Şimdi Ara

Vestel 40PF7014 40' Wi-Fi 600Hz... Lütfen yazdığım Led Tvye bakıp yardımcı olur musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
30.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zagor6

vestel 40pf7014

çok pahalı almışsın o fiyata 8060 alırdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı:halitoz
    vestel 40pf7014

amacım zaten oydu ama ben parayı biriktirene kadar kampanya bitmiş.baya sordum en fazla 1900 tl dediler benimde sabrım kalmamıştı bunu aldım
  • quote:

quote:

vestel 40pf7014

amacım zaten oydu ama ben parayı biriktirene kadar kampanya bitmiş.baya sordum en fazla 1900 tl dediler benimde sabrım kalmamıştı bunu aldım

hayırlı olsun güle güle kullan teknoloji yerinde durmuyor alınmış alınmıştır..
  • quote:

Orijinalden alıntı:halitoz hayırlı olsun güle güle kullan teknoloji yerinde durmuyor alınmış alınmıştır..
    Çok teşekkür ederim.Bide yerleşik wifi veya adaptör olsaymış iyi olurmuş
  • teksalih niye konuşmayacaksın benimle onu da bir paylaş. Ne yani Tv kötü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopa74.5
    eksalih niye konuşmayacaksın benimle onu da bir paylaş. ne yani Tv kötü mü?

Ben kullanıcısı olarak sana tavsiye ediyorum
  • arkadaslar bende siparis verdim fakat aparat ve kurulum ücretsiz diyor bunun icin servislemi görüsmem lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı:okranzsa
    arkadaslar bende siparis verdim fakat aparat ve kurulum ücretsiz diyor bunun icin servislemi görüsmem lazım?

Müşteri hizmetlerini aryıp kurulum için randevu alıcaksın numarası 444 4 123
  • tesekkür ederim bide uydu alıcısını siz mi aldınız yoksa icinde varmıydı ögrenebilrmiym ?
  • quote:

Orijinalden alıntı:okranzsa
    tesekkür ederim bide uydu alıcısını siz mi aldınız yoksa icinde varmıydı ögrenebilrmiym ?

içinde kendi uydu alıcısı var hd atv trt atv haberin hd si var sadece
  • quote:

quote:

vestel 40pf7014

8060 bayilere sanırım 1550 ye falan geliyo , ben sıkı pazarlıkla 1580 e aldım . 30 tl karla satılmaz tabi ama yıllardır tanıdıgımız esnaf oldugu için kıramadı verdi
  • Arkadaşlar ürünü yeni gördüm hepsiburada ve golda satılıyor sadece hepsiburadada Havale / EFT : 1.175,02 TL (KDV Dahil) fiyatı çok güzel alan kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilirmi acaba ultra slim incelik diyor bu fiyata bu özellikler çok iyi gibi
  • Ben 1 hafta önce Vestel 3D SMART 47PF8060 47" LED TV modelini aldım 12 taksit 2200 TL, ama bukadar kaliteli ve müthiş görüntü ile karşılaşacağımı tahmin edemezdim, bu özelliklerde başka marka alsanız baya fiyat uyardı , 3d olanakta çok başarılı tek sinir bozucu yanı veezy 200 diye wifi adaptörü istiyor, nerde satılıyor bulamadım sinir oldum, kutusundansa çıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilen anlayan arkadaşlar yokmu nereden bulacağız bu adaptörü nerede ve ne kadardır o parça yoksa neden wifi özellği diye millete satıyolar ürünü
  • Arkadaşlar servise sordum ama yedek parçada görünmüyor diyolar ama fiyatı 25-50 tl arasındaymış
  • Yaww bu nasıl birşeymiş googlede bile yok, kablosuz başka İnternet'e nasıl bağlanırız, herşey iyi güzel hatta süper ama bu veezy 200 işi bozuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen
  • 25-50tl arasıda da nereden alacagız millet googlede bile bulamıyor ben hala bu tv yi almak için bu sorun yüzünden tatmin olamadım
  • Hocam tv gerçekten süper inanılmaz bir görüntü var ve en önemlisi hd filim izlerken insanın içi gidiyor şu vizy 200 ne zıkkımsa o işi bozuyor, vestele mail attım 2 gün oldu dönen olmadı ...
  • Arkadaşlar ilk olarak 444 4 123 numarasını arıyacaksınız bölge servisinin numarasını istiyeceksiniz mesela ankara bölge servisinin numarası 03123811771 numarasını arıyorsunuz ve televizyonunuzun seri numarasını istiyorlar televizyonun arkasında yazan 10 la başlayan numara. eğer yedek parçasında varsa gönderiyorlar ve parasını gelen servise ödüyorsunuz.ben geçen hafta salı aradım ama yedek parçada daha görünmüyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor6 -- 15 Şubat 2013; 13:40:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.