Şimdi Ara

Vestel 40PF7014 40' Wi-Fi 600Hz... Lütfen yazdığım Led Tvye bakıp yardımcı olur musunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
30.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 47PF8060 kullanıyorum şuan hd ler inanılmaz, 3 D süper birtek smart özelliğini beğenmedim çok yavaş, birde ekran yansıma olayı biraz fazla ama geçişler, hd yayınlar ve 3 D yayınlar harika.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savaskursun

Ben 47PF8060 kullanıyorum şuan hd ler inanılmaz, 3 D süper birtek smart özelliğini beğenmedim çok yavaş, birde ekran yansıma olayı biraz fazla ama geçişler, hd yayınlar ve 3 D yayınlar harika.

47PF8060 modeli HD ve SD yayınlarda kaç saniyede kanal değiştiriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Orijinalden alıntı: savaskursun

Ben 47PF8060 kullanıyorum şuan hd ler inanılmaz, 3 D süper birtek smart özelliğini beğenmedim çok yavaş, birde ekran yansıma olayı biraz fazla ama geçişler, hd yayınlar ve 3 D yayınlar harika.

47PF8060 modeli HD ve SD yayınlarda kaç saniyede kanal değiştiriyor?

3 4 sn arası
  • Abritskil (Berikan) arkadaş.. selamlar...

Hangi modeli alıp .. geri verdiğinl belirtmemişin...?

VESTEL 40PF7014 modelini çok araştırdım ve diğer markalara göre fiyat avantajı, kullanım kolaylıkları ve servis durumunu düşünerek tercih ettim...
    İyi ki de almışım... Aldıktan sonraki kullanım gözlemlerim çok güzel... USB ye kayıt işlemi - HD uydu alıcısının kullanım kolaylığı ve hızı, diğer markalara göre oldukça başarılı.. Çünkü diğer markaları (Philips-Samsung vs.) inceledim..... Görüntü ise diğerleri gibi mükemmel..
    Bu modelde bir tek 3D yok... O da önemli değil..Çünkü 3 D yayın şu an için zaten yeteri kadar yaygın değil... Ama illa 3D isteyen için de aynı markanın
    42PF8060 3D modelini tavsiye ederim.. Herşeyi ile full TV...Şu an 1699 TL.. Ben 3D si olmayan 7014 ü 1250 TL. ye aldım... 14 ay vadeli.... 3D için fazladan 450 TL. vermek istemedim....
    TV almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ediyorum.....

Fakat şu da bir gerçektir ki... Elektronik alet bir şans işidir... En kaliteli, pahalı marka bile problemler yaratabilir... Onun için bir markayı karalamadan
    önce bu gerçekleri hatırlamalıyız... Parası çok olan istediği markayı alır... Ama aynı kalitede ucuzu ve yerli malı TV varken... Sonuç... tabiii ki siz bilirsiniz.....!!

• Arkadaşlar başlıktaki üründen bahsettim 40PF7014

Dikkat ederseniz bana göre en önemli husustan bahsettim, hareketli görüntüleri resmen gölgesi takip ediyor, bulutlanma tavan yapıyor.
    Haber sunan ablayı izlerken görüntü şahane lafım yok, ama hareketli görüntüler tam bir fiyasko, film izlerken, maç izlerken pişmanlık yaratıyor.

Yoksa dahili uydu alıcının kanal geçişi idare eder, biss girişi var, kumanda hoş, tv şık, usb var vs. vs. aslolan bunlar değilki, öncelik performans değil mi? tv izlemek için alınmıyor mu?
    Bana göre çöp, varsın bulutlanma/gölge yapsın öyle izlerim takılmam diyen alsın
  • Bulutlanma demişşiniz ? Sizin cihaz sıkıntılı olmasın sakın ?

F
  • Cıx, bazılarının gözler sıkıntılı, o cihaz taklitinden bende yok artık (.
  • Ben bir bulutlanma falan göremiyorum.. Ya da benim TV de yok...!!!
    Gözlerim de sağlam.. Daha gözlük bile takmadım...

Bu düşünceler, Vestel'in yerli bir marka olması herhalde.... Yabancı markalardan bir farkı yok... fazlası var bence....
    Ama daha önce yazdığım gibi.. Elektronik alet bir şans işi...! En iyi dediğimiz marka bile bazen insanı çileden çıkarabilir...
    Nette Tv şikayetlerine bakarsanız ... En çok şikayet yabancı markalarda.. Çünkü servisleri yeterli değil...

Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diyorum... saygılar...
  • son cevaplanalı bayağı olmuş ama... vestel bayisinden 2 ay önce aldım tv performans olarak güzel bazı arkadaslar bugulanma falan yapıyo diyor benim baıma pek gelmedi öyle birşey smart olarak vasat ama iş görüyo fiyat performans olarak bence iyi
  • Vestel SMART 40PF7014 40" LED TV bu tvde arkadaşlar 600 hz diyonuz ama Vestelin sitesinde 400 hz yazıyor hangisi doğru.ayrıca smart dan yazılım güncelleme varmı.
  • her marka wi-fi destekler mi

bende dreambox la birlikte aldığım wi-fi adaptörü var
  • quote:

Orijinalden alıntı: muammerakgun

her marka wi-fi destekler mi

bende dreambox la birlikte aldığım wi-fi adaptörü var

yok desdeklemiyor hepsiburada comdan aldım gayetiyi.http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-wi-fi-adaptor/productDetails.aspx?productId=evveswifidongle&categoryId=8003673
  • 42" olanını kullanıyorum gerçekten çok güzel, vestel alırken tereddütlerim vardı fakat hiç bi sıkıntısı yok güzel öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziza

42" olanını kullanıyorum gerçekten çok güzel, vestel alırken tereddütlerim vardı fakat hiç bi sıkıntısı yok güzel öneririm

hangi modeli aldın

modelinde SD kart girişi varmı
  • TERRANOVA 42PF 8231

arkasında bi kart girişi var kocaman fakat sd kart girişi değil sanırım, ne girişi olduğunu da bilmiyorum sürekli DLNA kullanıyorum bişeyler izlemek için

ayrıca şu ürüne de bi göz atmanızı öneririm

http://www.youtube.com/watch?v=EAxJ5rzAUIc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziza -- 12 Nisan 2013; 19:04:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziza

TERRANOVA 42PF 8231

arkasında bi kart girişi var kocaman fakat sd kart girişi değil sanırım, ne girişi olduğunu da bilmiyorum sürekli DLNA kullanıyorum bişeyler izlemek için

ayrıca şu ürüne de bi göz atmanızı öneririm

http://www.youtube.com/watch?v=EAxJ5rzAUIc

arkasındaki o dediğin yer modül yuvasıdır.
  • Smart tv özelliğinde sorun yaşıyan varmı. Ben internetten film izlerken bazen tv kendi kendine kapanıp açılıyor. Tabi filmi baştan izlemek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdal coşkun

Smart tv özelliğinde sorun yaşıyan varmı. Ben internetten film izlerken bazen tv kendi kendine kapanıp açılıyor. Tabi filmi baştan izlemek gerekiyor.

YAZILIMSALDIR SERVIS COZER ANCAK.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.