Şimdi Ara

Vestel 40PF7014 40' Wi-Fi 600Hz... Lütfen yazdığım Led Tvye bakıp yardımcı olur musunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
30.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu ile ilgili vestele mail atmıştım, buna istinaden bana telefonla dün akşam geri dönüş yaptılar veezy 200 -300-400 gibi modellerin olduğunu bunu bayilerinden bulabileceğimizi söyledi ama modeminiz aynı oda içerisinde ise bunu tavsiye ediyoruz dedi, eğer yan oda üst kat gibi yerlerde ise bunun işe yaramıyacağını,çekim gücünün zayıf olduğunu bunların yerine Access Point tavsiye ettiğini söyledi, veezy 200 yerine daha güçlü bir cihaz koymama sebeplerinin ev içeriside radyasyon olayını arttırdığı için ve belli bir kotanın üzerine çıkmadıkları için böyle yaptıklarını söyledi yani Access Point alıp takın daha sağlıklı diyor eğer modeminiz uzak ise bilginize :)
  • arkadaşlar ben vestelin başka bir ürünü kullanıyorum. tv de aşağıda ifade edebildiğim kadar bir sorun yaşıyorum.

TRTHD bundesliga maçlarını şifreli yayınlıyor. bu sırada trthd kanalını açtığımızda şifre nedeni ile ekran da kanal şifreli uyarısı çıkıyor. daha sonra TRTHD kanalından başka bir kanala geçiş yaptığımda diğer kanalların hiç birisine görüntü gelmiyor. tv kapatıp açmak zorunda kalıyorum. ( bu arada tv nin kendi uydusunu kullanıyorum )
    Bu olay türksat 2a da yeni yayına başlıyan SİNEMA AKSİYON HD kanalında da oluyor.
    Bu durum ntv ve ntvspor ispanya ligi maçlarını şifreli yayınlarken olmuyor. Benim gözlemlerime göre bu sıkıntı sadece HD kanallar şifreli ( biss ) yayın yaparken gerçekleşiyor.

Arkadaşlar buğun vaktiniz uygun olursa TRTHD kanalı maç yayını yaparken (bugün saat 16:30 ve 19:30 da) veya her hangi bir zaman SİNEMA AKSİYON HD kanalInı bir test edebilir misiniz? test ederken ekrana kanal şifreli uyarısı gelmesini beklemeniz gerekiyor. ekrana yazı geldikten sonra başka bir kanala geçiş yapmanız gerekiyor. cevaplarınızı bekliyorum. ilginiz için teşekkürler

Not: trt hd nin biss keylerini girmeme ragmen tv şifreyi çözemiyor ve kanal açılmıyor. aynı sıkıntı devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi science40 -- 16 Şubat 2013; 12:48:44 >

• arkadaşlar bende vesteli aradım sordum dongle 80tl servis temin ediyor
  • illaki vezzymi olması lazım bu tvye başka usb dongle uymuyormu bunu öğrenmemiz lazım ama nasıl..
  • Arkadaşlar bu üründe wi-fi diye bir özellik yok bilginiz olsun lan ethernet var ilk konuyu açan arkadaşımizin ismi kopyalamiş olduğu hb sitesi de zaten şuanda bu yaziyi yani wi-fi yazısını tanimdan kaldırmış hangi akıllı yazdı oda meçhul üretiminin yapıldığı yerde çalışıyorum wi-fi dongle ile aktif oluyor mu bilemem bende satın aldım ürün üzerinde yada kutuda böyle bir ibare yok ama bu fiyata süper bir ürün[simage][/simage]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün vatandan Access point aldım 10 numara taktım sorunsuz süper şekilde çalışıyor güncellemelerini falanda herşeyi yaptım hiçbir sorun yok.

• valla arkadaşlar alsam mı almasam mı diye kararsız kaldım. En sonunda samsung 40S8000'ni (2,500 TL) alsammiki diye düşünüyorum
  • Hocam bu vestel 8060 olanı 120 ekran ben 1hafta önce aldım, kesinlikle tavsiye ederim, iphonemede uygulamasını indirdim, hem kumanda hem klavye hemde görüntü aktarma olayınıda keşfettim , süper. Ben 2200 tl ye 12 taksitli aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: savaskursun

Dün vatandan Access point aldım 10 numara taktım sorunsuz süper şekilde çalışıyor güncellemelerini falanda herşeyi yaptım hiçbir sorun yok.

Access point ile kablosuz bağlantıyı kabloluya mı çevirdiniz? Ve bu sayede ethernet kablosundan mı tv'yi internete bağladınız?
  • quote:

Hocam bu vestel 8060 olanı 120 ekran ben 1hafta önce aldım, kesinlikle tavsiye ederim, iphonemede uygulamasını indirdim, hem kumanda hem klavye hemde görüntü aktarma olayınıda keşfettim , süper. Ben 2200 tl ye 12 taksitli aldım.

pahalıya almışsın ben 1600 e arçelik a47 lep 6b model tv aldım. led+3d+120 ekran. çok para vermişsin...
  • vestelin 39" led almayı düşünüyorum ama vestel kararsızım
    Vestel 39PF5025 LED Televizyon ne dersiniz
    uygun fiyat arıyorum
  • wifi adaptörü vestel bayilerine sorun. Fiyatı 50 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: marangozservis

vestelin 39" led almayı düşünüyorum ama vestel kararsızım
    Vestel 39PF5025 LED Televizyon ne dersiniz
    uygun fiyat arıyorum

bu linke bak
    http://forum.donanimhaber.com/m_71235861/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71784883
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Dün vatandan Access point aldım 10 numara taktım sorunsuz süper şekilde çalışıyor güncellemelerini falanda herşeyi yaptım hiçbir sorun yok.

Access point ile kablosuz bağlantıyı kabloluya mı çevirdiniz? Ve bu sayede ethernet kablosundan mı tv'yi internete bağladınız?

Evet hocam kablosuz bağlantıyı kabloluya çevirdim, evde digitürk kullanıyorum onada bir kablo çektim arkadan gayette hızlı çalışıyor hiçbir sıkıntı yok.

• Bende bu tv yi almak istiyorum ama vestelin kendi sitesinde böyle bir model yok. Üstelik kendi sitesinde bundan daha az özellikli tv ler bundan daha pahalı. Bu soruların yanıtını bulsam hemen alırım.
  • Vestel 42PF8060 yada 47PF8060 modelini kullanan arkadaşlar, kumandası hakkında yorum yapar mısınız? Kullanışsız mı?

• arkadaşlar 1199 tl ye hepsi burada dan siparişi verdim..yanlız teknik servise sormayı unuttuğum birşey var ürüne klavye ve maus takılabiliyormu? wifi mi gerekiyor bunun için? ben interneti kablolu kullanıcağım için wifi e gerek duymuyorum ama eğer klavye ve maus için gerekliyse almak zorundayım...bilen arkadaşlar cevap verirse çok iyi olur..
  • ben 47PF8060 modelini kullanıyorum kesinlikle kullanışlı ve şık ..
    klavye mause olayını bilmiyorum ama iphone den direk bağlanıp, iphone yi klavye ve kumanda olarak kullanabiliyorum,telefonda izlediğim videoları tv ile aynı anda izleyebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImmortaL39

arkadaşlar 1199 tl ye hepsi burada dan siparişi verdim..yanlız teknik servise sormayı unuttuğum birşey var ürüne klavye ve maus takılabiliyormu? wifi mi gerekiyor bunun için? ben interneti kablolu kullanıcağım için wifi e gerek duymuyorum ama eğer klavye ve maus için gerekliyse almak zorundayım...bilen arkadaşlar cevap verirse çok iyi olur..

Klavye ve mouse kablosuz alacağın için kendi alıcısı oluyor, onu takman gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.