Şimdi Ara

Vestel 40 inch 4k ekranda morarma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen günlerde tv seyrederken;ekranın orta sağ üst tarafa takın yerde 10-15 cm kadar bir morluk fatkettim.Ama her daim gözükmüyor,açık renklerde yok.beyaz,sarı,yeşil,açık mavi,pembe vb.Fakat bazı koyu renklere denk geldiği zaman özellikle koyu gri en çok.kahve rengi ve lacivert renkli görüntü denk geldiği zaman o bölgede morarma oluyor.diğer renklerde yok.tv kapatıp fişten çekip,bir süre sora tekrar açınca %80-90 azalıyor.ama bir müddet sonra tekrar aynı seviyeye geliyor.tv garanti bit
    Vestel 40 inch 4k ekranda morarma?ti sanırım.3 seneyi geçti.herhangi bir darbe falan almadı.kendi kendine belirdi birden.yalnız tv nin sağında ps4 var.1 senedir.önünde sound bar var.ünitenin içindede wifi li android uydu var hdmi dan bağlı.bunlarla alakası olmaz zannımca.sizce bu sorun ne olabilir acaba?yardımcı olursanız sevinirim.gri renk piksel testi yaptım foto ekledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tv nizin yakınındaki diğer elektronik cihazlar maalesef tv ye olumsuz yönde etki etmektedirler, özellikle soundbar dediğiniz aletin içinde güçlü ses almak için neodyum mıknatıs kullanılır ki bu da yakın mesafeden tüplü tv ler de dahil olmak üzere pek çok tv de ekranda morarmalar, kararmalar, sararmalar, mavileşmeler yapar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65 inch, +100hz TV önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.