Şimdi Ara

VESTEL 3D SMART 55PF9090 140 EKRAN LED TV (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
24.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar puan ıvır zıvır la 2100 e geliyor şuan.. Benim smart ka 3d ile işim yok bi film izliyeceğim birde ps4.bununu almalı yoksa başka bir alternatif mi denemeli.. Bu ek vergi olayından vestele uyuzum ama bunun bu fiyatlarda da pek alternatifi yok sanırım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snatch1903 kullanıcısına yanıt
    çok iyi rakam bence. kaçırma...
  • Vestel 55" pf 8575 2450 TL

Vestel 55"pf 9090 2550 TL

Hangisini almalıyım? 2 Tv arasında çift ekran izleme farkı var herhalde. 100 tl için değer mi?

Teşekkürler...
  • sugarman S kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum çifte ekranı ne kadar kullanırsın ama hiç sanmıyorum ki kullanasın. Çok efektif değil. 2 anten lazım, birinin TV'ye birinin harici uydu alıcıya bağlı olması lazım vs... bir sürü iş.

Bu arada zaten, çifte ekran özelliği yazılımla açılabiliyor bir şekilde. Tek fark olarak onu görüyorsan 8575 rahatlıkla alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Bilmiyorum çifte ekranı ne kadar kullanırsın ama hiç sanmıyorum ki kullanasın. Çok efektif değil. 2 anten lazım, birinin TV'ye birinin harici uydu alıcıya bağlı olması lazım vs... bir sürü iş.

Bu arada zaten, çifte ekran özelliği yazılımla açılabiliyor bir şekilde. Tek fark olarak onu görüyorsan 8575 rahatlıkla alabilirsin.

9090 için 50 lira daha indirim yaptı. Üstüne 15 aylık da Filbox üyeliği hediyesi olunca 9090'ı aldım. Bugün kuruluma gelecekler.

Teşekkürler :)
  • arkadaşlar vestel 55pf 9090 led tv den internete giricce onceden yuklenmis programlar ikonları var youtube google gazeteler bankalar ve bunlar gibi bazı sitelerin ikonları hazır geldi bu ikonlardan birine basınca o ikonun web sayfasına giriliyor youtube google gazeteler bankalar gibi bunların dısında vestelin fabrikadan yüklediklerininden baska bir baska program yukleme yapılabilirmi yapılırsa nasıl yapılır ornegin google earth programını yukleyip ikonun internete girince google earth ikonunun diger ikonlar gibi gorunmesini google earth ikonunu basınca google earth detelevizyonda sorf yapmak istiyorum google den googgle earth programını yuklemek isteyince televizyon kabul etmiyor bunun gibi bazı programları bilgisayardaki gibi televizyona yukleyip internete girip sorf yapmak istiyorum bunun icin bir cihazmı alınacak cihazla baglantı mı yapılacak depolama birimimi alınacak cevaplar icin tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasans -- 6 Temmuz 2015; 9:43:49 >
  • Yazılım güncellemesi yapan varmı. Ve nasl yaptı açklyabilirmi

• 55 pf 9090 ıcın yenı yazılım varsa atabılırmısınız arkadaslar
  • hmrkartal H kullanıcısına yanıt
    Vesteldrive sitesinden cihazınızı uygun yazılımı indirip kurabilirsiniz. Anakart ın tipine göre 3_4 farklı yazılım var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    tesekkurler bı bakayım
  • Aradım bulamadım 55pf9090 ve 50pf8575 için yazılım varmı özellikle altyazı rengi ve boyutunu değiştirebildiğimiz yada ne bileyim önerdiğiniz işe yarar farklı özellikleri olan yazılım

iyi günler
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Bence hiç riske girmeyin servisi çağırın cihaz arada sırada resen atıyor diye bildirin. Onlar uygun yazılımı yüklerler.

• Merhaba, bu ürünü kullanan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Bu modelde sesi Blutooth kulaklık ile alabilirmiyim yoksa bildiğiniz başka model var mı? Teşekkürler.
  • volkanbirol V kullanıcısına yanıt
    Alamazsiniz. Ben kablosuz kulaklikla sorunu cozdum.

• Merhaba arkadaslar 55pf9090 i fiyati uygun oldugu icin almak istiyorum tv de durduk yere sinir bozucu donmalar kasmalar varmi ses var göruntu yok gibi mesela sadece sd yayinlar ve harici den film izlemek icin alacagim goruntu kalitesi basarilimidir

• konuyu hortlatcam ama bu tv yi kullanıyorum. desteklediği max taşınabilir bellek kaç tb bilen varmı?
  • oea77 kullanıcısına yanıt
    Bende 1TB 2.5 inch disk takılı daha fazlasını denemedim,
  • Bende 2 tane 1 er tb takılı.

• 2 tb siparisi verdim bugun hepsiburadadan, gelince calisip calismadigini yazarim

• tv'de 2tb bellek çalışmıyor, gücü yetmiyor deniliyor, Y kablo alıp 2USB'ye takarsanız çalışabilirmiş.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.