Şimdi Ara

Vestel 40PF7014 40' Wi-Fi 600Hz... Lütfen yazdığım Led Tvye bakıp yardımcı olur musunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
30.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Orijinalden alıntı: ImmortaL39

arkadaşlar 1199 tl ye hepsi burada dan siparişi verdim..yanlız teknik servise sormayı unuttuğum birşey var ürüne klavye ve maus takılabiliyormu? wifi mi gerekiyor bunun için? ben interneti kablolu kullanıcağım için wifi e gerek duymuyorum ama eğer klavye ve maus için gerekliyse almak zorundayım...bilen arkadaşlar cevap verirse çok iyi olur..

Klavye ve mouse kablosuz alacağın için kendi alıcısı oluyor, onu takman gerekiyor.

anladım hocam saol...bilgisayardaki gibi diyorsun..valla balıklama atladık verdik siparişi ama hele bi gelsin bakalım..olmadı yedi gün içinde iade ederiz artık..

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar 1199 tl ye hepsi burada dan siparişi verdim..yanlız teknik servise sormayı unuttuğum birşey var ürüne klavye ve maus takılabiliyormu? wifi mi gerekiyor bunun için? ben interneti kablolu kullanıcağım için wifi e gerek duymuyorum ama eğer klavye ve maus için gerekliyse almak zorundayım...bilen arkadaşlar cevap verirse çok iyi olur..

Klavye ve mouse kablosuz alacağın için kendi alıcısı oluyor, onu takman gerekiyor.

anladım hocam saol...bilgisayardaki gibi diyorsun..valla balıklama atladık verdik siparişi ama hele bi gelsin bakalım..olmadı yedi gün içinde iade ederiz artık..

USB çoklayıcı ve kablosuz klavye mouse seti desteklemeyen LED TV yok diye biliyorum fakat Vestel kablosuz klavye mouse'ta bazı markaları tanımama gibi bir sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum. Mesela Philips hakkında açılan konularda, Airties modemle ilgili sıkıntı yaşamış biri, TP Link marka modem alınca internete bağlanmaktaki sıkıntısı çözülmüş. Benzer bir durumda LED TV'ler için kablosuz klavye mouse setlerinde yaşanabilir mi emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevahir alış veriş merkezinin alt katında Vestel bayisi var. 40PF7014 modelini ve 42PF8060 modellerini gördüm. Mazağadaki görevli neden 40PF7014'ün renkleri daha canlı diye sorduğumda, bana "600 herz olduğu için daha canlı renk verir" dedi. Sonrada 42PF8060 için konuştuğumuzda bununda 600 herz olduğunu söyledi. Fakat nedense bir tek 40PF7014'ün renkleri canlıydı, diğerlerinin renkleri mattı. Bende diğer TV'lerede bakayım diyerek çıktım. 42PF8060'ın renklerini ve diğer Vestel LED TV'lerin renk canlılığını hiç beğenmedim. Sadece 40PF7014'ün rengi güzeldi. Mağazadaki bütün TV'lerde IRON MAN filmi vardı. Hepsiburada.com'da görünen 40PF7014'ün resminde çerçeveleri çok ince görünüyor fakat gerçeğinde birazcık kalın geldi bana yani hepsiburada.com'daki 40PF7014 resimleri sizi yanıltır. Vestel mağazasındaki sadece renk tonu güzel olan 40PF7014 vardı, acaba renk ayarlarında değişiklik yapmış olabilirler mi emin değilim. Diğer modelleri mattı.

• 40PF7014 Cihazdan bende aldım.Kurulumu ve ayarları kendim yaptım.Yalnız sormak istedigim birşey var.

Kendi uydu alıcısını kullanıyorum. Görüntüler geçişte bir yalpalanma oluyor. Örnegin hızlı bir araba geçtiginde.Çok çok rica etsem bana sizin tvnin renk,ekran ayarlarını verebilir misiniz ? Veyahut ne yapmalıyım bu durumda. Çok teşekkür ederim.
  • beyler bu vestel hangi paneli kullanıyor kodunu söyleyebilecek biri var mı? chi mei marka kullandığını duydum ama hangi modeli acaba?
  •  Vestel 40PF7014 40' Wi-Fi 600Hz... Lütfen yazdığım Led Tvye bakıp yardımcı olur musunuz?

Vestel 40PF7014 40' Wi-Fi 600Hz... Lütfen yazdığım Led Tvye bakıp yardımcı olur musunuz?

Vestel 40PF7014 40' Wi-Fi 600Hz... Lütfen yazdığım Led Tvye bakıp yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar vestel 40pf7014 ürününü alalı 3 gün oldu söyliyebileceklerim şunlar;
    1-)smart ve tv bu ikisini ayırmak zorundayım çünkü bir bilgisayar veya dizüstü performansı beklemeyin..internet hızınıza bağlı olarak youtube veya smart içeriğindeki belirli adreslerden (izlesene.com,myvideo gibi) akıcı bir şekilde film veya video izlemeniz mümkün fakat bir bilgisayar gibi seri olmasını beklemeyin.tv ye fazla yüklenildiğinde kasma yapıyor.
    2-)klavye mause konusunda bayilere gidip sormam lazım bende bilmiyorum.evde olan klavye mausu takayım dedim çalıştıramadım..
    3-)görüntü kalitesi benim beklentimi karşılıyor..bluray film falan izledim gayet güzel..
    4-)hd uydu alıcısı kanal değiştirmelerde biraz yalpalıyor..ama yinede iş görür..
    5-)ben interneti kablolu kullanıyorum... internet hızım 8 Mbps, facebook twit aşıkları varsa sosyal.portal.tv die bi adresten kayıt yapmaları gerek tvden giriş yapabilmeleri için..
    6-)evinde dizüstüsü olan bunu alsın derim ben tv yayınları noktasında görüntü kalitesi süper..
    7-)fazla para vermek istemeyen arkadaşlara tavsiyemdir alın..
    8-)wifi ile internet kullanmak isteyen arkadaşlar wifi adaptörü westel bayilerinden alabilirler.kutu içinde çıkmıyor..fiyatları uygun 50 tl falan
    9-)resimler görsel olarak yardımcı olur umarım...

• quote:

arkadaşlar vestel 40pf7014 ürününü alalı 3 gün oldu söyliyebileceklerim şunlar;
    1-)smart ve tv bu ikisini ayırmak zorundayım çünkü bir bilgisayar veya dizüstü performansı beklemeyin..internet hızınıza bağlı olarak youtube veya smart içeriğindeki belirli adreslerden (izlesene.com,myvideo gibi) akıcı bir şekilde film veya video izlemeniz mümkün fakat bir bilgisayar gibi seri olmasını beklemeyin.tv ye fazla yüklenildiğinde kasma yapıyor.
    2-)klavye mause konusunda bayilere gidip sormam lazım bende bilmiyorum.evde olan klavye mausu takayım dedim çalıştıramadım..
    3-)görüntü kalitesi benim beklentimi karşılıyor..bluray film falan izledim gayet güzel..
    4-)hd uydu alıcısı kanal değiştirmelerde biraz yalpalıyor..ama yinede iş görür..
    5-)ben interneti kablolu kullanıyorum... internet hızım 8 Mbps, facebook twit aşıkları varsa sosyal.portal.tv die bi adresten kayıt yapmaları gerek tvden giriş yapabilmeleri için..
    6-)evinde dizüstüsü olan bunu alsın derim ben tv yayınları noktasında görüntü kalitesi süper..
    7-)fazla para vermek istemeyen arkadaşlara tavsiyemdir alın..
    8-)wifi ile internet kullanmak isteyen arkadaşlar wifi adaptörü westel bayilerinden alabilirler.kutu içinde çıkmıyor..fiyatları uygun 50 tl falan
    9-)resimler görsel olarak yardımcı olur umarım...

Teşekkürler, faydalı bir inceleme olmuş.

•  Vestel 40PF7014 40' Wi-Fi 600Hz... Lütfen yazdığım Led Tvye bakıp yardımcı olur musunuz?

ürünün kumandasıda bu..
    arkadaşlar bu üründe web browser yok.
    dün bayide sordum klavye ve mause takılmıyor.
    internete dair smart içeriğindeki uygulamardan başka bişi yok.
    ucuz yollu bi tablet arıyorum bakalım :D monitör olarak kullancaz artık
  • Güzel televizyonmuş, cevahir'deki vestel mağazasında bu tv'nin görüntüsü Vestel 42PF8060'dan daha güzel. Hayırlı olsun.

Kanal değişim hızı nasıl? SD ve HD yayınlarda kaç saniyede kanal değiştirebiliyor? Favori kanal listesi var mı?
  • quote:

Güzel televizyonmuş, cevahir'deki vestel mağazasında bu tv'nin görüntüsü Vestel 42PF8060'dan daha güzel. Hayırlı olsun.

Kanal değişim hızı nasıl? SD ve HD yayınlarda kaç saniyede kanal değiştirebiliyor? Favori kanal listesi var mı?

hocam 8060 la 7 serisi arasında görüntü farklılığı yok renk ayarlarının seçili olduğunu ve güncel olup olmadığını bir kontrol edin bende aynısını samsunda görmüştüm ankarada geldim cihazlar günceldi doğal değil dinamik mod seçiliydi bütün serilerde hemen hemen aynı görüntü kalitesi vardı son güncellemenin bunda etkisi olduğunu düşünüyorum
  • vestelin led tvleri iyidir
  • quote:

ürünün kumandasıda bu..
    arkadaşlar bu üründe web browser yok.
    dün bayide sordum klavye ve mause takılmıyor.
    internete dair smart içeriğindeki uygulamardan başka bişi yok.
    ucuz yollu bi tablet arıyorum bakalım :D monitör olarak kullancaz artık

sagolun faydalı oldu skype acılıyormu

• Ben 8060 olanı kullanıyorum kesinlikle çok memnunum, oradaki renk farklılığı seçili olduğu moddandır, ben sinema modunda kullanıyorum, dinamik moda alınca çok parlak oluyor hatta mağaza modunda açarsan bu ne böyle dersiniz kesinlikle çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: savaskursun

Ben 8060 olanı kullanıyorum kesinlikle çok memnunum, oradaki renk farklılığı seçili olduğu moddandır, ben sinema modunda kullanıyorum, dinamik moda alınca çok parlak oluyor hatta mağaza modunda açarsan bu ne böyle dersiniz kesinlikle çok memnunum.

İncelemeye aldım bu ürünü. Biss çözüyor sanırsam. Bu Diger markalara göre önemli bir etken.
  • Kullanan birisi menu 4725 yapıp panelin çıkan modelini buraya yazabilir mi? Teşekkürler.
  • arkadaslar vestel deyıp gecmeyın. vestel kendını baya astı bence. dunyaya tv satıyor. wifi sorunu yok aslında. usb wifi ile internete baglandıgı soylenıyor. alısverıs sıtesınde yoruymlar gayet ıyı. 600 Hz olması muhtesem en yakın zamanda bende alıcam ıns.
  • çok iyi fiyata bu kadar özellikte güzel bir televizyon
  • Merhaba;

Ürünü iki hafta kadar kullandıktan sonra bir şekilde elden çıkardım, çıkardığım için de huzur içindeyim. H.b.den almıştım ürünü yorumlarım yayınlanmadı. 3d ve wifi dongle dışında önemli bir eksiklik kağıt üstünde yok. Gelelim performansa 600hz tam bir yanıltmaca, idda ediyorum 100hz bile değil, çin işi tabletlerle dahi daha keyifle izlersiniz filmlerinizi. Eve gittiğinizde tvde bişeyler izleyip stres atacağınıza, hareketli görüntüler karşısında ürünün acizliğini, had safhada bulutlanmaya tahammül edip yediğiniz kazığı hiç unutmayacaksınız. Ekranda siyah bir görüntüyü durdurup aydınlatmasını da inceleyin, kimi alanlar parlıyor, kimi alanlar karanlık, rasgele yerleştirilmiş lambalar var sanki arkasında, yapmış olmak için yapıldığını iyicene anlayınız. Konu hakkında vestelin şikayet bölümüne de yazdım kale alıp cevap dahi yazmadılar. Tonla olumlu yorum yağdırılmış ürüne, neyini beğendiklerini anlamak mümkün değil, ben de baktım aynı ekrana iki hafta, tek gördüğüm koca bir kazık. Ordan aynı yanılgıya düşmemeleri konusunda insanları uyaramamakta ayrı bir dert. Yazmış vatandaşın biri anneme aldım çok memnun, e memnun olacak tabi kocaman tv almışsın gözlerinin durumunu bilmiyoruz ama.

Vesselam bu dertten kurtulmama rağmen etkisi geçmiyor, hala hergün hbye gidip yorumlara bir daha bakıp kör vatandaşların olumlu yorumları karşısında tekrar hayrete düşüyorum. Vestel hiç olmadı evimde o iki hafta dışında da herhangi bir ürünü bir daha asla olmayacak. Bu tvyi izleyip beğenmek için kör olmak lazım arkadaşlar, alanlara geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abritskil -- 21 Mart 2013; 12:33:55 >

• Hocam hangi model için yazdın tam olarak ?

• SAGOPA ya selamlar...
    Henüz almadı isen... almanı tavsiye ederim... Yaptığım araştırmalar sonucunda en hesaplı ve kullanışlı olarak bunu aldım...
    Bu fiyata alınacak en klas TV..
    3 D hariç ne istersen fazlası var... Bu özelliklere bu fiyat kaçmaz... Ben Vestel baınızı yisinden 1250 TL.. 14 ay vadeli aldım...
    Sorularınızı cevaplıyabilirim...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.