirsiniz.

• arkadaşlar gittigidiyorda 2309 tl ye geliyor şuan, ne dersiniz?

ağırlıklı olarak uydu izlenecek ve arasıra bebişten vakit bulursam usb hdd bağlayıp film izleyeceğim. Ha bir de youtube'a girip video izlemek de var.

fikirlerinizi bekliyorum
    Kacirma derim. Youtube de inceleme videomda var.

• link var mı hocam?

samsung'dan ağzım yandı bir daha uğraşmak istemiyorum böyle sorunlarla bu yüzden tereddütteyim
  • https://youtu.be/r8MGEiKDu-8

Mobildeyim link uanlis olabilir.

Youtubede. 55pf9090 ev incelemesi yaz cikar

• arkadaşlar merhabalar ......

son sürüm nedir tv için acaba ?
    bilgisi olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.